Сериал, подобен на "Отчаяни съпруги": списък с 10-те най-добри сериали, които трябва да бъдат посъветвани на тези, които са фенове на този филм

Съдържание:

Сериал, подобен на "Отчаяни съпруги": списък с 10-те най-добри сериали, които трябва да бъдат посъветвани на тези, които са фенове на този филм
Сериал, подобен на "Отчаяни съпруги": списък с 10-те най-добри сериали, които трябва да бъдат посъветвани на тези, които са фенове на този филм
Anonim

Жената е непредсказуема и емоционална природа и ако няколко представителки на нежния пол се съберат на едно място наведнъж, тогава делото няма да свърши добре за мъжете. Режисьорите умело използват това развитие на събитията, създавайки филми и сериали за силното женско приятелство и безкомпромисна вражда, подправени с ексцентрични постъпки и очарователни погрешности.

Един от най-добрите представители на този жанр е сериалът "Отчаяни съпруги", който разказва за пазителите на огнището от различни видове и темпераменти.Разбира се, има много телевизионни проекти като този хит и списъкът може да бъде доста впечатляващ. Съветваме ви да се насладите на следните 10 серии, подобни на "Отчаяни съпруги".

1. Devious Maids (2013-2016)

Образ

Създател:Марк Чери.

Латиноамериканските прислужници работят неуморно в луксозните имения на богатите и известни жители на Града на ангелите. Домакините са разглезени, арогантни и понякога опасни: на едно от луксозните партита икономката дори е убита.

Изглежда, че нейните приятели знаят малко повече за инцидента, но предпочитат да пазят тайна, защото всеки от тях има много проблеми и свои собствени амбициозни планове: някой възнамерява да премести семейството си в просперираща страна, някой се опитва да съблазни красив богат човек, добре, някой просто се нуждае от подкрепа в напредъка в кариерата.По един или друг начин, предприемчивите камериерки са решени да се възползват максимално от своите прекалено уверени и следователно понякога губещи бдителност собственици.

2. Mistresses (2008-2010)

Образ

Режисьори:С. Дж. Кларксън, Филип Джон, Питър Хор.

Труди, Сио, Кати и Джесика са приятели от много години. Те са постоянно в контакт, често се събират и, разбира се, споделят новини и проблеми. Кейти е лекар. Тя започва афера с женен пациент, след чиято смърт се чувства ужасно виновна към семейството му. Джесика изобщо не се интересува от проблемите на морала и етиката. Нейното мото е: ден без див и страстен секс е пропилян ден.

Съпругът на Труди изчезна на 11 септември 2001 г. Тя сама отглежда две деца и някъде в дълбините на душата си се надява на завръщането на съпруга си. Сио е щастливо женен. Заедно със съпруга си те активно работят за попълване на семейството, но понякога на една жена изглежда, че няма достатъчно искра в отношенията им и всичко е станало твърде светско.Съдбата ще подготви неочаквани срещи за героините и те ще могат сами да изберат дали да живеят в тихо пристанище или във вихрушка от страсти.

3. Сексът и градът (1998-2004)

Образ

Създател:Дарън Стар.

Кари Брадшоу живее в Ню Йорк и работи за известен вестник. Тя пише колонка с доста сочно заглавие Сексът и градът. Героинята изследва този аспект на отношенията, посещавайки най-купонджийските места на мегаполиса, скитайки се по улиците му и разговаряйки с приятели, както и с познати и непознати мъже. Кари не е омъжена, така че може да посвети всичките си дни и нощи на изучаване на гореща тема.

Безценна информация предоставят нейните най-добри приятелки: Шарлот, Миранда, Саманта. Всички те са независими и свободни жени, а сексуалните приключения са неразделна част от живота им. Кари обаче няма нищо против да се влюби истински, особено когато срещне мъжа на мечтите си.

4. Малки сладки лъжкини (2010-2017)

Образ

Създател:Сара Шепард.

Пет приятелки се събраха на вечерни момичешки събирания, а на следващата сутрин пропуснаха една. Алисън изчезва безследно. След това събитие цяла година Спенсър, Хана, Ариа и Емили се опитваха да не се пресичат. Въпреки това, момичетата са принудени да посрещнат неочаквани съобщения от определен "А". Мистериозният човек знае тайните на четиримата толкова добре, че приятелите спекулират за завръщането на Алисън.

