Най-добрите анимационни филми на Pixar: списък с 10-те най-добри пълнометражни проекта на студиото с най-високи оценки на публиката и критиците

Съдържание:

Най-добрите анимационни филми на Pixar: списък с 10-те най-добри пълнометражни проекта на студиото с най-високи оценки на публиката и критиците
Най-добрите анимационни филми на Pixar: списък с 10-те най-добри пълнометражни проекта на студиото с най-високи оценки на публиката и критиците
Anonim

Анимационно студио Pixar отдавна е спечелило доверието на децата и техните родители със своите анимационни филми. Струва си малката лампа Luxo Jr (Luxo Jr.) да заеме мястото си на скрийнсейвъра, тъй като разбираме, че чакаме забавна или тъжна, но със сигурност благоговейна история за приятелство, семейство, любов и ценности. йени

Историите и значенията, които карикатурите на Pixar ни дават, не могат да бъдат надценени. И е трудно да не ги обичаш. Ето защо, преминал теста на най-претенциозните зрители - децата, Pixar продължава да ни радва дълги години.

И днес сме събрали за вас най-добрите карикатури на Pixar, които спечелиха любовта на зрителите и високи оценки от критици от цял ​​свят!

И така, списък с ТОП 10 пълнометражни анимационни филма на Pixar. Да тръгваме!

10. Смел (2012)

Образ

Рейтинг:MovieSearch: 7.4; IMDb: 7.1; Rotten Tomatoes: 78%

Главният герой на филма е принцеса Мерида, която изобщо не прилича на обикновените принцеси. Дори най-известният принц ще завиди на нейния жив нрав и умение да стреля от лък. Баща й - смелият крал Фъргюс - въпреки че се радва на хобитата на дъщеря си, все още се страхува да спори със съпругата си, кралица Елинор.

В деня, в който принцесата навърши пълнолетие, синовете на водачите на трите основни клана трябва да се бият за нейната ръка. Но Мерида не иска да се ожени и след като се скарала с майка си, избягала в гората. Там тя моли вещицата да направи магия на Елинор, за да отмени сватбата и да поеме съдбата й в свои ръце.

9. Рататуй (2007)

Образ

Рейтинг:MovieSearch: 7.9; IMDb: 8.0; Rotten Tomatoes: 96%

Главният герой от анимационния филм, Реми, има деликатно обоняние и прекрасно усещане за вкус. Мечтае да стане истински готвач. Единственият проблем е, че Реми е плъх и мечтата му не се сбъдва толкова лесно.

Реми живее със семейството си на тавана на селска къща и обича да гледа телевизионно предаване за най-добрия готвач във Франция - Огюст Гюсто. Следващият му кулинарен експеримент води до факта, че господарката на къщата, след като научи за съществуването на семейство Реми, ги прогонва. Веднъж в канализацията, той губи семейството си, но когато се качва горе, открива, че е в Париж, близо до известния ресторант Gusteau. Реми се промъква в кухнята на ресторанта, където започва основното приключение в живота му.

8. The Incredibles (2004)

Образ

Оценка:Търсене на филми: 7.5; IMDb: 8.0; Rotten Tomatoes: 97%

Робърт Пар е известен супергерой, чиято кариера дерайлира след поредица съдебни дела от хората, които някога е спасил. Това го кара да промени начина си на живот и да се пенсионира.

15 години минават. Робърт Пар е женен за супергероя Еластика и има три деца, които също имат суперсили. Той работи като наемен убиец в застрахователна компания и копнее за стария си живот. Един ден неизвестна организация го наема да тества боен робот. Роб крие от всички, че отново е поел по стария начин. Няколко месеца по-късно Еластика открива нова кръпка върху стария супер костюм на съпруга си. След като научава за неговата тайна, тя решава да проектира супер костюми за всички членове на голямото им семейство.

7. Monsters Inc. (2001)

Образ

Рейтинг:MovieSearch: 8.0; IMDb: 8.0; Rotten Tomatoes: 96%

Някъде на планетата има град Монстрополис, където живеят истински чудовища. Източникът на захранване на електричеството на града е плачът на човешки деца. Основната фабрика за страх е "Monsters Corporation", където има специални устройства, които ви позволяват да влезете в детските стаи. Когато детето крещи, звукът от неговия писък влиза в специален преносим цилиндър, от който след това се извлича енергия. Основното правило на "Monsters Corporation" е да се предотврати навлизането на човешки деца в света на чудовищата. Но какво ще се случи, когато по абсурдна случайност на най-ужасното чудовище Сали, малко момиче се озовава в град Монстрополис?

