Човекът намери кутия на тавана, която не беше отваряна от 80 години. И в него - здравей от нечий най-добър ден в живота

Съдържание:

Човекът намери кутия на тавана, която не беше отваряна от 80 години. И в него - здравей от нечий най-добър ден в живота
Човекът намери кутия на тавана, която не беше отваряна от 80 години. И в него - здравей от нечий най-добър ден в живота
Anonim

Всяка къща има своя тайна - просто собствениците все още не знаят за нея. Но понякога изскача, както в случая с американец на име Рич Кондън, който намери поздрави от 30-те години на тавана. Рич реши да разглоби къщата на баща си и намери там кутия, която не принадлежеше на семейството му. Човекът реши да върне нещата на собствениците и успя да го направи благодарение на случайността.

Американец разказа как намерил кутия от 30-те години на тавана

Образ

Рич Кондън от Питсбърг, САЩ, подреждаше вещите на баща си, след като мъжът почина от рак през юни 2019 г. Бащата на Рич много обичаше историята и пазеше малки неща като стари билети за концерти, снимки, стари бутилки уиски и други подобни. Човекът вдъхна любов и уважение към историята на сина си.

През октомври Рич реши да разглоби тавана на къщата, в която баща му живееше от 2009 г. Там той намери коледни украси, а до тях имаше кутия в кафява опаковъчна хартия, каза човекът пред Very Local Pittsburgh. При докосване хартията започва да се рони и под нея се открива надписът „Женени в сряда, 18 август 1937 г.“

Разбира се, Рич нямаше как да не погледне в кутията - и намери поздрави от миналото там

Образ

Там бяха скрити булчинската рокля, ризата на младоженеца, папийонката, плат с шарки, както и сватбени покани, сувенири и други сувенири от 1934-1937 г.Поради факта, че почти никой не е отварял кутията от 80 години, всички предмети са идеално запазени. Единственото нещо е, че с времето роклята стана чуплива и трябваше да се борави много внимателно.

Човекът искаше да намери собствениците и в това му помогна случайността

Образ

25 април 2020 г. Рич и приятелката му прибираха последните вещи на баща си, когато жена на име Магдалена се приближи до тях в имота. Тя каза на двойката, че някога е израснала в къщата, но я е продала през 2009 г. на бащата на Рич. Тя реши да мине покрай стария си дом, за да промени малко обичайния маршрут.

Тогава приятелката на Рича реши, че на Магдалена трябва да се покаже кутията на тавана, в случай че жената знае нещо за нея. Оказа се, че знае и то как, защото тези неща са на родителите на Магдалена! Това се потвърждава и от оцелелите парчета хартия, открити в кутията.

Двойката даде кутията на законната наследница - така че тя се върна от разходка не с празни ръце!

Популярна тема