10 лоши филма, снимките на които все пак станаха началото на романтиката на звездните двойки

Съдържание:

10 лоши филма, снимките на които все пак станаха началото на романтиката на звездните двойки
10 лоши филма, снимките на които все пак станаха началото на романтиката на звездните двойки
Anonim

Сигурно сте чували, че на 16 юли 2022 г. Бен Афлек и Дженифър Лопес се ожениха почти 20 години след първия си годеж през 2003 г. Знаете ли при какви обстоятелства са се запознали? Ние отговаряме: на снимачната площадка на филма "Джили" - една от най-лошите комедии на всички времена, смазана от критика и публика, провали се в боксофиса, получи шест "Златни малинки" и се превърна в най-ниската точка във филмовата кариера на както Афлек, така и Лопес.

Невероятен момент да намериш сродната си душа! Но актьорите, очевидно, провалът на филма беше отстрани, защото се намериха! (Въпреки че по-късно се разделиха поради прекомерното медийно внимание и се събраха едва след почти две десетилетия.)

Да видим какви други звездни двойки се образуваха по време на снимките на откровено маловажни филми. Така провалът на картината за тях беше компенсиран от любовта, заради която този етап от живота им завърши с щастлив край.

Да започнем с вече споменатия Бен и новоизпечената Дженифър Лин Афлек.

Gigli (2003)

Образ
Образ

Оценки:MovieSearch 5.6; IMDb 2.3.

Но Бен Афлек и Дженифър Лопес се срещнаха на снимачната площадка! И получиха Златна малинка съответно като най-лош актьор и актриса, както и обща антинаграда като най-лош актьорски дует. Но след това се ожениха (след 20 години).

Зелен фенер (2011)

Образ
Образ

Оценки:MovieSearch 5.9; IMDb 5.5.

Но Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли се срещнаха на снимачната площадка! Двойката е женена от 2012 г.

Фантастичната четворка (2005)

Образ
Образ

Оценки:MovieSearch 6.7; IMDb 5.7.

Но Джесика Алба и Кеш Уорън се срещнаха на снимачната площадка! Двойката е женена от 2008 г. Уорън е филмов продуцент, който по това време работи като асистент-режисьор на филма.

Няма да повярвате, но предстои филм…

Фантастичната четворка (2015)

Образ
Образ

Оценки:MovieSearch 4.3; IMDb 4.3.

Но Кейт Мара и Джейми Бел се срещнаха на снимачната площадка! Двойката е женена от 2017 г. Изненадващо, Кейт Мара и Джесика Алба изиграха ролята на една и съща героиня - Сюзън Сторм. Но Джейми Бел изигра ролята на Създанието, като по-голямата част от екранното време беше под формата на огромна каменна статуя.

Къща на мечтите (2011)

Образ
Образ

Оценки:MovieSearch 6.9; IMDb 6.0.

Но Даниел Крейг и Рейчъл Вайс се срещнаха на снимачната площадка! Двойката е женена от 2011 г.

Полунощ в житното поле (2021)

Образ
Образ

Оценки:MovieSearch 5.8; IMDb 4.4.

Но Меган Фокс и Колсън Бейкър се срещнаха на снимачната площадка! Актрисата и музикантът, известен още като Machine Gun Kelly, се срещат от 2020 г.

Експерти (1989)

Образ
Образ

Оценки:MovieSearch 5.8; IMDb 4.8.

Но Джон Траволта и Кели Престън се срещнаха на снимачната площадка! Актьорите бяха женени от 1991 г. до смъртта на Престън през 2020 г.

Love Binding (2011)

Образ
Образ

Оценки:MovieSearch 6.2; IMDb 5.8.

Но Лейтън Мийстър и Адам Броуди се срещнаха на снимачната площадка! Двойката е женена от 2014 г. Между другото, според сюжета на филма, героинята Лейтън, вместо да се интересува от героя на Адам Броуди, неочаквано се сближава с баща му, изигран от Хю Лори.

Знам какво направи миналото лято (1997)

Образ
Образ

Оценки:MovieSearch 6.7; IMDb 5.8.

Но Сара Мишел Гелар и Фреди Принц се срещнаха на снимачната площадка! Двойката е женена от 2002 г. Между другото, според сюжета на филма, Гелар и принцът не играят двойка - героинята на Сара се срещна с героя на Райън Филип, а героят на Фреди се срещна с героя на Дженифър Лав Хюит.йени

Вечер (2007)

Образ
Образ

Оценки:MovieSearch 6.8; IMDb 6.427% от критиците).

Но на снимачната площадка Клеър Дейнс и Хю Данси се срещнаха! Двойката е женена от 2009 г.

Късмет във филма, късмет в любовта! И ние, между другото, имаме още една публикация за филмови двойки, които пренесоха екранните си взаимоотношения в реалния живот, погледнете!

Препоръчано: