10 Най-добри филми и телевизионни предавания, подобни на Shameless

Съдържание:

10 Най-добри филми и телевизионни предавания, подобни на Shameless
10 Най-добри филми и телевизионни предавания, подобни на Shameless
Anonim

Семейните проблеми и как да оцелееш в този жесток свят на възрастни и деца е отлична тема за създаване на телевизионни сериали. Добро потвърждение за това е много популярен епос за самотния баща Франк Галахър и шестте му потомци, продължаващ 11 сезона. Голямо семейство с нещастен родител начело е принудено да използва всяка възможност, за да остане на повърхността в този несъвършен свят.

Наркотици и алкохол, изневяра и излизане, дискриминация и престъпност, успехи и провали в образованието и кариерата – това е само малка част от това, което очаква зрителя в повече от сто епизода.Още 10 забавни истории за деца и техните родители в нашата селекция от филми и телевизионни предавания, подобни на Shameless.

1. Кожи (2007-2013)

Образ

Търсене на филми с оценка:8.0.

Учениците в гимназията в Бристол не се различават от тийнейджърите навсякъде по света. Шестнадесет години е времето да се бунтуваш срещу родителите си и целия свят, да ходиш на диви партита, да нарушаваш табутата и да се влюбваш в най-красивите момичета и момчета.

Тони е талантлив и привлекателен манипулатор. Той е обожаван от момичетата, а момчетата постоянно въвлича в приключения и го поддържа в добра форма. Сид, от друга страна, е изключително срамежлив и неудобен. Той се влюбва в приятелката на приятел, без да забелязва, че самият той е станал обект на въздишки на друг очарователен млад човек. Крис харесва учител по психология и шумни партита, гей Макси обича танците, а мюсюлманинът Ануар харесва руско момиче.Ето такава вечна младост по Бристолски.

2. Сексуално образование (2019-…)

Образ

Търсене на филми с оценка:8.1.

Началото на новата учебна година не предвещава нищо добро за Отис, невзрачен и срамежлив тийнейджър гимназист. Без задръжки и самоуверени съученици, както винаги, дразнят и депресират главния герой. Темата за секса не губи своята актуалност сред тийнейджърите. Те споделят истории за своите победи и само Отис, вечно девствен и срамежлив, няма с какво да се хвали.

Въпреки това, както се оказва по-късно, не всичко е толкова гладко с познанията за секса за повечето момчета. Главният герой дори успява да помогне на местен хулиган, син на режисьора, в много деликатен момент. Въпреки че в това няма нищо изненадващо, тъй като майката на Отис е практикуващ сексолог. И тук идва налудничавата, но много привлекателна идея за преквалифицирането на девствен тийнейджър в секс гуру и организирането на консултации за съученици, страдащи от куп комплекси.

3. Weeds (2005-2012)

Образ

Търсене на филми с оценка:7.8.

Семейство Ботуин, установено в богато предградие на Лос Анджелис, претърпяло нещастие. Съпругът на Нанси почина в резултат на инфаркт. На плещите на една жена лежи грижата за двама сина и собствения й имидж, който трябва да поддържа, за да не изглежда като черна овца сред богата среда.

Отчаяната героиня решава да печели хляба си, като продава наркотици. Тя трябва да направи всякакви трикове, за да продаде продукта сред съседи и познати, а също и да намери време за потомството си: по-големия Сайлъс, който преминава през юношеството, и по-младия Шейн, дете на странно и способно на най-необикновените лудории.

4. Chumsrubber (2005)

Образ

Режисьор:Арие Позин.

Оценка за търсене на филми: 7.0.

Приятелят на Дийн, местният наркодилър Трой, се обеси. Тийнейджърът предпочита да не споделя своите мисли и чувства по този въпрос с другите. Той знае, че светът е твърде зает, за да забележи такава загуба и дори баща му не може да помогне. Той само ще запише изповедта на сина си в тетрадка и ще я използва като сюжет за новата си книга.

Съучениците на Дийн внезапно проявяват интерес към неговата скромна личност. Вярно, те го молят да каже къде Трой може да скрие наркотиците и дори да отвлече по-малкия брат на Дийн, Чарли, за да го сплаши. Настъпва обаче объркване и отвлеченият се оказва съвсем различен Чарли. Въпреки това, след като научиха за собствената си грешка, тийнейджърите по някаква причина не бързат да пуснат детето.

5. Родители (2010-2015)

Образ

Търсене на филми с оценка:7.8.

