Бащата искаше да откъсне сина си от конзолата и инструктира да построи къща за сестра си. Сега на момчето му предлагат работа

Съдържание:

Бащата искаше да откъсне сина си от конзолата и инструктира да построи къща за сестра си. Сега на момчето му предлагат работа
Бащата искаше да откъсне сина си от конзолата и инструктира да построи къща за сестра си. Сега на момчето му предлагат работа
Anonim

В британския град Рексам живее семейство, в което децата никак не скучаят под карантина – въпреки че обучението им е приключило. Бащата на семейство Уилямс на име Марк реши да постигне две цели наведнъж - да построи на 7-годишната си дъщеря Ели къщата за игра, която тя искаше от дълго време, и да откъсне 14-годишния син Брадли от PlayStation.

Той измисли хитър ход и инструктира Брадли да построи същата тази къща за игра. Човекът го направи само за седмица, толкова много, че публикацията с резултатите от снимките получи огромно количество положителни отзиви, а самият Брадли започна да бъде призоваван да работи в други страни.

14-годишният Брадли, по молба на баща си, построи за малката си сестра къща за игра

Образ

7-годишната Ели Мей отдавна моли родителите си за малка къща със стълби.

Марк Уилямс, бащата на деца, реши да отвлече вниманието на сина си от PlayStation и в същото време да изпълни поръчката на дъщеря си

Образ

Брад се зае с ентусиазъм, защото през септември ще започне курса си в строителния колеж

Образ

Бащата дари лятната тераса на семейството за къщата на децата, която те използваха като склад

Образ

Тази идея беше предложена от самия Брадли, тъй като семейството наистина не искаше да види друга сграда в градината.

Брад независимо завърши всички етапи на строителството

Образ

Планиране, рязане, пробиване, завинтване, боядисване и довършване - човекът направи всичко сам. Бащата помогна само при транспортирането на тежки материали.

По желание на Ели, къщата е на два етажа

Образ

Интериорният дизайн, включително мебелите, също е на Брад. Човекът подходи към въпроса с душа!

Брадли отне седмица да направи всичко това. Бюджет на проекта: £200

Образ

Баща проследи работата на сина си и направи снимки:

Той направи всичко сам. Мери и реже дървен материал, дупчи и завинтва, строи стълби, боядисва и слага изкуствена трева. След това той украси вътрешността с малки неща като играчка система за видеонаблюдение, фенери и растения.

Ето един щастлив клиент

Образ

Марк с гордост публикува резултата от работата на сина си във Facebook, пише TheSun. И публикацията получи повече от 27 хиляди харесвания и хиляди топли коментари.

Но най-готината част от историята е, че Брадли започнаха да предлагат работа

Образ

Публикацията с творението на Брадли стана вирусна и представители на компании от Австралия и американския щат Флорида се свързаха с бащата на младия строител.

Според баща му, всичко това ще помогне на Брадли да се чувства много по-уверен, може би човекът ще реши, че строителството е неговото призвание.

След къщата за сестра си Брадли построи друг малък бар за цялото семейство

Образ

Бюджетът за този проект вече беше £250 и татко трябваше да помогне на Брадли още малко - особено с покрива.

Тази идея изникна в главата на тийнейджър малко преди рождения ден на Марк и барът беше страхотен подарък за баща му, където семейството имаше рожден ден.

Уилямс в пълна сила

Образ

Спомнете си момчето отляво, може би имаме изгряваща звезда в съвременната архитектура.

Популярна тема