Британски сноубордист решава да реновира старо мръсно подземие и да го превърне в луксозен апартамент

Съдържание:

Британски сноубордист решава да реновира старо мръсно подземие и да го превърне в луксозен апартамент
Британски сноубордист решава да реновира старо мръсно подземие и да го превърне в луксозен апартамент
Anonim

Не напразно казват, че талантливият човек е талантлив във всичко: Джейми Бароу, легендарният британски сноубордист, предизвика възхищението на хората, но този път съвсем не със спортните си победи: той реставрира и реновира ужасното и мръсно мазе на историческа сграда, превръщайки го в апартаменти на стойност 475 000 паунда (около 41 милиона рубли).

Това е британският сноубордист Джейми Бароу

Образ

Той превърна изоставено мазе в луксозен апартамент

Образ

Джейми казва на Rightmove, че е започнал да се занимава с недвижими имоти около 8-годишна възраст. Зимата е времето за сноуборд, докато лятото има нужда от различно занимание. През това време той реновира 6 обекта в град Бат.

Сградата с мазето е построена през 1768 г

Образ

Джейми вече притежаваше имоти на последните етажи на тази сграда, когато научи, че там има мазе и то може да бъде закупено. След една година преговори той го получи.

Мисля, че това подземие би било чудесно за филм на ужасите

Образ

Както Джейми съобщи във Facebook, сградата е класифицирана като защитено от държавата съоръжение, което създава много допълнителни трудности.Буквално всяка стъпка трябва да бъде съгласувана и одобрена. Някои неща изобщо не можеха да се променят, трябваше да се спестят. Но резултатът си заслужаваше: едно страшно подземие се превърна в уютна стая.

Около £110 000 бяха изразходвани за ремонт (около 9,5 милиона рубли)

Образ

Мазето беше необитаемо: нямаше вода, газ, електричество. И всички тези удобства трябваше да бъдат докарани там. За подмяната на пода, първо, беше необходимо дълго време да се преговаря за разрешение и второ, да се търси специален камък от определена мина. Има известна степен на социална отговорност в обновяването на историческа сграда.

Джейми работи усилено няколко години и се гордее с резултата

Образ

Ето част от градината

Образ

Апартамент с две спални вече се продава за почти половин милион паунда. Мазето, което можеше да изгние и да се разложи още повече, намери нов живот, като същевременно запази историческата си стойност, което е страхотно!

И наскоро ви разказахме за друго имение за продажба, а в мазето му има много повече изненади от планини от мръсотия и мухъл: там се е скрил цял таен град!

Популярна тема