Мъжът започна да отслабва и вдъхнови жена си да се присъедини. Двойката успя да свали около 136 кг за двама

Съдържание:

Мъжът започна да отслабва и вдъхнови жена си да се присъедини. Двойката успя да свали около 136 кг за двама
Мъжът започна да отслабва и вдъхнови жена си да се присъедини. Двойката успя да свали около 136 кг за двама
Anonim

Борбата с излишните килограми не е лесна, много хора знаят това. И не е достатъчно просто да решите да се биете, трябва и упорито да следвате решението си. И ако не са два, не три или дори пет, а деветдесет килограма наднормено тегло?

Итън Спейзър от Илинойс тежеше около 200 кг през 2017 г. Но той успя да поеме по пътя на отслабването и загуби около 90 кг и дори вдъхнови жена си. И заедно постигнаха невероятни резултати!

Двойката започна да отслабва и резултатът им е достоен за аплодисменти

Образ

Итън е на 36, а съпругата му е на 40.

"Загубих 200 фунта (90,7 кг) за по-малко от 2 години" - Публикувано от Итън в Instagram

Образ

Допълва, че карантината не го е подминала и през март-април при мъжа са се върнали 9 кг. Но той се събра и загуби 4,5 кг през май.

Съпругата му Ребека загуби над 45 кг

Образ

Той казва, че за първи път от десетилетие една жена тежи под 90 кг. Така общият резултат на двойката е около 136 кг.

Оказва се, че имаме скули

Образ

В интервю за Boredpanda Итън каза, че е взел решение да се бори с наднорменото тегло през 2017 г.Мъжът отиде на почивка и осъзна, че не може правилно да затегне предпазния си колан в самолета, да се качи на атракционите в увеселителния парк, страдаше от задух и беше постоянно уморен. Малко преди това майка му почина и Итън изпадна в депресия. Той осъзна, че трябва да се бори и си постави за цел да свали 90 кг за 2 години.

Процесът на отслабване

Образ

Итън беше подпомогнат от кето диетата (намаляване и елиминиране на въглехидратите от диетата) и периодичното гладуване. Човекът ял само между обяд и 20 часа. И тогава съпругата му се вдъхнови от неговия пример. Сега тя готви здравословна храна.

Подобрено качество на живот

Образ

Итън вече няма преддиабет и затлъстяване на черния дроб, кръвното му налягане се нормализира, вече не се нуждае от лекарства за астма и Ребека вече не се притеснява от плантарен фасциит.

Сега Итън не се срамува да ходи из къщата с тениска

Образ

Мъжът търсеше подкрепа и публикува снимки в социалните мрежи, където събра положителни отзиви. Какъв съвет би искал да даде за отслабване? Не мислете, че можете да нулирате всичко наведнъж. Трябва да се опитате да направите нещо за отслабване един ден. И след това повтаряйте този ден всеки ден. Това е труден път и затова не бива да се отказвате, препъвайки се в препятствия.

И това не е ограничението

Образ

Така че, ако карантината е направила нежелани корекции във фигурата ви - вдъхновете се!

Популярна тема