Медицинска сестра от Бостън пробяга сама маратон. Тя искаше да направи мотивационен надпис в GPS-а, но направи грешка

Съдържание:

Медицинска сестра от Бостън пробяга сама маратон. Тя искаше да направи мотивационен надпис в GPS-а, но направи грешка
Медицинска сестра от Бостън пробяга сама маратон. Тя искаше да направи мотивационен надпис в GPS-а, но направи грешка
Anonim

Коронавирусът направи корекции в много събития и дори причини отлагането на Бостънския маратон - това се случи за първи път в 124-годишната история на състезанието. Но това не спря медицинската сестра Линдзи Девърс, която се подготвяше за маратона през последните 5 месеца. Момичето реши да пробяга необходимите 42 километра, превръщайки ги в мотивиращ надпис на своя GPS тракер. Тя обаче направи грешка - и разбра за това едва след като пробяга маратона.

Американка реши да пробяга сама Бостънския маратон и да го направи така, че пътят й да се превърне в мотивиращ надпис

Образ

Медицинската сестра Линдзи Девърс реши да организира собствен Бостънски маратон и да пробяга 42 километра сама. Тази година поради коронавируса състезанието беше отложено за септември, но Линдзи реши да не чака тази дата.

Момичето тренира 5 месеца и реши да пробяга специален маршрут в правилния ден

Образ

В GPS-навигатора пътят й трябваше да изглежда като надпис "Boston strong". Този слоган е създаден след експлозия по време на Бостънския маратон през 2013 г.

Линдзи бяга маратон, но едва след това открива, че е направила грешка в надписа

Образ

Вместо мотивиращото "Бостън силен" тя получи неразбираемо "Бостън строг". Линдзи нямаше друг избор, освен да се смее на грешката си.

Въпреки една нещастна грешка, Линдзи все пак изпълни основната си цел - тя пробяга маратон

Една жена каза на Бостън, че да бягаш маратон сам е невероятно изживяване.

Това е невероятно. Не е за вярване дори и никой да не те подкрепя, ако нямаш доброволци, които да те развеселят. Бягаш, носиш си вода, гелове. Само собствената ви сила на духа ви движи напред. Никой не тича с теб, никой не те аплодира. Ти бягаш само заради това, което е в главата ти.

Линдзи не знае какво точно разстояние е избягала - в един момент тракерите започнаха да показват различни данни. За да завърши точно маратона, тя бяга, докато един от уредите не покаже разстояние от 42 километра.

Видях, че моите тракери показват различни разстояния и си помислих: „О, Боже мой, може да се наложи да бягам допълнителни мили. [Ругатня]".

Момичето планира да пробяга официалния маратон, който в момента е насрочен за септември

Линдзи ще бяга като част от екипа на Dream Big, който събира пари за спортно оборудване за семейства с ниски доходи в Бостън.

Няма съмнение, че момичето ще го пробяга - все пак тя вече е покорила това разстояние!

Популярна тема