10 най-успешни предавания като The Big Bang Theory

Съдържание:

10 най-успешни предавания като The Big Bang Theory
10 най-успешни предавания като The Big Bang Theory
Anonim

Основният признак на добър комедиен сериал е, че може да се гледа във всяко настроение и от всякакви серии. Много ситкоми се простират за 10 или повече сезона, но често това е катастрофално кратко. Понякога в такива филми се разиграват обикновени, дори рутинни битови или работни моменти, но благодарение на милиони забавни и нелепи ситуации и искрящи шеги, ние с удоволствие седим пред екрана в очакване на нови интересни епизоди.

Телевизионният сериал "Теория за Големия взрив" е история за няколко смешни маниаци, които знаят всичко за структурата на Вселената и нищо за момичетата.Изключително забавно е да наблюдавате как се развиват отношенията на героите, свиквате с тях и когато проектът беше затворен, за мнозина беше трудно да се разделят с любимите си герои. За тези, които харесват телевизионни предавания като The Big Bang Theory, сме съставили списък с филми, които ще се насладите да гледате също толкова.

1. Силиконовата долина (2014 – 2019)

Образ

Рейтинг: KinoPoisk 8.3.

Ерлих Бахман е много предприемчив млад програмист, който има мозък и малко пари. Човекът превърна къщата си в научен клон, обграждайки се с ексцентрични, но много умни момчета, всеки от които е генератор на необичайни идеи.

Приятели успяха да създадат програма за проследяване на нарушаване на авторски права. Представянето на първата проба, за съжаление, не заинтересува никого, но беше изобретен алгоритъм, който компресира видеото, без да променя качеството.Новата идея направи фурор и сега няколко корпорации са готови да инвестират в печеливш проект или просто да купят уникално развитие. Но програмистите решиха да действат независимо. Защо да давате въображението си в неподходящи ръце, ако можете да си спомните полезността, да станете известни и да забогатеете?

2. Клиника (2001-2010)

Образ

Оценка: KinoPoisk 8.7.

След като завършват медицинско училище, Джон и Кристофър са приети в болницата за стаж. На нова работа в клиниката Sacred Heard, приятели се оказват в странна среда. Поведението на колеги и пациенти изглежда на момчетата непредвидимо и леко неадекватно. Младите лекари нямат практически опит, но моментално се адаптират и се потапят в хаотичната атмосфера на болничния живот.

Искреността и добрата воля на новите стажанти привличат хора към тях, Джон и Кристофър създават много приятели. Но освен това, момчетата ще се сблъскат със значителен брой различни видове проблеми, професионални и лични, от които ще трябва да се измъкнат сами.

3. Бруклин 9-9 (2013 – …)

Образ

Оценка: MovieSearch 8.2.

Полицаите от един от отделите на Бруклин откровено зле се справяха със задълженията си, докато старият капитан не се пенсионира. Новият началник Рей Холт се заел да въведе реда в повереното му звено. Строгият капитан веднага обърна внимание на дисциплината и първият, който попадна под горещата ръка, беше детектив Джейк.

След няколко неуспешни шеги, капитанът се чудеше как такъв несериозен полицай може да върши полицейска работа. Рей Холт реши да направи своя сайт най-добрия и не възнамерява да се оттегли. Джейк е заплашен от уволнение, защото шефът му го смята за шут, който се отнася безотговорно към работата си.

4. Черна книжарница (2000-2004)

Образ

Оценка: MovieSearch 8.2.

Малка книжарница в Лондон не е много приятно място, като нейния собственик Бърнард Блек. Трудно е да се каже защо странният ирландец се е захванал с този бизнес - той не обича купувачите, негостоприемен е, има нечист вид и прекарва повечето време в пиене. Външният вид на магазина е съобразен със собственика, книгите са неправилно поставени по рафтовете, а понякога просто се трупат навсякъде.

Когато Блек получи асистент, който загуби работата на Мани, нещата в книжарницата бяха донякъде рационализирани. Старата приятелка на Бернанд, Фран, продавачка, която работи в съседство, е чест посетител на неговия магазин и благодарение на нейната помощ бизнесът на мрачния мизантроп все още е на повърхността.

5. Приятели (1994-2004)

Образ

Оценка: KinoPoisk 9.3.

Три момичета и трима момчета, живеещи в съседство, се опитват да се озоват в голям метрополис. Те са много различни, всеки има своя мечта и план как да пробие в живота. Рейчъл споделя апартамент с Моника, с която братовчед Рос я запозна.

