15 модела с нетипично излъчване, които въпреки всичко успяха да покорят световните подиуми

Съдържание:

15 модела с нетипично излъчване, които въпреки всичко успяха да покорят световните подиуми
15 модела с нетипично излъчване, които въпреки всичко успяха да покорят световните подиуми
Anonim

Нетипичният външен вид изглежда за мнозина пречка, която им пречи да се реализират в живота. Съвременният свят на модата обаче категорично опровергава този мит. Фотографи и дизайнери се борят да намерят хора с необичайни лица и тела, защото са сигурни, че изглеждат невероятно както в кадър, така и на сцената. И повярвайте ми, те не се колебаят. Ако по някакъв начин се различавате от другите хора, това не е причина да се разстройвате и да се отдръпвате в себе си. Може би сте бъдеща глобална знаменитост, която просто се нуждае от малко смелост, за да утвърди себе си и да се отвори.

Сара Хироми

Образ
Образ

Сара е модел на популярната агенция за модели Heroes New York.

Дуан Мей Юе

Образ
Образ

Невероятен модел от Сингапур плени цялата публика по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, оставяйки трайно впечатление.

Дария Свертилова

Образ
Образ

Модел от украински произход. Дария се озова не само в моделния бизнес, но и във фотографията. Днес тя активно си сътрудничи с марките Dior, Balmain, Rick Owens.

Маева Джани Маршал

Образ
Образ

Момичето не се срамува от необичайните си лунички и успя да направи нещо като „марка“от тях.

Ting Gao

Образ
Образ

Ново отваряне на Anti-Agency. Момичето признава, че никога не е мислила за моделиране. Току-що беше забелязана точно в студентското кафене.

Сомалийски рицар

Образ
Образ

От детството Сомалия е била тормозена и осмивана заради необичайните си уши. Момичето все повече тъне в комплекси, докато един ден модна агенция случайно не забелязва бъдещия модел. Оттогава животът в Сомалия се промени драстично.

Кариса Пинкстън

Образ
Образ

Кариса Пинкстън е тъмнокоже момиче с червена коса и лунички. Тази комбинация е доста рядка, което привлече вниманието на агенциите за модели.

Джина Търнър

Образ
Образ

Джина се бори с алопеция (оплешивяване) повече от 24 години. Тя не успя да преодолее проблема и просто го направи свой "чип", който отличава момичето от другите модели.

Nyakim Gatweh

Образ
Образ

Момичето стана известно с невероятно тъмната си кожа.

Андреа Томас

Образ
Образ

Модел голям размер с витилиго. Това заболяване се характеризира с постепенна загуба на естествен пигмент на кожата поради разрушаването на меланина.

Caitin Stickels

Образ
Образ

Caitin Stickels е роден със синдром на Schmid-Fraccaro. Нарича се още синдром на котешко око. Въпреки болестта, момичето стана известен модел, актриса и певица на непълно работно време.

Джилиан Меркадо

Образ
Образ

Тя е един от малкото модели с физически увреждания. Джеръми страда от мускулна дистрофия от раждането си.

Армине Арутюнян

Образ
Образ

Триумфът на Армине в света на модата се случи, след като агент на Gucci се приближи до нея на улицата и й предложи да участва в предстоящия кастинг. Момичето започва кариерата си на 24 години.

Моли Беър

Образ
Образ

Бека Хорн

Образ
Образ

Бонус: Момиче на име Ули

Образ
Образ

Бебето е само на тринадесет години, но много модни къщи вече са насочили вниманието си към нея. Възможно е след няколко години Ули да се превърне в модел, който ще стане известен по целия свят.

Тук можете да разгледате хора, които не са искали да се примирят с естествения си вид. Решиха да експериментират, благодарение на което се промениха до неузнаваемост.

Препоръчано: