Британецът поръча на момичето чаша със сладък надпис, но малко обърка нещата. Той позна за госпожицата по смеха й

Съдържание:

Британецът поръча на момичето чаша със сладък надпис, но малко обърка нещата. Той позна за госпожицата по смеха й
Британецът поръча на момичето чаша със сладък надпис, но малко обърка нещата. Той позна за госпожицата по смеха й
Anonim

Когато пазарувате в Интернет, винаги трябва да сте изключително внимателни - особено ако това са подаръци. Британецът Даниел Вари реши да поръча на приятелката си чаша лични поздравления, но обърка две полета - за куриера и за гравиране. Той разбра за това едва когато приятелката му се смя до сълзи, когато отвори подаръка си.

Британецът реши да направи специален подарък на приятелката си, но невниманието му развали сладостта

Образ

Британецът Даниел Вари реши да честити рождения ден на приятелката си Хейли - мъжът искаше да й направи няколко подаръка наведнъж. В допълнение към релакса през февруари 2021 г., Даниел поръча чаша за джин за нея, върху която трябваше да има сладък надпис. Само малко объркване превърна тази част от подаръка в шега.

Докато Даниел правеше поръчка, той обърка къде да пише какво да пише

Образ

Човекът беше нервен, защото правеше поръчка, докато приятелката му беше наоколо, според The ​​Sun. Той не искаше тя да знае за чашата - това щеше да развали изненадата.

Когато направих поръчка, попаднах на раздел "стъклен етикет", както и отделна кутия с бележка за доставка. Всичко обърках.

Имах чувството, че съм направил нещо нередно, защото бях невнимателен. Опитах се да направя поръчката си възможно най-скоро, защото Хейли седеше до мен и исках да запазя подаръка в тайна.

Човекът не забеляза грешката си, докато Хейли не отвори подаръка

Образ

Чашата пристигна опакована и Даниел я подаде на Хейли, без да я разопакова. Че нещо се е объркало, той разбра, когато момичето погледна чашата и се засмя до сълзи.

Първоначално Даниел се обиди - все пак той вложи сърцето и душата си в този подарък.

Оказа се, че момчето все пак е объркало полето за доставка с полето за надпис на стъклото

Образ

Вместо сладкото "Принцесо, поздравления за твоя 30-ти рожден ден, обичам те невероятно" на стъклото имаше съобщение за продавача:

Ако е възможно, можете ли да го доставите до понеделник? Това ще бъде нейният 30-ти рожден ден.

Благодарение на чувството си за хумор, двойката се справи добре с този малък гаф. В същото време Хейли използва стъклото по предназначение.

Ако Хейли получи съобщение за доставка, тогава куриерът трябва да е бил изненадан, че някой го е поздравил за 30-ия му рожден ден - и дори го нарича принцеса.

Популярна тема