Разглезената красавица Рейчъл мечтае да стане дизайнер, но засега се задоволява с ролята на сервитьорка, а приятелката й Фийби работи като масажистка и пее в кафене. Рос е млад успешен учен, Джоуи е амбициозен актьор, а Чандлър търси себе си в рекламния бизнес. От време на време младите хора започват романи, имат възходи и падения в кариерата си, но това не пречи на момчетата да се сприятеляват и да въвличат другите в превратностите на личния си живот.

6. Шоу от 70-те (1998-2006)

Образ

Оценка: MovieSearch 8.0.

Извън прозореца - 70-те, времето на хипитата, феминизма и Студената война. Млади жители на измислен американски град Ерик и пъстра група приятели се събират в мазето на къщата му, за да обсъждат належащи проблеми, да се оплакват от родителите си и липсата на разбиране на другите. Ерик е хубаво умно момче, чаровен и самоуверен. Но по-голямата му сестра Лори постоянно тормози брат си и манипулира родителите си - строг баща, бивш военен и грижовна, проблемна майка, която обича да пие.

Ерик е влюбен в съседското момиче Дона, но момчето се притеснява да го признае, а момичето смята себе си за независима феминистка. Партито си прекарва добре в мазето и когато момчетата напуснат любимото си убежище, често се оказват в нелепи ситуации.

7. Съученици (Общност) (2009-2015)

Образ

Оценка: MovieSearch 8.0.

Седем студенти от Greenleil Community College на пръв поглед са типични неудачници. Например Джеф Уингър, наговорен от свой колега, трябва отново да получи адвокатско свидетелство, а Шърли Бенет трябва да започне нов живот след развод. В същата група като феминистката Брита Пери, младата перфекционистка Ани Едисън, бизнесменът на средна възраст Пиърс Хютън и двама филмови и телевизионни фенове, Трой Барнс и Абед Надир.

По ирония на съдбата, толкова различни хора трябва да търпят компанията на другия и не е изненадващо, че в началото постоянно възникват конфликти между тях. Но постепенно от различни предмети се организира силна студентска общност, основана на приятелство и взаимопомощ.

8. Как се запознах с майка ви (2005-2014)

Образ

Оценка: MovieSearch 8.6.

През 2030 г. Тед решава да сподели първата си любовна история с тийнейджъри. Преди 15 години един срамежлив млад мъж беше обсебен от идеята да срещне момичето на мечтите си. Но в действителност Тед не разви отношения с женския пол. Междувременно неговият приятел Маршал решава да се ожени за приятелката си Лили и това обстоятелство силно натъжи неудачника Тед.

Човекът реши да действа по-активно, освен това имаше приятел Барни, опитен сърцеразбивач, винаги готов да помогне със съвет. Срещата с чаровната Робин вдъхнови Тед толкова много, че той реши да постигне нейната любов на всяка цена. По пътя си младият мъж преживява много трудни моменти, понякога доста трагикомични.

9. Geeks (2006-2013)

Образ

Оценка: MovieSearch 7.7.

Служители от компютърния сервиз на успешна лондонска корпорация се скупчват в офиса на приземния етаж. Двама програмисти, Рой и Мос, имат свои собствени отговорности: настройка на мрежата и интернет, проверка на работата на сървъра и антивирусните програми. Момчетата са типични представители на своята професия и затова не реагират на шегите на служителите от горните етажи. Но в отдела им е назначена шефка, госпожица Джен, която изобщо не разбира от тънкостите на работата. На момичето непрекъснато се случват нелепи истории, а сега тя също става обект на подигравки.

10. Office (2005 – 2013)

Образ

Оценка: MovieSearch 8.2.

Няколко служители на офиса за внедряване на хартиени стоки всеки ден прекарват времето си в рутинни дейности. Те знаят всичко за колегите си и са доста уморени един от друг. Всеки офис служител има своите странности, проблеми, комплекси, странности.

Но директорът на организацията Майкъл Скот е уникален субект. Човекът си наби в главата, че има страхотно чувство за хумор и всичките му подчинени го обожават. Но всъщност персоналът отдавна мрази шефа, смятайки го за глупак, а методите му на лидерство и шеги са върхът на примитивното. Служителите са принудени да търпят лудориите на Скот не поради друга причина, освен защото той е техен шеф, въпреки че последствията от действията на шефа понякога са непредвидими.

Популярна тема