10 най-добри филма с Марго Роби, очарователна и успешна актриса от Австралия

Съдържание:

10 най-добри филма с Марго Роби, очарователна и успешна актриса от Австралия
10 най-добри филма с Марго Роби, очарователна и успешна актриса от Австралия
Anonim

Австралийската актриса Марго Алис Роби навършва 30 години на 2 юли. Бъдещата звезда напусна Зеления континент, за да покори Холивуд през 2011 г., като имаше само няколко роли в телевизионни сериали. Щастлив билет за света на голямото кино за Роби беше участието във филма "Вълкът от Уолстрийт". От вчерашната обещаваща актриса с красиво лице, Марго се премества в кохорта от секси и успешни филмови звезди. Тя получава възможността да участва във филмите на най-известните режисьори на нашето време, включително Скорсезе и Тарантино, а Леонардо ди Каприо, Брад Пит и Уил Смит стават нейни партньори на снимачната площадка.

Актрисата все още не може да се похвали с високопоставени филмови награди, но вече е номинирана за Оскар и Златен глобус. Нашата селекция от 10-те най-добри филма с участието на Марго Роби.

1. Вълкът от Уолстрийт (2013)

Образ

Режисьор:Мартин Скорсезе.

Оценка за търсене на филми: 7.9

Поради затваряне на банка Джордан Белфорт губи работата си. Харизматичен и ориентиран към клиента герой решава да организира собствен бизнес с участието на приятели и съседи. Благодарение на неговия бизнес нюх, лични качества, както и натрупания опит, нещата в брокерската кантора вървят по най-добрия начин. Самият Джордан не забравя за останалото: гуляите и краткотрайните интриги стават навик за него. Той се развежда със съпругата си и се жени отново за красивия модел Наоми.

ФБР се интересува от бързото натрупване на капитал от офиса на Белфорт.Агент Денем успява да разкрие една от измамите на главния герой. Джордан се съгласява да сътрудничи на служителите на реда, за да намали срока на затвора. След като излежава предписаните три години, главният герой отива при хората със семинари, за да сподели натрупаните си знания за изкуството на продажбите.

2. Имало едно време в Холивуд (2019)

Образ

Режисьор:Куентин Тарантино.

Оценка за търсене на филми: 7.6

Рик Далтън веднъж игра в успешен сериал, но след това кариерата му не потръгна много добре. Снимането в мимолетни филми все повече кара актьора в депресия. Поредното предложение за участие в италианския спагети уестърн натъжава героя. Той се оплаква на своя дубльор и приятел Клиф Бут, като го информира за упадъка на собствената му кариера. Въпреки това, Рик все още е нетърпелив да направи име за себе си и нетърпелив да се срещне с новите си съседи, обещаващ млад режисьор Полански и съпругата му.

Клиф също ще има трудни времена. Той, ветеранът от войната, се превърна в помощник на пенсиониран актьор, въпреки че мечтаеше за много повече. Докато приятели се опитват да пробият в голям филм, секта под ръководството на известен Чарлз Менсън развива бурна дейност. Пътищата на главните герои и бандата ще се пресекат…веднъж в Холивуд.

3. Фокус (2015)

Образ

Режисьори:Глен Фикара, Джон Рекуа.

Оценка за търсене на филми: 7.1

Амбициозната крадла Джес моли професионалния измамник Ники Спърджън да я научи на триковете на занаята. Забелязвайки в нея добрите качества на бъдещ измамник, както и оценявайки външните й данни, главният герой взема момичето в екипа си. Ники пристига в Ню Орлиънс със съмишленици и успешно осъществява планираните събития, а също така започва страстен роман с нейното протеже.

Блестящият финал на пътуването заблуждава бизнесмен от Хонг Конг с няколко милиона долара. Ники дава дължимата сума на Джес и я зарязва без да посочи причина. Три години по-късно главният герой е замесен в нова измама по поръчка на милиардера Гариг. За изненада на Спърджън, приятелката на богаташа се оказва Джес.

4. Сбогом Кристофър Робин (2017)

Образ

Режисьор:Саймън Къртис.

Оценка за търсене на филми: 7.2

Драматургът Алън А. Милн се завръща от Първата световна война. Той е много притеснен от случилото се на бойните полета и трудно свиква с мирния живот. Съпругата му Дафне го дарява с наследник. Момчето е кръстено Кристофър Робин и за него е наета бавачка. Дафне се опитва да развълнува съпруга си, като посещава социални събития с него и кани приятели в къщата, но Милн гравитира към самотата и семейството напуска Лондон за селска къща.

Въпреки това, дори и там Алън все още е мрачен и мрачен, а вдъхновението не иска да го посети. Съпругата се връща в Лондон, а бавачката е принудена да напусне къщата за известно време. Милн остава сам със сина си. В съвместни разходки с него започват да се раждат удивителни истории за приключенията на играчките на Кристофър Робин, чийто главен герой е мечето Мечо.

5. Тоня срещу всички (2017)

Образ

Режисьор:Крейг Гилеспи.

