Най-добрият сериал на Netflix: списък с топ 10 интересни филма с най-висок рейтинг от известната компания

Съдържание:

Най-добрият сериал на Netflix: списък с топ 10 интересни филма с най-висок рейтинг от известната компания
Най-добрият сериал на Netflix: списък с топ 10 интересни филма с най-висок рейтинг от известната компания
Anonim

Netflix е уникална стрийминг услуга с близо 160 милиона абонати. Още през 1997 г. всичко започна с обичайното отдаване под наем и продажба на DVD, но постепенно компанията премина към стрийминг и от 2013 г. започна да продуцира свои собствени филми и сериали.

Редица функции за работа със съдържание отличават канала от други подобни. Netflix не се обменя за създаването на пилотен сериал, а поема производството на целия сериал, за да зарадва зрителя с пълен сезон и да го направи достъпен едновременно по целия свят, а не да продава правата отделно на всяка страна. Сайтът също така се занимава с закупуване на интересни чуждестранни проекти и дори сам създава чуждо съдържание.

Тематиката на поредицата на компанията е най-разнообразна: от тийнейджърските "Stranger Things" с елементи на научна фантастика до филми на ужасите и анимационни сериали, предназначени за възрастна аудитория. Това, което обединява всички проекти, в допълнение към производителя, е висока оценка и оценки на зрителите.

Всеки може да създаде свои собствени най-добри проекти на Netflix и ние направихме това също въз основа на тяхната популярност и оценки. И така, ето списъка с най-добрите сериали от Netflix!

1. Stranger Things (2016-…)

Образ
Образ

Късно вечерта след среща с приятели Уил бърза да се прибере у дома. Момчето започва да си мисли, че някакво странно същество го преследва. Дете мистериозно изчезва.

Същата вечер се случва ексцес с един от служителите в стените на тайна лаборатория и на всичкото отгоре момиче с необикновени способности успява да избяга от нейната територия.

На следващия ден майката на Уил, Джойс, открива изчезването на детето си и се втурва към шерифа за помощ. С общи усилия започва претърсване на всички околности. Приятелите на изчезналия също решават да не стоят настрана и тръгват да го търсят, но изведнъж намират странно момиче в гората.

2. The Haunting of Hill House (2018-…)

Образ
Образ

Семейство Крейн, включително родителите Хю и Оливия, както и техните пет деца, се установяват в голяма къща на хълм. В имението започват да се случват необясними явления: децата виждат призраци, а нощите в къщата стават все по-обезпокоителни. В един от тях г-н Крейн трябва спешно да натовари потомството си в колата и да напусне мистериозната къща, в която животът на г-жа Крейн неочаквано трагично приключи.

Минават години, децата порастват и започват да подреждат живота си и да създават семейства, но тъжната новина за смъртта на по-малката сестра връща Крейн към спомените за зловещата къща на хълма. йени

3. Къща от карти (2013-2018)

Образ
Образ

Франк Ъндърууд свърши страхотна работа. Благодарение на неговите усилия Гарет Уокър пое поста президент на САЩ, а самият герой очаква да получи поста държавен секретар. Това беше споразумението между партийните другари при победа на изборите.

Политиката обаче е жестока и безцеремонна дама и вместо Франк, друг човек получава желаната позиция, а президентът Уокър предава тази новина чрез посредници, без да смята за необходимо да общува директно с вчерашния си съмишленик. Сърцето на главния герой се пръсва от гняв и разочарование.

Заедно със съпругата си Клер, той започва да разработва план за отмъщение.

4. BoJack Horseman (2014-2020)

Образ
Образ

Антропоморфният кон BoJack участва на екрана преди много години в хитов телевизионен сериал.

Въпреки това, дните на славата отдавна са отминали и сега той е просто скитник и загуба на пари, спечелени по време на снимките. Той смята всички около себе си за тесногръди и скучни, пие и изневерява на приятелката си и агент на непълен работен ден, розовата котка Каролин, и безкрайно ревютира единствената теленовела с негово участие.

Опитът на BoJack да напише мемоар се проточи много месеци и той все още е в началото на първата глава. Като резервен вариант издателят наема млада писателка Даяна Нгуен за него. Може би момичето ще успее да измъкне героя от блатото на самотата и мрачните мисли.

