Котките на Наташа не говорят, а мишката вече не кляка: хората поправиха мемите, но това не стана по-малко странно

Съдържание:

Котките на Наташа не говорят, а мишката вече не кляка: хората поправиха мемите, но това не стана по-малко странно
Котките на Наташа не говорят, а мишката вече не кляка: хората поправиха мемите, но това не стана по-малко странно
Anonim

Мемете отдавна са неразделна част от интернет културата, но все още има хора, които ги смятат за нещо глупаво, ненормално, неразбираемо и досадно. Ако сте един от тях, тогава имаме добри новини. Потребителите на Twitter решиха да „нормализират“мемите, тоест да ги лишат от нелогичност, странност, неочакван обрат на събитията и оттам хумор. Но пак беше смешно.

Темата е стартирана от потребител с псевдоним Gensi. Той предложи своя версия на мемето с комикса „Никога не се предавай“, а след това други се присъединиха към него. Нека да разгледаме какви бяха мемовете и в какво се превърнаха, откакто Twitter ги поправи.

Никога не се предавай

Образ

Това е комикс, в който виждаме мъж, който бурно празнува победата си и само последният кадър показва, че той е на трето място, в най-долната част на подиума, докато съперниците му, които заеха първи и второ място и спокойно реагираха на техния резултат. Gensi нормализира този мем и в неговото изпълнение изглежда така:

Образ

Сега всичко е логично и правилно: победителят празнува енергично своята победа, без въпроси.

Две жени крещят на котка

Образ

Това е едно от най-популярните мемета за 2019 г., тук ще ви разкажем повече за него и народното творчество, базирано на него. Ето как изглежда след ремонт:

Образ

Всички са щастливи, усмихнати и никой не крещи на никого.

Грешен човек

Образ

Мем за човек, който вместо да се възхищава на дамата си, се взираше в момиче в червено, вече се превърна в класика в интернет. Показахме ви мем, базиран на него, и също така ви казахме, че момичето в синьо всъщност има много странни стокови снимки. Всичко това не променя факта, че човекът се държи грозно, което означава, че това меме ще трябва да бъде нормализирано.

Образ

Така е по-добре!

Сработи ли?

Образ

"Работи ли?" или "Сработи ли?" е флаш тълпа в Twitter, в която потребителите туитват две снимки, едната от които е краката на члена на Blackpink K-pop групата Лалиса Манобан, така че да се допълват взаимно.Можете да прочетете повече за това тук. А ето и най-адекватния вариант:

Образ

Краката на Лалиса - главата на Лалиса. Точно така.

Wooly Wolf (Боже, колко съм добър)

Образ

Този мем може да се използва за описание на взаимоотношенията в работния екип. Той също беше поправен.

Образ

Между другото, наскоро интернет беше шокиран от сензация: оказа се, че вълнест вълк с мощни лапи всъщност е вълчица.

Наташа и котки

Образ

Тази пролет ни даде универсален мем за описание на всяка новина и не само. Разказахме ви подробно за котките на Наташа в тази публикация. Но има една уловка: котките не говорят руски, те изобщо не говорят руски, Наташа, честно.

Образ

Сега всичко е като в живота!

мишка (мишка)

Образ

О, това меме изглежда раздели хората на два лагера: някои са забавни, докато други са ужасно вбесяващи. Пикът на популярността му дойде през 2018 г. и веднага щом го споменахме, коментарите за правописа веднага полетяха в коментарите. За какво става въпрос и защо? Не можете да го обясните толкова лесно, трябва да го почувствате. Можете да прочетете повече тук. И за да не кървят очите от грешки, това меме също беше коригирано:

Образ

Вашият учител по руски одобрява!

Татяна Восмиглазова

Образ

Татяна Восмиглазова е героинята на Антон Лапенко, водеща на телевизионна лотария, която говори собствения си език, който е разбираем само за нейния колега Ричард Сапогов.Тя изважда топка от лотарийния барабан и ясно казва: „Сто!”. „Двадесет и четири“, обяснява Ричард на зрителите. Коригиране:

Образ Образ

Кой вариант ви харесва най-много?

Наденички за плуване

Образ

Мем с наденички, плуващи в мивка, пълна с вода, е абстрактен, което означава, че е трудно да се опише логично с думи. Има много случаи на употреба, един от тях е илюстрация на ситуация, когато хората са изправени пред задача, която изобщо не е ясно как да се изпълни. Ето как беше нормализирано:

Образ

Вари, колбаси!

Сирене

Образ

Картината с пушена наденица, която е подписана с думата "сирене" е друг абстрактен мем, който не подлежи на обяснение. Е, това е нещо лесно за коригиране!

Образ

Въпреки че… все още изглежда доста странно.

Това гълъб ли е?

Образ

Аниме кадър, в който герой от Android бърка пеперуда с гълъб. Мемът се използва в ситуации, когато желаното се дава като реалност или в случаите, когато човек е объркан. Нормализация:

Образ

"Това е пеперуда", уверено казва героят.

Хаха, живея тук

Образ

На тази снимка "Скриването на болка Харолд" чете вестник. Как беше коригирано:

Образ

И болката е по-малка и изчезнала.

Това е добре

Образ

Мем за куче с шапка, което седи в горяща стая и се убеждава, че всичко е наред. Това меме също е коригирано:

Образ

Е, вече всичко е наред!

Между другото, забелязали ли сте, че качеството на снимките в много мемета оставя много да се желае? Нетизените са открили приложение, което може значително да го подобри, за да коригира някои мемове и визуално. Какво мем бихте нормализирали?

Популярна тема