Американец създаде маска за феновете на Хари Потър - тя има тайна, която може да се види само чрез дишане

Съдържание:

Американец създаде маска за феновете на Хари Потър - тя има тайна, която може да се види само чрез дишане
Американец създаде маска за феновете на Хари Потър - тя има тайна, която може да се види само чрез дишане
Anonim

Повечето маски, които хората носят сега, са общи, за еднократна употреба и незабележими. Американката Стефани Хук реши да им добави малко жар и малко магия. Момичето започва сама да шие маски, които крият изненада за феновете на Хари Потър - за да я видят, е достатъчно да загреете маската с дъха си.

Момичето създаде маска, която ще се хареса на всички любители на магията и вълшебствата

Образ

Американката Стефани Хук шие играчки и създава аксесоари. Една от последните идеи на Стефани беше маска, която създава шарка при нагряване.

Стефани казва, че обича да създава необичайни предмети, вдъхновени от нейния полет на фантазия.

Харесва ми да давам възможност на хората да получат уникални неща и да внесат магия в нашия свят. Надявам се, че моите идеи ще вдъхновят другите да създадат нещо ново и да бъдат по-креативни.

При дишане върху маската се появява картата на Мародерите от "Хари Потър"

Образ

На Стефани са й необходими около 17 часа, за да създаде маска: за това тя използва обикновена шевна машина, консумативи за шиене, памучен плат, ластик и, най-важното, боя, която променя цвета си при нагряване. С негова помощ се създава ефектът на магия - скритата шарка се появява при 27 градуса по Целзий.

В допълнение към обичайните материали, Стефани е подпомогната от море от кафе и "речник на моряшки изрази на възмущение и радост."

Работата на момичето бързо набира популярност в мрежата

Стефани каза на Insider, че е споделила прототип на своята вълшебна маска в TikTok - и не е очаквала толкова огромен отговор.

Легнах си, когато видеоклипът ми имаше 19 гледания и един абонат е сестра ми. Събудих се и вече имах 400 000 гледания и 12 000 абонати за по-малко от 12 часа.

Коментаторите заляха момичето с комплименти

След като видях маската ти, други престанаха да съществуват за мен.

Красива маска, исках да кажа, че е много яка!!!

Много готино, обичам Хари Потър!

Стефани не смята да спира само на тази маска

Момичето иска да направи други маски, шарката на които се отваря, когато диша. Така че можем да очакваме нови магически творби от нея!

Популярна тема