Истински шок за тях беше новината, че тялото на момиче, изчезнало преди година, все още е открито. Въпреки това на телефоните на героините отново и отново идват уличаващи съобщения. Кой се крие зад мистериозната буква "А" и какви са истинските му намерения?

5. Lipstick Jungle (2008)

Образ

Създатели:DeAnn Helin, Eileen Heisler.

Три успешни жени, три най-добри приятелки, три житейски истории. Уенди Хили е решителна и силна личност. Тя ръководи филмово студио, а в семейството е лидер и хранител. В кръговрата на забързаното ежедневие понякога тя забравя за съпруга си, неговите амбиции и надежди.

Нико Райли работи като редактор на списание и е омъжена за бившия си учител. В момент на слабост тя се оставя да бъде увлечена от млад фотограф, но една вечерна афера внезапно се превръща в сериозна и страстна романтика. Виктория Форд е моден дизайнер. Тя отдава цялата си душа на този бизнес, но идеите й не са по вкуса на всеки. Срещата с милиардер обаче помага за решаването на много проблеми, включително финансиране и личен живот.

6. Army Wives (2007-2013)

Образ

Създател:Catherine Fugate.

Рокси работи в бар, има две деца от различни мъже и от четири дни се среща с красивия военен Тревър, който я изненадва с внезапно предложение за ръката на сърцето. Главната героиня се съгласява и отива със съпруга си във военната база на САЩ, където ще трябва да се присъедини към екипа на армейските съпруги и да се научи да живее според придобития статус.

Рокси се среща с жени и бързо намира общ език с някои от тях, защото зад фасадата на увереността и спокойствието на всяка се крият същите тревоги и чувства, които са присъщи на най-обикновените цивилни съпруги.

7. Cougar City (2009-2015)

Образ

Създател:Бил Лорънс.

Джулс Коб, разведена дама на 40, е ужасно комплексирана от възрастта и неумолимото си избледняване, но въпреки това не губи надежда да срещне привлекателен мъж и да завърти страстен роман.В начинанията активно й помагат нейните приятели: младата и весела Лори, както и омъжената и разумна Ели. Жените не се разбират помежду си, но в името на Джулс са готови да се понасят. Донякъде недоволна от импулсите на Джулс да се забърка в сериозни проблеми със сина си тийнейджър, но главният герой възнамерява да докаже на себе си и на другите, че животът едва започва на 40.

8. Godly Bitches (2012)

Образ

Създател:Робърт Харлинг.

Шикозният живот на Аманда Вон в слънчева Калифорния завършва със смъртта на нейния съпруг. По време на бягството с любовницата и парите, откраднати от инвеститори, благоверният попада в автомобилна катастрофа и оставя главния герой на улицата без стотинка. Аманда трябва да отиде да се поклони на майка си, с която винаги не се е разбирала много добре, и да се върне с децата си в родния Далас. Пристигането на бившата кралица на училището никак не радва порасналите съученици.Те се ожениха и направиха кариера, но раните, нанесени от Аманда през годините на обучение, са все още пресни. Жените се обединяват в съюз, за ​​да развалят кръвта на нарушителя.

9. Big Little Lies (2017-2019)

Образ

Създател:David E. Kelly.

В един хубав следобед щастливи и нервни майки от висшето общество заведоха децата си в първи клас. Занятията завършват с много неприятен инцидент: момичето се оплака, че едно от момчетата се е опитало да я удуши и посочи детето, което я е обидило. Конфликтът от детството веднага се премести на ниво възрастни. Всяка от майките ревностно защитава своето потомство и получава подкрепа от други родители. Кой би могъл да знае, че този случай ще извади всичко истинско и не винаги лично, което се крие зад луксозните фасади на богатите къщи и зад фалшивите усмивки на техните собственици.

10. Gossip Girl (2007-2012)

Образ

Създатели:Джош Шварц, Стефани Савидж

Вездесъщата и загадъчна блогърка Gossip Girl смая учениците от елитната гимназия в Манхатън с новината за завръщането на парти кралицата Серена в града. Преди година момичето неочаквано смени светлините на мегаполиса с пансион и сега отново се разхожда из родния си Ню Йорк. Новината шокира познатите и приятелите на Серена, включително най-добрата й приятелка Блеър. Завръщането на звездата на училището бележи началото на нова ера, в която страстите ще кипят с още по-голяма сила, а любовта и приятелството ще бъдат заменени от предателство и скандали.

Популярна тема