Кучето намери нова картина в градината и реши да се присъедини към изкуството. Вярно, не се оказа шедьовър, а провал

Съдържание:

Кучето намери нова картина в градината и реши да се присъедини към изкуството. Вярно, не се оказа шедьовър, а провал
Кучето намери нова картина в градината и реши да се присъедини към изкуството. Вярно, не се оказа шедьовър, а провал
Anonim

Кучетата са почти като децата, защото имат нужда от око и око! Ако оставите вашия домашен любимец сам дори за секунда с нещо крехко, мръсно, лепкаво или на петна, тогава е почти 100% вероятно да завърши с провал. Британско семейство от Брандистън научи за това правило от първа ръка, когато разбра, че кучето им Беси е намерило свежа картина в градината. Всъщност, благодарение на твърде близкото запознаване със света на изкуството, Беси се превърна в британски косплей за героя на анимационния филм "Синьото кученце" за дълго време.

Собствениците разказаха как кучето им намерило нова картина и решило също да се присъедини към изкуството

Образ

Куче на име Беси откри маслена картина в градината и реши да допринесе за нея

Образ

Картината съхнеше в градината и падна - най-вероятно от вятъра. Очевидно Беси е решила, че миризмата на бои ще мине за парфюм или също си е представяла себе си като художник. Не се знае какво точно е влязло в главата на кучето, но едно е ясно - тя е пълзяла около снимката както трябва.

Това отношение към изкуството остави несъмнен отпечатък върху Беси, което се оказа още една задача за премахване

Образ

Според собствениците, животното е преминало през няколко процедури за къпане наведнъж подред, за да направи нюанса на козината си малко по-малко провокативен.

Не се притеснявайте за здравето на любителя на изкуството - кучето е заведено на ветеринар, който потвърди, че нищо лошо няма да се случи на Беси.

Вярно е, че и собствениците, и животното трябваше да търпят яркия вид на Беси няколко дни.

Собственикът дори се пошегува, че се е опитал да не носи синьо на разходки с Беси - за да не изглежда като модна провокация

Образ

С течение на времето и не без помощта на зареждаща доза шампоан за кучета, сянката на Беси стана по-малко смела

Образ

Вярно е, че през това време семейството излезе в провинцията с кучето и тя получи доста учудени погледи от други хора.

На носа й напомнянето за предишната й сянка продължи малко по-дълго, отколкото другаде

Образ

Според собствениците, те не са измили носа на животното твърде много, за да пощадят Беси, която вече е страдала толкова много.

Собственикът сподели историята на Беси в своя Twitter и шеговито попита какво да прави, когато кучето ви е боядисано в синьо?

Образ

В коментарите също му беше казано на шега, че можете отново да потопите домашния си любимец в боята и да го използвате като валяк. Или наречете синьото куче нова порода и започнете бизнес с кученца.

Но е по-добре да не търсите изход от такава ситуация, а да я предупредите - така че не оставяйте свежа снимка насаме с кучето. И тогава изведнъж тя също обича изкуството, като Беси!

Популярна тема