Момиче намери мръсна котка, която живееше на улицата. Тя беше отведена у дома и превърната в пухкава принцеса

Съдържание:

Момиче намери мръсна котка, която живееше на улицата. Тя беше отведена у дома и превърната в пухкава принцеса
Момиче намери мръсна котка, която живееше на улицата. Тя беше отведена у дома и превърната в пухкава принцеса
Anonim

Историите на някои животни приличат на истинска приказка - все пак те се превръщат от грозни момичета в сладки и пухкави принцеси. Историята на котка на име Дина е само една от тях - през юли 2019 г. тя беше намерена на улицата и тогава изглеждаше напълно безполезна. Но малко помощ от ветеринарите и любовта на новите собственици се оказаха магията, която превърна трансформацията на Дайна в реалност.

Котето беше спасено на улицата и по-късно превърнато в луксозна котка

Образ

Бебето е открито от момиче, което го е следвало няколко дни преди да го хване

Образ

През юли 2019 г. момиче на име Моли Сотак прекара няколко дни в търсене на коте, което очевидно се нуждаеше от помощ. По животното ясно се виждаше, че има нужда от помощта на специалисти - изглеждаше напълно безполезно. Според момичето, котето било недохранено и изглеждало като от кожа и кости.

Моли храни котето 4-5 дни, преди да успее да го хване, каза момичето пред The ​​Dodo. Тя кръсти котето Нина и се оказа, че дори е боец ​​- докато Моли караше Нина вкъщи в кутия, тя няколко пъти се опита да избяга от затвора.

Моли се свърза с Stray Cat Alliance, която спасява и помага на бездомни котки - те веднага се съгласиха да помогнат на Нина

Образ

Ветеринарните лекари установиха, че Нина е дехидратирана, отслабнала, има вирусна инфекция и също така има бълхи. Но котката беше излекувана и помогна да се възстанови.

Когато Нина се възстанови напълно, тя намери ново семейство

Образ

Собственикът на Нина беше Ребека Шнайдер, която дори не знаеше какво трябва да преживее котката. Според жената, тя току-що видяла Нина и веднага я харесала.

Котката беше преименувана на Дина - според собственика, в нов живот тя се нуждаеше от ново име

Образ

Първоначално Дина се уплаши, но това е съвсем нормално, имайки предвид какво е преживяла. С котката си играеха много и това й помогна да свикне с новия си дом.

С течение на времето Дайна най-накрая свикна с новата среда

Образ

Сега тя наистина не се крие в ъглите - само когато играе. Дина обича да лежи по гръб и да я чешат по корема. Според Ребека, котката обича да се излежава на дивана в цял ръст и изглежда, че скоро няма да има достатъчно място там.

Дина все още расте, но вече можете да видите какво великолепна котка крие в мръсно бебе

Образ

Семейството на Дина с радост споделя снимки на своя домашен любимец в нейния личен Instagram. Така всеки има и възможността да разбере как се справя бившата бездомна котка.

Популярна тема