Сериал, подобен на "Как да нарека тази любов": 10 сериални филма с подобен сюжет и стил

Съдържание:

Сериал, подобен на "Как да нарека тази любов": 10 сериални филма с подобен сюжет и стил
Сериал, подобен на "Как да нарека тази любов": 10 сериални филма с подобен сюжет и стил
Anonim

Омразата и любовта са антагонистични чувства, но те са толкова силни, че често вървят ръка за ръка.

Историята на отношенията между хората познава много примери, когато едно от тези чувства се трансформира в друго. Тази тема се превърна в една от любимите в световната кинематография. Какво можем да кажем за мелодраматични сериали, където в почти всеки сюжет омразата се превръща в любов или обратното, бившите любовници стават непримирими врагове.

Препоръчваме да гледате предавания като "Как да нарека тази любов", където сюжетът се основава на конфронтацията между красивата нежна Хуши и жестокия Арнав.

Това са 10 романтични истории, всяка от които е истинско ръководство за взаимоотношения.

1. Черна любов (2015-2017)

Образ
Образ

Режисьори: Хилал Сарал, Екир Пандир.

Съдбата събра момиче от заможно семейство и човек от дъното, който доскоро сечеше въглища. Нихан и Кемал се обичат и за това са готови да се откажат от много. Но животът и околните са им подготвили много изпитания.

Всеки нов епизод на турския сериал е с продължителност 2,5 часа и изглежда като пълнометражна лента. Страданието и чувствата на главните герои ще оставят малцина безразлични, а играта на изпълнителите е просто несравнима. Красиви актьори, великолепни декори, интригуващ сюжет, чувствена музика - сериалът се превърна в сензация не само в страната си след премиерата си.

Това е един от онези филми, които не могат да се нарекат традиционна сапунена опера, той е истински химн на любовта, с драматични и трогателни сцени и непредвидими сюжетни обрати.

2. Мирис на ягоди (2015)

Образ
Образ

Режисьор: Филиз Гулмез Пакман.

Много позитивен мелодраматичен турски сериал за искрената любов.

Случайна среща предопредели съдбата на Асла, целенасочено момиче от просто семейство, и Бурак, разглезен неуравновесен красив бизнесмен. Връзката им започна с враждебност и изглеждаше, че тези двамата изобщо не са предназначени един за друг, те самите мислеха така в началото. Но всичко се оказа различно.

Сериалът има много красиви и трогателни сцени, хипнотизиращи пейзажи, романтичен е, малко наивен, весел и релаксиращ. Източната версия, подобно на историята за Пепеляшка, е заснета здраво и с такова изкуство, че е трудно да откъснете очи от екрана. След като гледат, много зрители ще се влюбят в Турция задочно.

3. Лечител (2014-2015)

Образ
Образ

Режисьори: Kim Jin-woo, Lee Jong-sub.

Южнокорейският сериал е коренно различен от типичните мелодрами, това е романтична история с екшън елементи, невероятно красиви и пластични главни герои.

Woo Seo Chung Ho, известен още като Лечител, е рядка професия, той изпълнява специални рискови задачи. Веднъж обект на неговото търсене беше Чае Йонг Шин, репортерка. Млади хора се обединяват, за да правят разследваща журналистика и случайно разкриват тайните на миналото си. Помагайки на Чае Йонг Шин, Лечителят демонстрира наистина нечовешки бойни умения.

Романтичната линия в сериала е необикновено красива и вълнуваща връзка между главните герои, истинска химия на чувствата. Сюжетът на "Лечител" е пълен със събития и резки обрати, няма провлачени сцени и познати клишета.

Плюсовете на сериала са вълнуващ сюжет, изобилие от високи технологии, великолепна видео поредица и саундтраци, както и отличен актьорски състав.

4. Тайна страст (2003-2004)

Образ
Образ

Режисьори: Маурисио Круз, Родриго Триана.

Теленовелата в най-добрите традиции на латиноамериканските телевизионни сериали показва фатални страсти, красиви и смели мъже и техните красиви дами, сюжетът се основава на чувства, които свързват хора от различни поколения и различни слоеве на обществото.

Трима братя, живеещи в ранчо в Колумбия, след трагичната смърт на сестра им Ливия, решават да отмъстят на хората, които са я докарали до самоубийство. Обект на тяхната омраза е властната Габриела и трите й възрастни дъщери. Но страстната любов прави корекции в коварните планове на Хуан, Оскар и Фернандо.

Историята, разказана в поредицата, е много пристрастяваща и през целия проект зрителят живее един живот с главните герои.

5. Wild Angel (1996-1999)

Образ
Образ

Режисьори: Хернан Абрахамсън и др.

