Италиански тенисисти решиха да не губят форма по време на карантина и изиграха мач. На съседни покриви

Съдържание:

Италиански тенисисти решиха да не губят форма по време на карантина и изиграха мач. На съседни покриви
Италиански тенисисти решиха да не губят форма по време на карантина и изиграха мач. На съседни покриви
Anonim

Спортистите под карантина са отделна тъжна категория хора. За тях оставането вкъщи е много по-голямо изпитание, тъй като са свикнали с постоянни тренировки, графици, тренировки и състезания.

Как ще се върне светът на спорта, след като планетата преодолее коронавируса, е голям въпрос. Най-вероятно първите мачове и турнири ще изглеждат малко по-зрелищни, отколкото преди началото на пандемията, защото всички участници в тях ще бъдат леко извън форма.

За да избегнат това, две италиански тенисистки Витория Оливери и Карола Песина играха игра на съседни покриви, хвърляйки топката през пропастта. И видеото за това как умело успяват да запазят снаряда в играта стана вирусно.

Сега не можете да оправдаете спирането на тренировките си с карантина

Образ

Двама спортисти от местния тенис клуб във Финале Лигуре изиграха мач, използвайки покривите на къщите си като корт. Оградите на покривите на къщите и бездната между тях действаха като решетка, разделяща двете половини на обекта.

Колко топки паднаха върху главите на минувачите - неизвестно

Образ

Ами няма какво да обикаляме по улиците по време на карантината. Но съдейки по видеото, момичетата са отлични в държането на топката в играта.

Сигурно е да се каже, че тенисът на покрива е много по-труден, отколкото на трева или клей

Образ

Играта вероятно е продължила, докато италианците не пуснат всичките си топки на улицата.

Видеото има над 60 хиляди гледания и близо 700 повторни публикации

www.facebook.com/454174261402447/videos/171106254067601/

За да бъда честен, видеото завършва при чист аут. Може би топката ще кацне на нечий балкон, но какво да се прави, карантинираните спортисти все още са шегаджии.

Хората харесаха идеята за тенисистите толкова много, че направиха репортаж за тях

www.facebook.com/454174261402447/videos/161974408457956/

Излъчваха го по известния италиански спортен канал Sky Sport 24. Вероятно са били доволни от такова съдържание, защото нищо спортно не се случва по време на карантина.

Убедени сме, че това видео е положителна реклама за нашия спорт и се надяваме, че спортистите скоро ще се върнат на терена, в абсолютна безопасност.

Италианците, подобно на хората в други страни, се нуждаят от новини като тази - те повдигат морала на хората и ни дават надежда, че историите с коронавируса скоро ще приключат. И всеки отново ще обсъжда големи победи, съдийски грешки или допинг скандали, а не всичко.

Популярна тема