Оценка за търсене на филми: 7.3

Тоня Хардинг е израснала в отдалечена американска провинция, но майка й е имала големи надежди да направи дъщеря си звезда и я е изпратила в секцията по фигурно пързаляне. Под зоркия контрол на родителя момичето прекарваше 8 часа на ден на пързалката. Суровата майка не спести нито груба дума, нито звучен шамар за дъщеря си. Упорито момиче скоро започна да печели първите си награди и награди, а също така имаше афера с обикновен човек Джеф и се ожени за него.

Съдиите често подценяваха фигуристката, смятайки я за откровено груба селянка, но Тони научи най-трудния троен аксел скок и стана първият в САЩ. След като се провали на Олимпиадата, момичето не губи надежда да се върне на подиума, но този път, вместо да научи труден елемент, тя решава да се справи с най-близкия състезател без много шум, просто си счупи крака.

6. Бъдещо гадже (2013)

Образ

Режисьор:Ричард Къртис.

Оценка за търсене на филми: 7.8

Тим Лейк живял тихо и спокойно до 21-годишна възраст, докато баща му не му разкрил необичайна семейна тайна. Оказва се, че всички роднини от мъжки пол, след като достигнат зряла възраст, придобиват способността да пътуват в миналото. Те могат да ударят всеки момент, който са преживели по-рано. За да направите това, достатъчно е да се качите на тъмно място и да стиснете юмруци.

Тим решава да използва този дар, за да изгради щастлив личен живот. Първо трябва да намерите правилното момиче. Изборът на младия мъж пада върху приятелката на сестра му Шарлот. След неуспешен опит да я спечели в реалния живот, Тим пътува назад във времето, за да поправи своя момент на признание, само за да се провали отново. Младият мъж е разочарован от дарбата си, но съдбата му поднася среща с красивата Мери. Главният герой решава да използва всяка възможност, за да не пропусне момичето.

7. Репортер (2016)

Образ

Режисьори: Глен Фикара, Джон Рекуа.

Оценка на търсенето на филми:6.4

Журналистът Ким Бейкър пише истории от много години. Тя не е в кадър и светът не знае за нейното съществуване. Изведнъж ще има шанс да изразите себе си с микрофон в ръцете си. Имам нужда от репортер за командировка в Афганистан.Ким пътува до напълно непозната за нея страна за няколко месеца, за да отрази една забравена война.

Въпреки факта, че основният фокус на медиите е върху събитията в Ирак, главният герой успява да получи интересна информация от самото сърце на Афганистан и да издаде горещи репортажи. Тя интервюира влиятелни граждани, среща се с местни жени, ходи на мисии с военните, има страстна афера с колега, ходи на диви партита и изглежда не бърза да се прибере.

8. Отряд самоубийци (2016)

Образ

Режисьор:Дейвид Айер.

Оценка за търсене на филми: 6.1

Агентът от разузнаването Аманда Уолър решава да рискува и създава отряд от известни мошеници и убийци, за да изпълнява особено опасни мисии за защита на интересите на страната. Те са освободени от затвора и поставени под отговорността на полковник Рик Флаг.За да държат разпуснатата компания на къса каишка, всеки от тях е снабден с нано-бомба, способна да унищожи мигновено онези, които искат да отхвърлят оковите на робството и да избягат.

За съжаление, експериментът бързо излиза извън контрол. Един от участниците в проекта, д-р Джун Муун, която е в състояние да се трансформира в древна богиня-вещица, губи контрол над тъмното си начало. Магьосницата, която превзе Джун, решава да се разплати с човечеството. Тя събужда брат си Инкуб и създава армия от чудовища, готови да смажат всичко наоколо. Неудържим отряд самоубийци ще им попречи да осъществят плановете си.

9. Скандал (2019)

Образ

Режисьор:Джей Роуч.

Оценка за търсене на филми: 6.3

Fox News е водеща медия, благодарение на главния изпълнителен директор Роджър Айлс. Той е истинска легенда, човек, който създава политически дебати и е в приятелски отношения с първите лица на държавата.Удар върху имиджа на лидера е изявлението на бившия водещ на канала Гретхен Карлсън. Тя обвинява Айлс в сексуален тормоз и всякакъв вид тормоз поради нежеланието й да прави секс с него.

Служителите на канала са просто обидени от подобни обвинения срещу шефа, считайки атаките на Карлсън само за отмъщение на жена, която е била изгонена от канала и е таила злоба. Оказва се обаче, че това далеч не е изолиран инцидент, а има и други служители, които са решили да кажат истината за непристойното поведение на Айлс и да подкрепят Гретхен.

10. Френска сюита (2015)

Образ

Режисьор:Сол Диб.

Оценка за търсене на филми: 7.1

Съпругът на Люсил отиде на война. Младата жена остана при свекърва си, богата и студена мадам Анджелие в град Бюси. Новините от фронта са напълно обезкуражаващи: Париж е на път да бъде окупиран от германците.Мадам Ангелие, желаейки да запази имението за сина си в прилична форма, систематично събира такси от напълно обеднели фермери-наематели. Скоро войната стига до града.

Лейтенант Бруно фон Фалк идва при семейство Ангелие. Германецът всяка вечер изпълнява непозната мелодия на пиано и интересува главния герой, който също обича да свири на музикален инструмент. В разговор тя разбира, че той е бивш композитор и това е негова авторска композиция. Между млади хора избухва романтика.

Популярна тема