Актьорът показа как можете сами да си направите маска. За това ви е необходима тениска, но не е нужно да я режете и шиете

Съдържание:

Актьорът показа как можете сами да си направите маска. За това ви е необходима тениска, но не е нужно да я режете и шиете
Актьорът показа как можете сами да си направите маска. За това ви е необходима тениска, но не е нужно да я режете и шиете
Anonim

Основният елемент на гардероба за пролетта на 2020 г. се оказа, че изобщо не е това, което са замислили дизайнерите, а обикновена медицинска маска. Въпреки това, поради голямото търсене, те може да не са достатъчни - и тук на помощ идват лайфхакове от интернет. Естествено, домашните защитни маски не помагат по същия начин като медицинските, но ако трябва да излезете на обществено място, тогава е по-добре по някакъв начин да предпазите другите хора от вашето кихане.

Индийски актьор сподели лайфхак, който ще помогне да превърнете тениска в маска

Образ

Индийският филмов актьор, модел, продуцент и бизнесмен Ронит Рой показа в своя Twitter как можете да направите своя собствена маска от тениска. В същото време не е необходимо да режете или шиете нищо.

Ронит Рой показа как се прави маска от тениска

Образ

Не е нужно да режете тениската за това - просто трябва да я сгънете правилно

Няма маска? Напрежение нахин Ленека! просто хай! pic.twitter.com/NSNPMikDZ3

Първо, трябва да сложите тениска на главата си, така че деколтето да остане точно под нивото на очите, като го закачите над ушите. След това вземете долната част, повдигнете я до нивото на врата, като я скриете в ръкава. След това издърпайте плата зад главата, завъртете долната част на тениската и я издърпайте над главата.

Ronit също така проверява ефективността на маската с помощта на друг интернет хак. Има теория, че маската ви прави повече или по-малко безопасни за другите, ако я сложите, не можете да издухате пламъка на запалката с дъха си.

Коментаторите благодариха на актьора за тази идея

Образ Образ

Ние също решихме да опитаме да направим такава маска

Образ

Разбирането на метода се оказа по-трудно от реалното увиване на тениска и превръщането й в маска. Но е достатъчно да отделите няколко минути за няколко гледания на видео, за да разберете какво и как да направите.

Така облечената тениска стои плътно на главата и никъде не се свлича. Освен това тя премина и теста за запалка при нас - дишането не можеше да потуши огъня.

По-добре е да не се занимавате с размера на тениската - колкото по-голям е долният й ръб, толкова по-удобно ще бъде да я прикрепите към главата си. Но е по-добре да не вземете много големи размери, защото тогава шията няма да остане на ушите. Е, като цяло, тениските от еластични материали са по-добре навити около главата.

Разбира се, такава домашна маска едва ли ще ви предпази от инфекция, но с нейна помощ поне ще спасите други хора, ако вие самите сте болни и нямате нормална маска.

Популярна тема