Екипажът на космически кораб, изстрелян от SpaceX, отнесе плюшен динозавър в космоса. А сега всички го искат

Съдържание:

Екипажът на космически кораб, изстрелян от SpaceX, отнесе плюшен динозавър в космоса. А сега всички го искат
Екипажът на космически кораб, изстрелян от SpaceX, отнесе плюшен динозавър в космоса. А сега всички го искат
Anonim

2020 може да благодари на Илон Мъск, защото благодарение на изобретателя тази година ще бъде запомнена и с важно човешко постижение. SpaceX на Мъск изстреля Dragon в космоса, първият път, когато частна компания изстрелва космически кораб!

Много от тези, които проследиха изстрелването на кораба, забелязаха малък динозавър играчка на борда. Блестящ и люспест, той веднага се влюби във всички без изключение!

Оказа се, че щедро обсипаният със синьо-лилави пайети динозавър се казва Тремор. И той не е пътник, а истински член на екипажа.

Екипажът на кораба

Образ

Оказва се, че играчката е била изстреляна в космоса с важна мисия: да служи като детектор за безтегловност, според The ​​Verge.

Но защо изборът падна на Tremor? Факт е, че и двамата пилоти на кораба имат синове, които са луди по динозаврите! Преди полета Боб Бенкен и Дъг Хърли помолили синовете си да изберат играчка, която да ги отведе в космоса. За такава важна мисия, момчетата избраха Apatosaurus Tremor.

Трус по време на мисия

Образ

„Страхотно е да имаме тази възможност за нашите деца, които се надявам да са развълнувани да имат своята играчка на борда. Сигурен съм, че самите те биха се радвали да са тук, ако имаха възможност, но се надявам да са щастливи, както е, каза Бенкен по време на обиколка на капсулата в орбита.

Baby Tremor пожела късмет

Образ

Излишно е да казвам, че за радост на производителите на играчки Beanie Babies търсенето на Tremor се повиши, както и цената му.

Образ Образ Образ

Боб Бенкен, Дъг Хърли и Тремор

Образ

Разбира се, самите астронавти разбират, че гравитацията вече няма власт над тях, но играчките продължават да придружават екипажа, тъй като отдавна са се превърнали в добра традиция и верни талисмани за късмет.

И така през 2008 г. любимият космически герой на всички деца, Бъз Лайтър, посети МКС. Пътешествието на героя от Toy Story беше насрочено да съвпадне с откриването на Toy Story Mania rides в Съединените щати. Ето за кого безкрайността, а истината не е границата!

Бъз Лайтъриър отиде в космоса

Образ

И през 2014 г., заедно с космонавта Антон Шкаплеров, снежният човек Олаф от анимационния филм Frozen посети модула.

Образ

Собствениците на Бъз, Олаф и бебе Тремор вероятно сами мечтаят да станат астронавти. И може би някой ден ще бъдат. Междувременно те трябва да пораснат, да изпратят малките си приятели да изследват и никога да не спират да мечтаят.

Популярна тема