Джони Деп стартира Instagram. Той публикува там интригуваща снимка и видео, посветени на карантината и изолацията

Съдържание:

Джони Деп стартира Instagram. Той публикува там интригуваща снимка и видео, посветени на карантината и изолацията
Джони Деп стартира Instagram. Той публикува там интригуваща снимка и видео, посветени на карантината и изолацията
Anonim

Вече не беше ясно кой ден е карантина, а планетата беше толкова прочистена, че Джони Деп си направи Instagram. Това не е тренировка, а за феновете на 56-годишния холивудски актьор това беше наистина радостно събитие. Само вчера Джони публикува първата снимка, която е много интригуваща, а днес той вече има повече от 2 милиона абонати!

Джони Деп стартира Instagram и публикува интригуваща снимка там на 16 април

Образ

Здравейте на всички… В момента снимам нещо за вас… Дайте ми минута.

Няколко часа по-късно имаше 8-минутно съобщение от актьора

Вижте тази публикация в Instagram

Сътрудничество с моя скъп приятел @jeffbeckofficial. Връзка в био

Публикация, споделена от Джони Деп (@johnnydepp) на 16 април 2020 г. в 11:05 ч. PDT

В това съобщение Джони Деп говори за това, че това е първият му опит в социалните мрежи, не е имало особена причина да се включва в тях преди, но сега е моментът да започне диалог. Той посвети словото си на борбата с „невидимия враг“, заради който хората боледуват, умират с много бързи темпове, остават без грижи и се борят за всяка глътка въздух. Той призова да се грижим един за друг, защото чрез грижа можете да спечелите.

Според актьора карантината не трябва да е скучна. Той призова към творчество: рисувайте, четете, мислете, направете филм на телефона си, свирете на музикални инструменти или се научете да го правите. Той съветва да си стоите вкъщи, да не падате духом и да бъдете смели.

Той представи и песента "Isolation", която създаде с Джеф Бек

Вижте тази публикация в Instagram

"Джони и аз работим върху музиката заедно от известно време и записахме това парче по време на престоя ни в студиото миналата година. Не очаквахме да го издадем толкова скоро, но предвид всички тежки дни и истинска „изолация“, през която преминават хората в тези предизвикателни времена, решихме, че сега може да е подходящият момент да ви позволим да го чуете. малко утеха и солидарност в нашия поглед върху тази класика на Ленън.“-JB

Публикация, споделена от Джеф Бек (@jeffbeckofficial) на 16 април 2020 г. в 7:01 сутринта PDT

Това е корица на Джон Ленън.

Това туитват феновете на Деп

Образ Образ Образ Образ Образ

През октомври Дженифър Анистън зарадва феновете си с това действие. Тя стартира акаунт в Instagram, който спечели повече от 11 милиона последователи за два дни, а първата й публикация беше снимка на събрания отново актьорски състав на Приятели.

Популярна тема