Аржентински сериен филм, превърнал се в култ не само в собствената си страна, но и далеч извън нейните граници. Филмът имаше изключителен успех сред женската част от руската публика, а главната жена Наталия Орейро стана обект на обожание на домакини и ученички.

Сиракът Милагрос се озовава в богаташка къща и се влюбва в господарския син Иво, а младият милионер не може да устои на магията на умно, красиво и независимо момиче. В допълнение към любовната история във филма има и много много сложни взаимоотношения на по-старото поколение, слуги, живеещи в къщата, приятели и приятелки на главните герои.

Сериалът "Дивият ангел" е типична сапунена опера, наивна, понякога драматична, понякога забавна. Заслужава си да се гледа дори само заради шикозния аржентински привкус и невероятно завъртяния сюжет, където всеки епизод дава нова интрига.

6. Любов под наем (2015-2016)

Образ
Образ

Режисьор: Метин Балекоглу.

Младият турски бизнесмен Омер е красив, умен и богат, но няма време да се занимава с личния си живот. Тогава роднините, заместили родителите на момчето, решават да го оженят за момиче от неговия кръг, богата наследница. Тесногръдият Сезен, любител на светските забавления, не докосна сърцето на Омер. За да не го притеснява леля му с брака, той целува красива млада сервитьорка пред очите й.

Но лелята няма да отстъпи, тя непременно се нуждае от племенника си, за да се ожени и подкупва сервитьорката Дефне, за да стане съпруга на Омер.

Любителите на любовни истории ще харесат поредицата, има небанален сюжет, интересни герои с непредвидими действия. И като бонус - красиви гледки към Турция, атрактивни, стилни главни герои и много забавни вицове.

7. Виновен без вина (2010-2012)

Образ
Образ

Режисьори: Хилал Сарал и други

Героинята от турския сериал Фатмагюл, доскоро щастлива булка, става жертва на изнасилвачи. Когато се стигне до съда, богатите роднини на престъпниците убеждават едно от момчетата, бедняк, който случайно е попаднал в тази ситуация, да се ожени за жертвата - тогава, според закона, те ще могат да избегнат наказанието.

В резултат на това опозорената Фатмагюл става съпруга на Керим, двамата се женят против волята си и единственото чувство, което младите изпитват един към друг, е омраза. С течение на времето, както често се случва, неприязънта се превръща в любов и този процес е най-вълнуващият в поредицата.

8. Партида за жени (2014- …)

Образ
Образ

Режисьор: Самир Кулкарни.

Един от най-високо оценените индийски телевизионни сериали, който разказва как традицията се преплита с модерността.

Сарла е майка на две възрастни дъщери, собственичка на булчински салон, която мечтае за щастливо бъдеще за своите момичета. Прахя - най-голямата дъщеря, учителка, трябва да се омъжи, но интригите на бъдещата свекърва разстройват брака. Майката на младоженеца изисква като зестра булчинския салон, единственото препитание на семейството, или, алтернативно, да омъжи най-малката дъщеря на Сарла, Бюлбюл, като неин син.

Плановете на Бюлбюл не включват брак, още повече, че тя не е щастлива с годеника на по-голямата си сестра. Всяко от момичетата иска да подреди живота си, без да се обръща назад към традициите. И двамата, въпреки че не искат да разстройват майка си, искат сами да направят своя избор.

9. Кралицата на нощта (2016-…)

Образ
Образ

Режисьори: Дурул Тайлан, Ягмур Тайлан.

Централната тема на турската мелодрама е любовен триъгълник, в който баща и син са влюбени в едно и също момиче.

Селин е наполовина туркиня (по баща си), наполовина французойка и живее в град Грас, където притежава магазин за парфюми. Когато красивият Картал идва във Франция по работа на баща си, срещата му със Селин става фатална, въпреки че Картал вече има съпруга, дъщеря на собственика на компанията.

Мощният бизнесмен Азис се влюбва също толкова страстно в красивата Селин, тя е първата жена, докоснала сърцето му след смъртта на съпругата му. Картал има труден избор - да се разведе с жена си, да съсипе кариерата си и да си навлече гнева на баща си, но той е решен.

По време на сериала зрителят ще очаква с интерес развръзката - как ще завърши конфронтацията между Азис и Картал и на кого ще даде предпочитание младата жена.

10. Втора сватба (2012-…)

Образ
Образ

Директор: Арвинд Гупта и др.

Популярен индийски сериал - история за отношенията на съпрузи, всеки от които се жени против волята си.

Яш загуби съпругата си и все още я скърби, а Арти се разведе с предишния си съпруг, но не може да го забрави. Яш отглежда сам две деца и за тяхна полза и под натиска на роднини младите хора сключиха втори брак. Постепенно съпрузите свикват един с друг, имат общи интереси и компромисното съществуване се превръща в силна връзка от любящи хора.

Популярна тема