Дизайнерът създава маски, които точно повтарят вашето лице. И някои от тях са смешни, а други уплашени

Съдържание:

Дизайнерът създава маски, които точно повтарят вашето лице. И някои от тях са смешни, а други уплашени
Дизайнерът създава маски, които точно повтарят вашето лице. И някои от тях са смешни, а други уплашени
Anonim

Даниела Баскин е новомоден дизайнер, който стана известен с характерните си маски. Попитайте какво има в тях? И нищо особено, освен че напълно повтарят частта от лицето, покрита от маската. Парадоксът е, че маските, които в началото ни обезличаваха, сега, напротив, подчертават нашата индивидуалност.

Маска с изображение на лицето му

Образ

Можете да поръчате маска с вашата усмивка, с изрисувани устни, с перфектна брада, все едно току-що сте излезли от бръснарницата и тогава винаги ще бъдете неустоими! Дори ако това е обикновено пътуване до магазина, преди което изобщо не искате да се прекрасявате.

Тези защитни маски са направени от органичен памук и могат да се перат в пералня. И най-важното, можете да поръчате маска с всяко изображение! Така че не се колебайте да развихрите въображението си.

Маска сюрреализъм

Образ

Маска с мем Харолд крие болката

Образ

Такава маска ще бъде оценена от тези, които знаят много за мемите и които обичат чувството за хумор.

Даниела не очакваше такъв отговор

Образ

Към днешна дата 35 000 души вече са ретуитнали тази мем маска, а 9,5 хиляди души са се абонирали за самата Даниел. Не е лошо за някой, който произвежда лекарство за вирус, който всички мразят!

Дизайнерката не отрича, че някой изобщо не харесва нейната маска. Но има ли поне нещо на света, което е еднакво добре прието от абсолютно всички?

Ето какво пише Даниела за това

Образ

Маската на Gettyimages ще ви помогне да избегнете нежелана фотосесия

Образ

Това не са първите необичайни маски, създадени от Даниела. Дизайнерът също си сътрудничи с линията респираторни маски N95. Всеки можеше да поръча и маска с отпечатано изображение на лицето си. Уникалността на тази линия беше възможността да разпознаете лицето си на FaceID, без да премахвате маската. Определено успяха да се погрижат за удобството и безопасността на своите клиенти!

Толкова е лесно да бъдеш разпознат и защитен

Образ

Въпреки факта, че носенето на маски е необходима мярка, Даниела успя да разведри този процес и това те кара да се усмихваш. Грижете се за себе си и бъдете оптимисти, приятели!

Популярна тема