Учителят по музика създаде перфектната песен за карантина, изпята на разбираем за всеки език

Съдържание:

Учителят по музика създаде перфектната песен за карантина, изпята на разбираем за всеки език
Учителят по музика създаде перфектната песен за карантина, изпята на разбираем за всеки език
Anonim

Учителка по музика на име Лиз (псевдонимът й е improv.macaroni) публикува видео в Tik-Tok с песен по собствена композиция за карантината. Под укулеле. Композицията се оказа идеална по отношение на многостранността и жизнеността на нейното съдържание. Малко хора биха успели кратко и красноречиво да изразят мислите на много хора, затворени вкъщи поради коронавируса. Това важи особено за учители, които дават уроци онлайн.

Видеото придоби известност, като спечели повече от 160 хиляди гледания, освен това популярността му се увеличи благодарение на Марк Ръфало (това е Хълк от Отмъстителите) - актьорът го публикува в своя Twitter. Ето как самата Лиз описа видеото:

"Перфектен" - Марк Ръфало. „Не е най-добрата ти работа“– съпругът ми.

Учителят по музика на име Лиз написа перфектната песен за карантина

Образ

Ако някой не знае, аз съм учител по музика и разбрах, че един от най-добрите начини, по които мога да осигуря онлайн обучение, е като напиша песен. Така че написах песен и искам да я споделя с вас. Да вървим.

Пейте заедно, лесно е

Коментарите към видеото са пълни с похвали за творческите умения на Лиз

Аз съм професор в колеж и това е много важно. Гледал съм това видео десетки пъти и все още ме кара да избухвам в смях. Благодаря ви!

ТРЯБВА МИ целия албум. Къде мога да го намеря?

Боже, имах тежък ден, преподавайки онлайн. И тогава тази красота привлече вниманието ми. Засмях се много силно. Благодаря ви много!

Това е най-доброто нещо, което излезе по време на пандемията. Благодаря ви.

Вие уловихте същността на всичко това перфектно!

Имате ли любимата си песен за карантина? Ако мястото е свободно, тогава съставът на Лиз може да бъде страхотен претендент!

Популярна тема