Китайка реши да разплаче бившия си след раздялата. Отне един тон лук за отмъщение

Съдържание:

Китайка реши да разплаче бившия си след раздялата. Отне един тон лук за отмъщение
Китайка реши да разплаче бившия си след раздялата. Отне един тон лук за отмъщение
Anonim

Всеки човек преживява раздялата по различен начин. Някой отразява и страда дълго време, докато някой бързо освобождава ситуацията и продължава напред. Но трябва да признаете, че е доста жалко, когато човекът, с когото сте имали връзка, много бързо забравя за вашата любов и не реве като белуга. Една китайка от провинция Шандонг не издържа на такова безразличие и реши да разплаче бившия си приятел на всяка цена.

Китайка реши да отмъсти на бившия си приятел

Образ

Според Daily Mail, момиче на име Джао е било захвърлено от приятеля си преди година. Разбрала, че той говори по телефона с други жени, като цяло сърцето на нещастната дама е разбито. Тя чула от нейни приятелки, че бившият й доста лесно е минал през ситуацията и не е проронил и сълза. Тогава тя замисли коварно отмъщение.

За да разплаче бившия си, момичето му изпрати тон червен лук под вратата

Образ

Куриерът беше инструктиран да не се свързва с адресата, а просто да разтовари лъка под вратата. Човекът трябваше да работи около 4 часа, за да изпълни задачата.

Тя заяви, че има пари и иска той да познае вкуса на сълзите

Образ

Мъж, който получи поклон от бивша, каза на Shandong Net, че е скъсал с китайка, защото поведението й било твърде ненормално.„Бившата ми приятелка беше много драматична. Тя казва на всички, че не съм пролял нито една сълза, откакто сме се разделили. Лош човек ли съм, че не плача?“

„Плаках три дни, сега е твой ред“, гласеше нейната бележка

Образ

Живещата в квартала не оценяваше отмъщението. „Не знам дали гаджето й плачеше, но аз определено плаках! Целият ни жилищен комплекс смърди на лук“, отбеляза тя.

Съседи в шок

Образ

Но човекът успя да обърне ситуацията в своя полза и продаде лъка за 1000 юана (около 10 000 рубли). Но миризмата не се разсея толкова бързо. Така че може би беше по-лесно да плача?

Популярна тема