Въздушна платформа и акордеонист в маска: оригинален и безконтактен начин да поздравите ветерани, открит в Новосибирск

Съдържание:

Въздушна платформа и акордеонист в маска: оригинален и безконтактен начин да поздравите ветерани, открит в Новосибирск
Въздушна платформа и акордеонист в маска: оригинален и безконтактен начин да поздравите ветерани, открит в Новосибирск
Anonim

Тази година отбелязваме 75 години от победата във Великата отечествена война. Паради, концерти и други събития, включващи масови събирания на хора, са отменени поради карантина. Въпреки това доброволците в Первомайски район на Новосибирск все пак намериха начин да поздравят ветераните с музика и танци. И за това им трябваше автовишка.

Артисти на въздушна платформа изнесоха лични концерти за ветерани от Новосибирск

Образ

Акцията се проведе от обществен фонд "Социално подпомагане". Артистите, облечени в униформи от годините на войната, се изкачиха на въздушна платформа до балконите и прозорците, за да изпълнят фронтови песни. Баянист в маска, вокалист в ръкавици. Ето такова безконтактно поздравление!

Артисти във военни униформи изпълниха фронтови песни

Образ

Алексей Михайлов, ръководител на организацията за връзки с обществеността, каза на Podyom, че ветераните са благодарни, а някои са развълнувани до сълзи от поздравленията. С помощта на автовишка организацията поздрави 6 ветерани, а още 31 - директно.

Някои бяха трогнати до сълзи от поздравленията

Образ

Обществените личности са малко смутени от такава публичност на действията им, защото са си поставили за цел не да се рекламират за сметка на това, а да обърнат внимание на участниците във Великата отечествена война и да им пожелаят здраве и дълголетие.

Песните не бяха ограничени, доброволци също раздадоха хранителни пакети на ветераните

Образ

Елена Боева, участник в митинга, каза пред OTR, че това е най-подходящият вариант да поздравите ветераните отблизо, дори и с ръкавици и маски.

6 ветерани от Первомайски район на Новосибирск поздравени с помощта на летателна платформа

Образ

Тази година много региони търсят нови формати за отбелязване на този важен ден. Така за ветерана от Красноярск Владимир Смоликов, който навърши 96 години на 2 май, организираха концерт под прозореца. Такива представления се провеждат и във Владивосток.

Ансамбълът за песни и танци на Тихоокеанския флот поздравява ветерани от Владивосток

Списъкът с необичайни действия не свършва тук: в Орел, например, "Безсмъртният полк" се проведе на дъното на Ока, жителите на Псков се предлагат да изпълнят песента "Ден на победата" от балконите си на 9 май вечерта, а желаещите в цялата страна могат да се включат в кампанията „Прозорец на победата” и да украсят прозорците за големия празник.

Популярна тема