5. Черно огледало (2011-2019)

Образ
Образ

Модерните технологии направиха живота по-лесен, но направиха ли го по-свободен? Всеки ден хората прекарват часове в гледане на емисии с новини, филми, телевизионни предавания и влогове с богати известни или просто хора, които се оказват в епицентъра на голямо събитие или домашен скандал.

В душата си всеки мечтае да бъде там, в „черното огледало” и да събира милиони гледания и хвалебствени коментари, но наистина ли е толкова хубаво за тези, които са уловили своя момент на слава и сега са се опитвате да останете на върха на популярността?

Какво например трябва да направи един министър-председател, когато човек със синя кръв е помолен да се чифтосва с прасе на живо в ефир в замяна на освобождаването му, или какво трябва да направи едно момиче с ангелска външност и зашеметяващ глас, когото уважаваното жури вижда изключително като звезда на порно индустрията, правите?

6. Narcos (2015-2017)

Образ
Образ

Пабло Ескобар, колумбийски контрабандист, решава да започне бизнес с кокаин. Използвайки широките си връзки и много жестоки методи на работа, главният герой успява да влезе на пазара на Съединените щати.

Реки от кокаин текат от един континент на друг и огромни суми пари мигрират към джоба на наркобарона. Империята на Пабло ще нарасне до невероятни размери. Парите на Ескобар са достатъчни не само за неприлично луксозен живот, но дори и за подпомагане на бедните.

Докато агенти на американското разузнаване се опитват да изведат колумбийската власт на чиста вода, самият той крои амбициозни планове да завладее политическия Олимп.

7. Mindhunter (2017-2019)

Образ
Образ

Младият агент на ФБР Холдън Форд неуспешно, според него, преговаря с похитител. Последните не са пострадали, но извършителят се е самоубил.

Главният герой е назначен да преподава, но самият агент, който има жажда за криминална психология, решава да учи в тази област. Ръководителят на поведенческите науки на ФБР кани млад и любознателен колега да пътува из страната и да обмени опит с полицейските служби в пустошта.

Форд все повече се потапя в мотивите на поведението на престъпниците и не пропуска възможността да общува с убийците зад решетките, за да разбере мислите на психопатите и бързо да намери тези, които все още не са били хванат.

8. Crown (2016-2020)

Образ
Образ

През 1947 г. принцеса Елизабет се жени за принц Филип. Първите няколко години от брака минават незабелязано: в грижите за родените деца и организирането на уютно семейно гнездо, но ужасната болест на баща й, крал Джордж VI, принуждава младата жена да се възкачи на трона на Обединеното кралство и да порасне бързо.

Отсега нататък животът й ще бъде посветен на държавните дела и ясно регламентиран, защото сега тя е кралицата, което означава, че е време за вземане на сериозни решения, спорове с политическия елит на страната, както и участие във всички събития на световната сцена, защото векът на управлението на Елизабет ще бъде дълъг и доста впечатляващ.

9. Love Death & Robots (2019-…)

Образ
Образ

Поредица от късометражни анимации се потапя в света на фентъзито, ужасите и киберпънка. Всички истории са предназначени за възрастна аудитория и са много старателно подправени с черен хумор, сцени на насилие и спорове за войни, човешка природа, любов, смърт и, разбира се, роботи.

Всеки епизод е създаден от различни екипи, включително студия от други страни, което означава, че всеки епизод представлява определен тип анимация и специален поглед към света на бъдещето. Зрителят чака истории за роботи и чудовища, хора и бактерии, мамути и Адолф Хитлер.

10. Сексуално образование (2019-…)

Образ
Образ

Новата учебна година не започва добре за незабележимия и невзрачен тийнейджър гимназист Отис. Разкрепостени и самоуверени съученици, както винаги, правят младия мъж тъжен и депресиран.

Темата за секса е просто във въздуха и мислите на тийнейджърите и всички вече са спечелили много победи на любовния фронт, а само Отис остава вечно девствен, смутен от тялото си. Въпреки това, както се оказва, всички момчета имат свои собствени страхове и въпроси по този въпрос. И главният герой дори успява да помогне на главния побойник на училището, сина на директора, с много деликатен проблем, което обаче не е изненадващо, защото майката на Отис е практикуващ сексолог.

Защо един девствен тийнейджър да не се преквалифицира като секс гуру и да започне да съветва своите по-опитни, но не по-малко известни съученици?

Популярна тема