Къси крака, остър нос и борбен характер: Единственото полицейско корги в Русия се пенсионира

Съдържание:

Къси крака, остър нос и борбен характер: Единственото полицейско корги в Русия се пенсионира
Къси крака, остър нос и борбен характер: Единственото полицейско корги в Русия се пенсионира
Anonim

На 27 юни единственото служебно куче в Русия Корги се пенсионира.

Червено, това е името на кучето, той е служил в транспортната полиция в Нижни Новгород. Подобна работа е голяма рядкост за куче от неговата порода, но благодарение на отличното си обоняние, той успя да се превърне в ценен служител!

Червенокосият беше наречен най-сладкият полицай в цялата страна, така че беше ескортиран до пенсия от цялата страна!

Червената гвардия

Образ

Ryzhiy се влюби не само в полицията, но и в обикновените хора благодарение на страницата си в Instagram, която се поддържа от неговата любовница, инспектор куче Олга Чумарова. Тук тя информира своите абонати, че Червенокосата отива в заслужена почивка.

Червенокосият с любовницата си Олга

Образ

Червенокосият е на 9 години, 7, 5 от които е служил вярно в полицията! Кучето трябваше да се пенсионира през 2019 г., но договорът с него беше удължен с още една година.

Ваканционна снимка на Червенокосата

Образ

“Сега, приятели, аз съм истински пенсионер!” - това написа Олга от името на Ryzhy на страницата му в Instagram.

Кучето няма да скучае и също ще продължи да спортува активно и може би дори да научи нова дисциплина, споделя Олга с абонатите на Ryzhy, които вече са събрали 15,5 хиляди души през годината на съществуване на акаунта!

Червенокосият с партньора си Sieger

Образ

В полицията Ред е служил с шестгодишна белгийска овчарка на име Сигер. Сега, вместо Рижи, който е излязъл на заслужена почивка, двегодишен новодошъл на име Фантик, който е на път да завърши специално образование, ще помогне на Олга и Сигър в търсенето на наркотици.

Пенсионирана Джинджър

Образ

Надяваме се, че собственикът на Ред ще продължи да поддържа акаунта си в Instagram, за да можем да разберем какво ще прави чаровният пазител на закона, след като се пенсионира.

Популярна тема