6. Търсенето на Немо (2003)

Образ

Рейтинг:MovieSearch: 7.8; IMDb: 8.1; Rotten Tomatoes: 99%

След трагичната смърт на съпругата му Корал, рибата-клоун Марлин сам отглежда сина си Немо, чиято дясна перка е недоразвита от раждането, поради факта, че баракудата е повредила яйцата му.Немо отива на училище и един ден завежда класа си на екскурзия до стръмен риф, който се отваря към открития океан. Марлин се притеснява за сина си и след като научи за екскурзията, отива да го спре. Немо и неговите приятели виждат лодка и искат да плуват по-близо до нея. Марлин забранява на сина си да се доближава до лодката, но Немо не слуша баща си и се озовава в ръцете на водолаз. Марлин се опитва да спаси сина си, но не успява веднага.

5. Пъзел (2015)

Образ

Рейтинг:MovieSearch: 8.0; IMDb: 8.1; Rotten Tomatoes: 98%

Райли Андерсън, като всички нас, има 5 основни емоции: радост, тъга, гняв, страх и отвращение. Те живеят в мозъчния тръст на Райли, заедно с всички спомени от деня, които приличат на малки стъклени топчета в различни цветове. Цветът на топките зависи от емоцията, с която е свързан споменът. В края на деня всички емоции се изпращат в основното хранилище.

Емоциите на Райли живеят много добре. Но един ден Тъгата решава да промени емоционалната окраска на най-ярките спомени на момичето. Джой се опитва да се намеси в това, което ги кара да влязат в дългосрочната памет. Без тези емоции характерът на Райли започва да се променя.

4. Up (2009)

Образ

Рейтинг:MovieSearch: 7.9; IMDb: 8.2; Rotten Tomatoes: 98%

Карл Фредриксен е голям фен на Чарлз Мунц, изследователят на Райските водопади. Съпругата на Карл Ели, която той срещна като дете, цял живот искаше да стигне до Парадайс Фолс. Тъй като вече е възрастен мъж, Карл решава да изпълни мечтата на жена си. Малко преди пътуването Ели умира, но Карл все пак решава да изпълни обещанието си.

Не желаейки да отиде в старчески дом и къщата да бъде изпълнена със спомена за съпругата му, Карл повдига къщата си с балони.Той не забелязва, че случайно е взел със себе си малък бъбрив скаут на име Ръсел. Тя и Карл са пълни противоположности, но това не им пречи да се държат заедно, за да преодолеят много предизвикателства.

3. Историята на играчките (1995)

Образ

Рейтинг: Търсене на филми: 7.8; IMDb: 8.3; Rotten Tomatoes: 100%

Главните герои на анимационния филм са играчките на момче на име Анди Дейвис. Всички играчки на Анди всъщност са живи, но те внимателно го крият от момчето. Най-големият страх на всяка играчка е да бъде ненужна на собственика си. Ето защо, играчките на всеки рожден ден се страхуват, че ще бъдат заменени. Само играчката каубой Уди не се страхува от това, защото той е любимата играчка на Анди. Но един ден момчето получава Бъз Лайтър като подарък за рожден ден и то става любимата играчка на Анди.

2. WALL-E (2008)

Образ

Рейтинг:MovieSearch: 8.3; IMDb: 8.4; Rotten Tomatoes: 95%

Поради голямото количество отпадъци, Земята е станала необитаема. За да спасят живота на хората, те са изпратени в космоса на кораби на Axiom, а хиляди роботи WALL-E са изпратени да почистят планетата. След 700 години само един робот остава в работно състояние. Дългата работа събужда човешките чувства в WALL-E. Той има любими музикални композиции и дори любим домашен любимец - хлебарката Хал. Той продължава да събира останките от бивша цивилизация, опитвайки се да им намери приложение и един ден открива растение.

Роботът EVE пристига на планетата, изпратен от кораба "Axiom" да търси растителен живот. WALL-E се влюбва в EVE и се опитва да спечели нейното внимание. За това той дори е готов да й даде намереното растение.

1. Мистерията на Коко (2017)

Образ

Рейтинг:MovieSearch: 8.6; IMDb: 8.4; Rotten Tomatoes: 97%

12-годишното момче Мигел Ривера мечтае да стане музикант, но музиката е строго забранена в семейството му. Преди много години съпругът на пра-пра-бабата на Мигел - Имелда - напусна семейството в името на кариерата на композитор. Тогава Имелда премахна музиката от живота си и се научи да прави обувки, което се превърна в семейна афера.

Мигел обожава музиканта Ернесто де ла Круз, който вече не е между живите, и тайно от семейството си се научава да свири на домашно направена китара. В навечерието на Деня на мъртвите бабата на Мигел научава за това и, ядосана на внука си за непослушание, чупи китарата му. Разочаровано, момчето случайно счупва снимка в рамка на малката си прабаба Коко с нейните родители. Мигел забелязва, че част от снимката е огъната. На него той открива снежнобялата китара на своя идол Ернесто де ла Круз.

Вярвайки, че Ернесто е неговият пра-пра-дядо, Мигел решава да участва в празнично шоу за таланти. Той се промъква в мавзолея на де ла Круз, за ​​да вземе китарата му. Но веднага щом изсвири един акорд, се случва невероятното.

Приятно гледане!

Популярна тема