Сара, заедно с децата си Амбър и Дрю, е принудена да се върне в къщата на родителите си поради финансови затруднения. В градчето от детството, което жената напусна преди много години, освен баща си и майка си, живеят всичките й многобройни роднини, включително сестра й Джулия, двамата братя Адам и Кросби, както и техните съпруги, съпрузи и деца.йени

Сара веднага попада във водовъртежа от събития, защото в голямото семейство Брейвърман не минава ден без инциденти и скандали. Адам има проблеми с малкия си син: учителите смятат, че момчето се нуждае от специално образование и психологическа помощ. Дъщерята на Сара Амбър, едва пристигаща на ново място, попада в полицията заради наркотици, но основната изненада е поднесена от Кросби, който информира семейството, че една от миналите му приятелки се е върнала в града с момче, което е негов син.

6. City Island (2009)

Образ

Режисьор:Raymond De Felitta.

Търсене на филми с оценка: 7.4.

Vince Rizzo живее в City Island и работи като пазач в затвора. В допълнение към тази непривлекателна позиция, главният герой има много хубаво хоби: посещава актьорско студио. Вярно е, че в семейството мъжът предпочита да не говори за това, казвайки на роднините си, че отива да играе покер. Съпругата, изключително раздразнителна и подозрителна жена, вярва, че съпругът й има афера отстрани.

Потомството на Винс също крие своите тайни. И така, дъщеря му Вивиен отдавна е изоставила колежа и си е намерила работа като стриптизьорка, а непълнолетният син постоянно гледа порно, предпочитайки видеоклипове с пълни дами. Неочаквано главният герой разбира, че друга негова рожба Тони, чиято майка е изоставил преди много години, излежава присъда в затвора. Винс отвежда човека у дома, без да разкрива произхода му на никого.

7. Обрасъл (2008-2010)

Образ

Търсене на филми с оценка:7.2.

Гимназистът Уил се мести в ново училище и още в първия ден от престоя си в него става всеобщ за смях. Студентите говорят неласкаво за дрехите му, куфарчето, нелепия етикет, който информира всички, че е начинаещ, умствените му способности и като цяло за факта на съществуването му на този свят.

За да се адаптира към такива нечовешки условия, главният герой получава свой съученик Саймън като учител. Последният наистина нямаше късмет, тъй като упоритият и издръжлив Уил се „залепи“здраво за него и приятелите му Джей и Нийл, желаейки да участва във всичките им начинания. Нещастният квартет го очакват много забавни моменти, свързани с пиене, купони, момичета, изпити и отсъствия.

8. Rich (2007-2008)

Образ

Търсене на филми с оценка:6.9.

Далия и Уейн Малой, както и децата им Кал, Ди Ди и Сам, принадлежат към клан от номадски цигани и търгуват с кражби и измами. Делия, след две години затвор, се завръща в родния си лагер, където страстите започват да кипят около новия крал на клана.

Семейство Малой изпада в немилост, защото не иска да спазва правилата и да омъжи Дий Ди за местен идиот. Главните герои бягат с трейлър, след като почистят сейфа на клана. По пътя те стават неволни участници в инцидента, в който загиват богатите съпрузи Rich, които щяха да се преместят в нова къща. Семейство Малой решават да играят голямо и да започнат живота си от нулата: те се местят в странна къща под странно име.

9. Очевидно (2014-2019)

Образ

Търсене на филми с оценка:7.1.

Главата на семейството, Морт Пфеферман, събира децата, за да им съобщи много неочаквана новина: баща им е трансджендър.На героя обаче отново му липсва смелост и той просто споделя с близките си идеята да продаде къщата. Въпреки това, едно по едно, потомците научават за необичайното прераждане на баща си и започват да усвояват тази новина, съчетана със собствените си проблеми, включително тези от сексуално естество.

И така, най-голямата дъщеря Сара, омъжена жена с деца, има страстна афера с приятел от детството. Младата Айли се опитва да реализира сексуалните си фантазии в реалността. Последният от тях: сексът с двама мургави завършва с фиаско за нея. Братът на любящите момичета Джош не изостава от роднините си и обръща романите надясно и наляво.

10. Misfits (2009-2013)

Образ

Търсене на филми с оценка:8.1.

Няколко млади престъпници излежават общественополезен труд. Докато боядисват пейки в парка, започва гръмотевична буря със странен валеж. Петима момчета са ударени от мълния и след известно време откриват необичайни способности.

Кели чете мислите на другите хора, Саймън става невидим в определени моменти, Къртис може да върне времето назад, а самото докосване на Алиша дава на хората неустоимо сексуално желание. Докато четиримата герои се измъчват от мисълта защо са им нужни тези специални таланти, петият, нагъл ум Нейтън, страда от осъзнаването на собствената си посредственост. Младият мъж все още не знае, че съдбата му е подготвила особено ценен дар - безсмъртието.

Популярна тема