Ново меме с три вълка превзе интернет! А това е най-добрата снимка за описание на ситуации, в които не всеки е забавен

Съдържание:

Ново меме с три вълка превзе интернет! А това е най-добрата снимка за описание на ситуации, в които не всеки е забавен
Ново меме с три вълка превзе интернет! А това е най-добрата снимка за описание на ситуации, в които не всеки е забавен
Anonim

В мрежата се появи нов мем с три вълка, който завладява нетизените със своята жизненост и затова набира дива популярност!

Оригинална снимка, публикувана в Deviantart през април 2019 г. от 'woxys'. Фотографът успя да улови момента, в който два от трите вълка се прозяват. Изглежда, добре, какво лошо има в това? Ето какво!

Потенциалът на мемите беше видян в снимката и те побързаха да го публикуват на уебсайта Know Your Meme, където беше създадена фотожаба, която събуди въображението на всички модели на мемове.Факт е, че изразите на муцуните на животните перфектно описват ситуация, в която двама са смешни, а третият не разбира какво се случва. По-късно редактираната снимка стигна до Reddit, където мащабът на нейната популярност стана наистина широк. И сега сами ще разберете защо!

Оригинална снимка, публикувана в Deviantart

Образ

Авторът на снимката е придружил снимката с малко описание, от което става ясно, че вълкът отляво е мъжки, а отдясно е неговото потомство.

Но какво направиха любителите на мемовете със снимката

Образ

В тази снимка вълкът (или вълчицата), стоящ в средата, беше фотошопиран, присвит, което промени цялостния смисъл на снимката. Сега изглежда, че вълците от двете му страни се смеят на нещо, а вълкът в центъра не разбра шегата или просто не му се стори смешна.Имаше ли шанс тази жаба да остане незабелязана?

Сега мемовете в стил "двама са смешни, но един не е" заляха интернет

Образ

Майка ми е в магазина / аз / някой, когото познава

Образ

Татко разказва вицове у дома / татко разказва вицове на работа

Образ

Родителите ми, които ми казват, че съм осиновен / сестра ми, която влиза в стаята и гледа многозначително

Образ

Хуморът в семейството е много крехко нещо! Следователно не е изненадващо, че нетизените са измислили толкова много вътрешносемеен хумор с този мем. Но, разбира се, те не се ограничават само до тази тема!

Феновете на филма също не можаха да устоят

Образ

Анакин / Оби-Уан / Асока Тано

Образ

Моите съученици / аз се опитвам да се концентрирам върху онлайн урок

Образ

Този мем също е чудесен за текущи тийнейджърски събития.

Учителят анулира проект:

Образ

Мем: учениците, които не направиха нищо / умникът, който работи по проекта цяла нощ / децата, които дори не знаеха за него.

Моят клас / аз се смея на собствената си шега

Образ

Мем по темата на деня

Образ

Мем: САЩ и Австралия обмислят забрана на Tik Tok / Китай / Индия, която вече забрани Tik Tok и други китайски приложения.

Внимателни redditors забелязаха, че мемът изглежда като коледна снимка с Джейк Джиленхал и Хю Джакман, които изиграха Райън Рейнолдс.

Удивително съвпадение

Образ

Първа снимка: Момчета, имам луда идея, която ще ни накара отново да сме в тенденция / моля, не ни превръщайте в животни / разбира се, че съм за.

Втора снимка: Ето ни отново популярни / о, Боже / най-добрата ти идея.

Междувременно в паралелна вселена

Образ

Според статистиката (която беше разкрита въз основа на този мем), всеки трети читател не се смее на fotozhab с вълци. Но ние все още се надяваме, че сте изключение от това нещастно правило!

Популярна тема