Японец намери животно близо до пътя и го спаси. Мислеше, че е кученце, но в мрежата му обясниха, че не е

Съдържание:

Японец намери животно близо до пътя и го спаси. Мислеше, че е кученце, но в мрежата му обясниха, че не е
Японец намери животно близо до пътя и го спаси. Мислеше, че е кученце, но в мрежата му обясниха, че не е
Anonim

Бебетата животни си приличат не само защото всички са изключително сладки момчета - някои от тях също много си приличат. И така, японецът с псевдоним MARCY си помислил, че е спасил кученцето, но се оказало, че е бебе на диво животно. Мъжът вдигна бебето близо до пътя и се обърна към Twitter за помощ при намирането на собственика. Но там му казаха, че такова животно едва ли ще има стопани.

Японец намери кученце, но се оказа, че бебето няма много общо с кучетата

Образ

Японецът, който е известен в Twitter под прякора MARCY, каза, че е карал по път номер 275 към Сапоро, столицата на провинция Хокайдо. Приблизително в 14:30 ч. мъж минава с кола покрай магазин 7-Eleven и открива самотно кученце отстрани на пътя.

Мъж спаси кученце, което намери близо до пътя

Образ Образ

Нито родителите, нито собствениците бяха наоколо, така че японците осъзнаха, че бебето очевидно е в опасност и решиха да го вземат при него.

Японецът реши да потърси собствениците на бебето в Twitter, но потребителите го накараха да се зачуди - наистина ли е куче?

Образ Образ

Да, и във видеото, споделено от MARCY, се забелязва, че животното някак си не прилича на кученце

結論から申し上げますと保護したのは「犬」ではなく「キツネ」でした。

ご指摘いただいた皆さま、ありがとうございました。

藁 を もすがる で 「北きつ ね 牧場」 へ 相談 し し た ところ 、 て くれる と と でし た ので 、 明日 て て 予定 予定

この度は保護犬ではないのにお騒がせしました。 pic.twitter.com/CTEDmPdctL

Коментарите се оказаха най-спекулациите, че все пак японците са спасили лисицата, а не кученцето или някое друго същество.

Японската находка не е кученце, а дива лисица

Образ

Според SoraNews24, лисиците не могат да се отглеждат като домашни любимци в Япония, така че търсенето на собственик е неуспешно.

Японец се свърза с местното "Fox Village"

Образ

Лисиците живеят на място, наречено „Kita Kitsune Bokujo“, така че човекът решил да отиде там. Местни експерти се съгласиха да вземат завареното дете при себе си. Оказа се, че находката на японеца е момиченце и то на 1-2 месеца. Тя не може да си намери храна сама, така че засега ще остане в селото на лисиците.

Мъжът нарекъл лисичето Луна и по думите му, когато напуснал новия й дом, тя вече спяла спокойно с други бебета на нейната възраст. Така че сега не е нужно да се тревожите за безопасността на Луната!

Популярна тема