Човекът беше очарован от чуждо куче и на шега помоли собственика да я даде. И тя трябваше, защото това беше съдба

Съдържание:

Човекът беше очарован от чуждо куче и на шега помоли собственика да я даде. И тя трябваше, защото това беше съдба
Човекът беше очарован от чуждо куче и на шега помоли собственика да я даде. И тя трябваше, защото това беше съдба
Anonim

Появата на домашен любимец в семейството е не само съзнателен избор, но и малко съдба. В това се убеди американецът Джаспър Натаниел, който случайно събра своята любимка Дороти. Кучето изтича до човека, когато той седеше в парка, и просто го завладя с характера си. Джаспър казал на шега на собственичката на Дороти, че с удоволствие ще вземе кучето от нея. На което момичето отговори, че това е много възможно.

Американецът Джаспър Натаниел разказа как съдбата го е събрала с кучето му

Образ

Преди няколко месеца Джаспър преживя тежка раздяла с приятелката си и се бореше с тъгата, докато се разхождаше из Ню Йорк. Един ден той отиде в Домино Парк и просто седна там да седне.

Куче с нашийник и каишка изтича до момчето, но собствениците не бяха наоколо. Кучето беше изключително дружелюбно и просто седна в скута на човека. И той беше само щастлив, защото според него това беше това, от което имаш нужда!

Джаспър хареса кучето толкова много, че когато собственикът му се приближи до него, човекът се пошегува: „Бих го взел за себе си“

Образ

На което домакинята на име Мона отговори, че кучето на име Дороти е от приют, тя живее с момиче в свръхекспозиция и всъщност си търси нов собственик.

Ето само един проблем - Моне също харесва това куче и тя обмисля да го задържи

Образ

За всеки случай Мона и Джаспър си размениха контакти. Колкото по-дълго разговаряха, толкова повече Джаспър разбираше, че момичето наистина харесва Дороти и наистина щеше да я задържи.

Човекът беше просто смазан от такава новина, но желанието да си вземе куче беше толкова силно, че Джаспър започна да търси домашен любимец в други приюти.

Беше като да скъсаш с някого и след това да заредиш Tinder и да търсиш половинка.

Един ден Джаспър получи съобщение от Мона, която му съобщи добрата новина

Образ

Оказа се, че Дороти има сестра, която също си търси собственик. Джаспър смяташе кучето за сладко, но не беше това. Дороти падна дълбоко в сърцето му.

Любовта на този човек към същото куче не можеше да остане незабелязана

Образ

Скоро Мона се обади на Джаспър и каза, че е сънувала сън, в който човекът й обяснява, че Дороти е неговото куче. След това момичето реши, че Джаспър трябва да бъде собственик на кучето.

Момчето беше толкова щастлив от това решение, че почти избухна в сълзи

Образ

Джаспър и Мона живеят близо един до друг, така че се съгласиха Дороти да живее с момчето, а момичето понякога може да я разхожда и да седи с нея, ако собственикът трябва да отиде някъде. Според Мона това е най-добрият сценарий.

Сега Дороти е щастлива с новия си собственик, който обича душата й

Образ

Както Джаспър каза на The Dodo, това куче е предназначено за него.

Дороти е щастлива с Джаспър, а сестра й също не е останала без господар - наскоро тя също си намери ново семейство. Така че и двете кучета имат дом!

Популярна тема