Британецът искаше да изненада момчето, но не успя. Тя поръча възглавница с лицето си и получи плешив картоф

Съдържание:

Британецът искаше да изненада момчето, но не успя. Тя поръча възглавница с лицето си и получи плешив картоф
Британецът искаше да изненада момчето, но не успя. Тя поръча възглавница с лицето си и получи плешив картоф
Anonim

Изненадите са за да изненадате нищо неподозиращия човек. Но понякога те могат да се обърнат срещу тези, които ги подготвят. Британката Ейми Комптън искаше да се пошегува с приятеля си и да му направи неочакван изненадващ подарък - възглавница във формата на нейната глава. Но резултатът беше толкова неочакван, че самата Ейми вече беше изненадана.

Момичето поръча възглавница с лицето си, за да изненада момчето - и дори тя самата не беше готова за резултата

Образ

Британката Ейми Комптън реши да подари възглавница с лика си на рождения ден на гаджето си. Ейми се среща с млад мъж от три месеца, така че не познава много добре вкусовете му. Ейми веднага попита какво иска за рождения си ден - човекът отговори, че тя ще го изненада.

Изненадата си е такава изненада, реши Ейми и на шега поръча възглавница с нейния лик - човекът едва ли е очаквал такъв подарък. На всичкото отгоре тя му купи маратонки, за да не е единственият подарък възглавничката-шега.

Едва когато изненадващата възглавница беше доставена на Ейми, самото момиче вече беше изненадано

Образ

Момичето очакваше възглавницата да изглежда смешно, но резултатът надмина всичките й очаквания.

Вместо лицето си, тя получи картоф с коса отстрани

Образ

Бях шокиран. Не беше това, което очаквах. Знаех, че възглавницата няма да изглежда точно като мен, но не мислех, че ще изглежда като картоф.

Прилича на картоф. Точно като печен картоф. И малко от косата ми.

Ейми още не е показала подаръка на гаджето си

Образ

Момичето реши да поръча друга възглавница с надеждата, че вторият път ще има късмет. Ейми планира да покаже първия неуспешен вариант на младия мъж само на снимките, според DailyMail. Според Ейми, ако тя му го даде, той ще й се смее до края на живота си.

Но възглавницата вече беше оценена от приятелите на момичето - тя сподели снимка с тях, а другарите не можаха да сдържат смеха си. Те се съгласиха - възглавницата на Ейми наистина прилича на картоф - или на яйце.

Ейми вярва, че подобен подарък може дори да се превърне в традиция и двамата с младежа ще си подаряват малки неща с лицата си. Но въпреки това тя не планира да му даде първата възглавница.

Популярна тема