Как ще изглеждат запалените фенове на телевизионни сериали след 20 години: проучване, което не вещае нищо добро за феновете на Netflix

Съдържание:

Как ще изглеждат запалените фенове на телевизионни сериали след 20 години: проучване, което не вещае нищо добро за феновете на Netflix
Как ще изглеждат запалените фенове на телевизионни сериали след 20 години: проучване, което не вещае нищо добро за феновете на Netflix
Anonim

Netflix и други услуги за видео стрийминг завладяват или вече са завладели света. Към март 2020 г. Netflix имаше 182 милиона абонати, а с появата на коронавируса броят им само се увеличи.

44% от жителите, анкетирани в Германия, САЩ и Обединеното кралство през последните няколко месеца, признаха, че използват услуги за стрийминг повече от чат с приятели чрез видеообаждане, игра на видео игри или настолни игри и дори работа!

Тенденцията е очевидна - все повече хора предпочитат да гледат филми и сериали у дома, отколкото да правят нещо друго. И този начин на живот, разбира се, изпраща голям вик към тяхното здраве.

Да видим доколко пристрастяването към Netflix може да преобрази човек. Имаме само няколко преувеличени 3D модела на име Ерик и Хана, които са създадени специално, за да ни накарат всички да се замислим.

Това са Ерик и Хана - сериали с 20 години опит

Образ
Образ

Авторите на сайта за спортни залагания onlinegambling направиха проучване и показаха как ще изглеждат мъжете и жените, ако не променят навиците си за стрийминг-сериали през следващите 20 години.

Ето как може да изглежда всеки от нас след две десетилетия живот в прегръдка с Netflix и подобни услуги.

Нека опознаем по-добре всеки от нашите герои.

Ерик и Хана в целия им блясък

Образ
Образ
Образ
Образ

Браво, каквото и да се говори! Затлъстяването, гърбица като Квазимодо и огромни торбички под очите веднага привличат вниманието.

Както всички подобни модели, Ерик и Хана показват какви биха могли да бъдат хората, ако продължат да стоят под карантина 20 години. Изследването изобщо не твърди, че така ще изглеждат по-голямата част от жителите на земята до 2040 г.

Въпреки че всичко може да се случи.

Какво ще се случи с Ерик и Хана?

Образ
Образ
Образ
Образ

Съпрузите няма да завиждат - ето списък с проблемите, с които според изследователите ще се сблъскат:

  1. Изкривяване на гръбнака и извити рамене, образуващи гърбица.
  2. Затлъстяването и рискът от рак на дебелото черво.
  3. Рискът от диабет се увеличава до 30%, което може да доведе до загуба на крайници.
  4. Плешивини от липса на слънчева светлина и витамин D. Бледност и преждевременно стареене на кожата.
  5. Глутеална амнезия или "синдром на мъртвото дупе".
  6. Разширени вени и деформация на мускулите на краката.
  7. Тъмни кръгове под очите. С кръвясали очи.
  8. Постоянно лошо настроение.

Целта на проучването и по-специално визуалното въплъщение на Ерик и Хана е хората, които ги видят, да помислят известно време и следващия път да не кликнат върху „гледайте следващия епизод“, когато би било по-добре да правите повече мобилни неща или просто да си лягате.

И тогава през 2040 г. никой няма да излезе на улицата, не само поради собствения си мързел, но и поради факта, че тези страховити Ерики и Хани ще бродят там.

Популярна тема