YouTube-канал "Татко, какво има?" завладя интернет. Полезни съвети от интернет баща, които мнозина може би не са получили

Съдържание:

YouTube-канал "Татко, какво има?" завладя интернет. Полезни съвети от интернет баща, които мнозина може би не са получили
YouTube-канал "Татко, какво има?" завладя интернет. Полезни съвети от интернет баща, които мнозина може би не са получили
Anonim

През април тази година жителят на Чикаго Роб Кени създаде YouTube канала „Тате, как да?“. Бащата на две деца реши да направи образователни видеоклипове за всички, които като него са израснали без баща.

Обещаваща бележка в описанието на канала гласи: „Обучаващи видеоклипове от баща, който е отгледал двама възрастни (и все още поддържаме връзка).“Вече сте заинтригувани? И с добра причина, защото уменията, които Роб преподава, са полезни за всички.

Dadvice, както ги нарече Роб Кени ("dad" - татко, "advice" - съвет), учат на прости, но важни неща. Като връзване на вратовръзка, бръснене, гладене на риза или смяна на гума.

Първо видео в канала на Rob за това как се връзва вратовръзка

<iframe<img src=""https://www.youtube.com/embed/vYurKVxFXPI?start=7"

"

Бръсненето е втората най-популярна дейност, на която бащата трябва да научи сина си

С видеоклиповете си Роб иска да помогне на всички, които не са имали възможност да научат полезни неща у дома. Ако решите да поемете работа, която никога преди не сте вършили, първо се консултирайте с Роб. Може да има това, от което се нуждаете, защото вече има 15 видеоклипа в канала!

Rob има видеоклип за това как се сменя гума. Това може да е полезно не само за млади мъже

<iframe<img

"

Днес в канала "Татко, как да?" почти два милиона абонати. Самият Роб не очакваше, че каналът му ще спечели толкова дива популярност. Отглеждането на добри възрастни е основната му задача.

"Моята цел в живота беше да отгледам добри възрастни. Никога не съм искал да бъда богат. Никога не съм искал да бъда особено успешен. Моята цел в живота беше да отгледам добри възрастни. Не добри деца, а добри възрастни. Защото детството ми беше трудно“, каза Роб пред Shattered Magazine.

Интернет татко Роб Кени

src="https://www.youtube.com/embed/2LO1MRyrTPs"<img

Образ

Необходим е само един видеоклип, за да се влюбите в този канал

<iframe<img />

Потребителите на YouTube отбелязват, че видеоклиповете на Роб са много трогателни и освен че са практични, вдъхновяват със своята доброта и искреност.

"Сега ти си бащата на всички нас, имаш 1 милион деца."

"Аз съм невероятно близък с баща ми, но той никога не ме е учил на тези неща, защото съм момиче. И вашите видеоклипове са много полезни за мен! Така че имате широка аудитория.“

"Не знам защо съм толкова емоционален. Но много хора имат нужда от баща… този човек е толкова сладък. Страхотна идея за канал в YouTube.”

Авторът на видеото е трогнат от това колко топло потребителите са приели идеята му. Особено внимание заслужават коментарите, в които хората благодарят на Роб и споделят своите истории.

"Боже, молех някого толкова много пъти да научи синовете ми на тези неща, докато ги отглеждах сам!! Благодаря ви.”

"Като млад човек, чийто баща с увреждане не може да преподава много неща, очаквам с нетърпение вашите видеоклипове. Оценявам вашата мисия.“

"Ще се разплача, ако кажеш "Гордея се с теб" в края на видеото"

В благодарност към всички, които успяха да се влюбят в „Тате, как да?“, Роб Кени публикува това видео в своя канал

Rob не спира дотук и вече пусна нова рубрика "Tool Tuesday" (инструментален вторник), в която със сигурност ще има много полезни неща. Така че не забравяйте да следвате Роб и разбира се нас!

Ако след тази новина имате апетит за добри истории, имаме с какво да ви зарадваме. Прочетете историята за едно момиче и неговия плюшен приятел. Тя ще ви трогне напълно!

Популярна тема