Собственикът пусна котката в двора и когато тя се върна, те бяха вече две. И дори тя не можеше да разбере кой кой е

Съдържание:

Собственикът пусна котката в двора и когато тя се върна, те бяха вече две. И дори тя не можеше да разбере кой кой е
Собственикът пусна котката в двора и когато тя се върна, те бяха вече две. И дори тя не можеше да разбере кой кой е
Anonim

Домашните любимци изненадват стопаните си от време на време - понякога дори без да знаят. Момиче на име Деви Ларсен сподели история за това как нейната котка я е направила наистина изненадана и всичко това благодарение на случайността. Момичето изпратило домашния любимец на разходка навън, а след това от там чуло страшни писъци. Когато излезе да провери какво не е наред, картината пред очите й изглеждаше така, сякаш котката й се бори с отражението си.

Хостесата разказа как случката с котката й я накарала да повярва в матрицата

Образ
Образ

Потребителят на Reddit Деви Ларсен сподели история за това как случайно видяла две еднакви котки, които изглеждали точно като нейния домашен любимец.

Котката на име Локи се отличава не само с пухкавия си кокал, но и с хитростта си

Образ
Образ

Според Деви Локи е голямо момче, което се е смятало за улична котка. За да попречи на котката да избяга, първоначално той беше пуснат на разходка с нашийник и каишка, но с течение на времето Локи доказа, че е дяволски хитър - котката разбра, че ако скочи отнякъде, тогава теглото му би било достатъчно, за да избяга от плена на каишката и яката. Тогава домакинята започна да му слага хамут, с който той първо измисли как да се справи. Но по-късно момичето просто го сложи по-здраво и Локи нямаше друг избор, освен да се примири с това.

Веднъж Деви изпрати Локи да се разходи в двора и тогава тя чу ужасни звуци оттам

Образ
Образ

Според домакинята, тя говорела по телефона с клиент, който все още не искал да прекрати разговора. По това време Деви чу някакво зловещо шоу с котешки викове, което се случваше в двора.

Момичето реши да провери какво има и видя бойни котки, подобни на две капки вода

Образ
Образ

Котките изглеждаха почти като близначки - еднаквата пухкавост, цвят и изражение на лицето превърнаха опита на момиченцето да намери домашния си любимец в игра на "Намери 10 разлики". Този процес беше усложнен и от факта, че Локи отново избяга от сбруята си. Но от друга страна, момичето успя да забележи чужда сбруя на една от котките - благодарение на това успя да разбере коя от котките се оказа извънземна.

Според Деви, тя никога не е виждала втора котка, така че той беше истинска изненада за нея.

Деви се опита да раздели двете котки, но би било по-добре да не го направи - тя получи и двете от ноктите на друго животно и от своите.

Деви все пак успя да раздели котките близнаци и да изпрати домашния си любимец у дома

Образ
Образ

Извънземната котка веднага се опита да напусне района на момичето възможно най-бързо, но поради своята закръгленост изпадна в неудобна ситуация. Той се опита да се изкачи по оградата, но беше толкова пълен, че просто започна да се плъзга от нея като анимационен герой, каза Деви. Момичето решило да му донесе малко сладки, за да излекува по някакъв начин психическата му травма, но когато се върнала, котката вече била избягала.

Коментаторите изненадани, че Деви се натъкна на близнака на котката си

По дяволите, какви бяха шансовете - изглеждат абсолютно еднакви.

Това не е чужда котка, а бъг в матрицата. Сега и двете са ваши котки!

Сега момичето иска да построи волиера за котката си на улицата - така че той вече да не се бие с котката си близнак и като цяло да е в безопасност.

Препоръчано: