Момиче изгуби котка, когато беше на 19 и я намери едва на 31. Благодарение на чипирането и местната жена на котка

Съдържание:

Момиче изгуби котка, когато беше на 19 и я намери едва на 31. Благодарение на чипирането и местната жена на котка
Момиче изгуби котка, когато беше на 19 и я намери едва на 31. Благодарение на чипирането и местната жена на котка
Anonim

Какво може да е по-тъжно от историята на изчезнал домашен любимец? Не много. Но от друга страна, малко неща могат да зарадват толкова, колкото срещата на домашен любимец със собственика му след впечатляващ период от време.

Така се случи в невероятната история на британката Вики Суейнсън и нейната котка Гучи. Двамата се разделиха за цели 12 години - котката изчезна през 2008 г. и не можеше да бъде намерена.

Доскоро.

Това е котка на име Гучи, снимката е направена през 2008 г. Тогава той се изгуби

Образ

Gucci беше бездомна котка, която семейство Суейнсън от британския град Гилдърс осинови. Gucci беше обичан домашен любимец и живееше безгрижно със своите собственици в продължение на три години.

Един ден котка скочи върху нечий чужд имот по време на преместването на Суейсън в Морли, изчезна за момент и изчезна. Оттогава той не е открит.

Неговата 19-годишна собственичка Вики Свейнсън търси котка дълго време, без да иска да се откаже. Тя постави изчезнали плакати и измина няколко километра всеки ден в продължение на няколко месеца в нов район и в близост до предишното си местоживеене, но безуспешно.

И така в нашата история едно тъжно 19-годишно момиче се превръща в 31-годишно, което отдавна се е примирило със загубата си.

През юни 2020 г. Вики получава обаждане от ветеринарната клиника и момичето е информирано, че котката й е намерена

Образ

Ветеринарният лекар каза, че е намерил чипирана котка с данните, които някога е оставила Вики. Оказва се, че Gucci е бил хранен от местен любител на котки в продължение на няколко години (тоест котката е била някъде наблизо през цялото време). Наскоро тя забеляза, че черно-бял непознат е отслабнал, взе го в дома си и го заведе на ветеринар за всеки случай.

"Когато ми се обадиха, бях в пълен шок, не можех да разбера какво се случва", каза Вики Суейнсън в интервю.

Вероятно в този момент Вики е била безкрайно щастлива, че отдавна се е сетила да чипира Gucci.

Среща на Вики и Гучи след 12 години

Образ

Когато Вики беше в една стая с Гучи за първи път след толкова години, той веднага започна да мърка и гали. Определено разпозна любовницата си!

Котката по време на изчезването си вече е била на поне 3 години, тоест сега е на 15 години

Образ

Какво е правил Gucci през цялото това време е неизвестно. Вики само забеляза, че е отслабнал много и, разбира се, го показа на лекаря - но той е добре!

Гучи вече живее с бащата на Вики, тъй като тя вече е успяла да си вземе нова котка на име Лари. ОП

Образ

Момичето взе това решение, опитвайки се да не обиди някоя от котките си. Стив Суейнсън беше щастлив, че може да осинови котката, а осемгодишната племенница на Вики, Амира Суейнсън, е точното време, за да даде достатъчно внимание на вече доста възрастната котка.

Е, Вики естествено ще посещава стария си приятел през цялото време!

Популярна тема