14 Изненадващи филмови звезди в музикални видеоклипове в една от най-големите им роли

Съдържание:

14 Изненадващи филмови звезди в музикални видеоклипове в една от най-големите им роли
14 Изненадващи филмови звезди в музикални видеоклипове в една от най-големите им роли
Anonim

Игралните филми и театралните постановки не са единствените жанрове, в които актьорите могат да покажат своите умения. Има и реклами, различни телевизионни програми, които показват скечове (например Saturday Night Live) и музикални видеоклипове, които често канят разпознаваеми актьори. Това е вярно, защото музиканти, които дори не са особено добри в свиренето на лице, често са викани за малки роли във филми.

Припомнихме си няколко изключителни клипа на различни изпълнители (много от които вероятно ще чуете за първи път), в които участваха чуждестранни филмови звезди. И със сигурност не играха с половин уста!

1. Рупърт Гринт в музикалното видео на Ed Sheeran

Образ
Образ

Песен на Lego House (2011).

Гринт играе луд фен на Ед Шийрън, който мечтае да бъде на сцената (или дори на негово място) до него и дори стъпва върху нея, но веднага е грабнат от охраната и ескортиран в ада. По пътя към улицата Гринт се блъска в своя идол.

В коментарите под клипа в YouTube можете да намерите огромен брой забавни реакции към видеоклипове от различни герои от вселената на Хари Потър, които са написани уж от техните профили. Това е много смешно!

2. Кристен Стюарт, Бри Ларсън и Ан Хатауей в музикален видеоклип на Джени Луис

Образ
Образ
Образ
Образ

Песен "Just One Of The Guys" (2014).

Актрисите се представят възможно най-добре, или свирейки заедно с певеца на инструментите, след това пеейки заедно, след това танцувайки, облечени в анцузи и мустаци. Между другото, тези три актриси никога не са се пресичали в един и същи филм.

3. Джереми Ренър в музикалния видеоклип на Pink

Образ
Образ

Проблемна песен (2003).

Future Hawkeye поема ролята на алфа мъжки каубой и злодей, противопоставяйки се на героинята Пинк, която пристига в град в западен стил и се опитва да се бие с всеки мъж, когото срещне. В крайна сметка певицата е тази, която печели - е, разбира се, това е нейният видеоклип!

4. Анджелина Джоли във видеоклипа на The Rolling Stones

Образ
Образ

Песента "Anybody Seen My Baby?" (1997).

Подстриганата Джоли първо танцува в клуба, а след това го напуска и просто се разхожда по улиците на голям град. И Ролинг Стоунс се опитват да я намерят.

5. Робърт Дауни младши в музикалния видеоклип на Елтън Джон

Образ
Образ

Песен "I Want Love" (2001).

Все още не толкова популярният Дауни Джуниър минава през празна къща и пее с гласа на Елтън Джон с лицето на поп певец от началото на 2000-те. Между другото, самото видео е заснето в един непрекъснат дубъл!

6. Daniel Radcliffe във видеоклипа на Slow Club

Образ
Образ

Песен «Beginners» (2011).

Пияният персонаж на Радклиф се разхожда из празен бар и емоционално пее с женски глас, докато танцува агресивно и скача по масите.

7. Джейк Джиленхол във видеоклипа на Vampire Weekend

Образ
Образ

Песен "Giving Up The Gun" (2010).

Героят на актьора самоуверено играе тенис с героинята на клипа, но не го прави много успешно поради алкохолна интоксикация. Въпреки това, той приема поражението с достойнство.

8. Киану Рийвс в музикалния видеоклип на Паула Абдул

Образ
Образ

Песента "Rush, Rush" (1991).

Младият Киану Рийвс повтаря ролята си на Джеймс Дийн от Бунтовник без кауза (1955), чиито основни сцени се възпроизвеждат в рамките на 5 минути от клипа. През 2021 г. е безопасно да се каже, че Рийвс се превърна в толкова голяма филмова легенда, колкото и самият Дийн.

9. Shia LaBeouf в музикалния видеоклип на Sia

Образ
Образ

Песен "Еластично сърце" (2013).

Актьорът самоотвержено танцува с любимата актриса на Сиа Мади Зиглър в известното видео, което има над 1 милиард и 100 милиона гледания в YouTube.

10. Алиса Милано в blink-182 видео

Образ
Образ

Песента "Josie" (1998).

В типично американско комедийно видео в гимназията актрисата играе любовта на един от водещите певци на групата, Марк Хопъс, който въпреки това привлича част от нейното внимание след комично падане в състезание по стипълчейз.

11. Еди Мърфи в музикалното видео на Майкъл Джексън

Образ
Образ

Песен "Remember The Time" (1992).

Актьорът играе египетски фараон, който се опитва да забавлява кралицата си с изпълнения на различни артисти, включително Майкъл Джексън, който привлича вниманието й толкова много, че героят на Мърфи е принуден да повика охраната. Джаксън обаче е неуловим.

Самият клип, както често се случва с краля на попа, е по-скоро кратък музикален филм, в който самият певец се появява едва на 4-та минута.

12. Saoirse Ronan в музикалния видеоклип на Hozier

Образ
Образ

Песен на Cherry Wine (2016).

Драматичен клип с две успоредни сюжетни линии. В една героинята Ронан щастливо прекарва времето си с приятеля си, а във втората виждаме домашно насилие в тази връзка.

13. Том Ханкс в музикалното видео на Carly Rae Jepsen

Образ
Образ

Песен "I Really Like You" (2015).

Ханкс играе ролята на приятен мъж, който се разхожда по улиците и развеселява околните с дружелюбието си. Както можете да си представите, той играе себе си. В същото време актьорът, както беше направено в някои предишни клипове, отваря устата си, сякаш изпълнява песен с гласа на Карли Рей Джепсен. И накрая се хваща на общо хоро. Всичко е наред!

14. Кристофър Уокън в музикален видеоклип на Fatboy Slim

Образ
Образ

Песен "Weapon of Choice" (2001).

Легендарен клип на тогавашния 58-годишен Уокън, който изпълнява различни танцови движения с право лице. Между другото, самият актьор измисли по-голямата част от собствената си хореография. Кристофър Уокън в този клип е едно от основните мемове от ерата преди интернет!

Препоръчано: