10 пъти, в които актьорите решават да излъжат, за да получат желани филмови и телевизионни роли

Съдържание:

10 пъти, в които актьорите решават да излъжат, за да получат желани филмови и телевизионни роли
10 пъти, в които актьорите решават да излъжат, за да получат желани филмови и телевизионни роли
Anonim

В името на мечтаната работа много хора са готови на всичко и актьорите не са изключение. За да получат желаната роля, те са готови да се състезават с колегите си и ако е необходимо, дори да излъжат, за да се откроят от останалите. В същото време и двете звезди от първа величина като Ан Хатауей и дори начинаещите актьори не се свенят от измамата. Тук сме събрали няколко случая, когато актьори и актриси, които са изневерили, са попаднали във филми и телевизионни предавания и как са се измъкнали от това по-късно.

Ан Хатауей

Образ
Образ

За снимките на филма "Планината Броукбек" беше необходима актриса с умения за езда, тъй като сюжетът разказваше за живота на каубоите и техните семейства. Ан Хатауей искаше да получи тази роля, но лош късмет - тя така и не седна на седлото. За да не пропусне възможността заради такова дребно нещо, тя решила да излъже за уменията си. В крайна сметка Ан получи ролята и след това трябваше бързо да се научи как да язди.

Вярно, в един момент конят хвърли неопитен ездач, но това са дреболии.

Лорънс Фишбърн

Образ
Образ

На кастинга за филма "Апокалипсис сега" актьорът реши да хвърли няколко години и излъга, че е на 16, за да получи ролята на 17-годишния Тайрън Милър. Всъщност Лорънс беше на 14. Той все пак получи ролята, въпреки че актьорът е сигурен, че никой не е повярвал на лъжите му.

Пол Мескал

Образ
Образ

Актьорът се яви на прослушване за ролята на главния герой в сериала "Нормални хора", където беше необходим човек, който може да кара кола. Пол не знаеше как да шофира, но агентът му настоя, че не трябва да пропускате шоу само защото нямате шофьорска книжка. В резултат на това агентът излъга създателите на сериала, Пол получи ролята, но трябваше спешно да вземе колкото се може повече уроци по шофиране. Но в сериала той често се появява зад волана на кола.

Клои Грейс Морец

Образ
Образ

Chloe Grace Moretz влезе в Пазителя на времето на Мартин Скорсезе, като излъга за това откъде е. Режисьорът търсеше британска актриса за ролята на героинята на име Изабел. Клои Грейс е американка. Тя обаче реши да измами Скорсезе и разкри, че е израснала в Англия. И получи ролята!

Идрис Елба

Образ
Образ

Актьорът искал да получи роля в сериала "The Wire", но лош късмет - създателят му искал всички актьори да са американци. Идрис е роден и израснал в Англия. Директорът на кастинга му предложи да се престори на американец и в началото Идрис направи точно това. На едно от прослушванията той все пак призна, че е изневерил, но все пак получи ролята. Истината не е тази, към която първоначално се цели. В резултат на това актьорът играе Ръсел Бел.

Рейчъл Макадамс

Образ
Образ

Когато Рейчъл беше поканена да участва във филма „Към чудото“, тя беше предупредена, че ще трябва да работи с коне. Актрисата увери, че всичко е наред, а конете са сладури. Всъщност Макадамс се страхува от коне, но реши да не го споменава, за да не загуби ролята. И по-късно се оказа като цяло, че актрисата е алергична към конска коса, но това не попречи на момичето да играе във филма.

Джилиан Андерсън

Образ
Образ

За да получи ролята на Дана Скъли в Досиетата Х, актрисата реши малко да излъже и каза на кастинга, че е на 27 години. Всъщност актрисата беше на 24. Андерсън все пак получи ролята си и се появи в сериала през всичките 11 сезона.

Лиъм Хемсуърт

Образ
Образ

За ролята във филма "Последната песен" търсеха актьор, едно от чиито умения е да може да играе волейбол. Ролята беше дадена на Лиъм Хемсуърт, който не знаеше как да играе, но реши, че няма нищо трудно в това и може да се справи по някакъв начин.

На снимачната площадка се оказа, че просто да хвърляш топка и всъщност да играеш волейбол са две различни неща. Актьорът беше толкова зле, че трябваше да ходи на уроци с треньор и след това да заснеме отново някои сцени.

Робърт Патинсън

Образ
Образ

Актьорът призна, че навремето е лъгал за себе си на кастинги. Той каза на режисьори, че е учил в Кралската академия за драматично изкуство и дори в Оксфорд. Вярно е, че Патинсън не започна да разказва на какъв филм е бил отведен след такава мощна измама.

Мила Кунис

Образ
Образ

Когато създателите на Шоуто от 70-те търсеха актьори за роли, те търсеха 18-годишни. 14-годишната Мила Кунис реши да изневери, за да влезе в сериала, и успя.

Казах, че ще съм на 18. Технически това не беше лъжа, защото в един момент наистина щях да навърша 18.

Когато измамата беше разкрита, беше твърде късно да се промени нещо.

Все още смятаме, че е лошо да изневеряваш, но никой не е пострадал в тези случаи. И рекордът на актьорите се попълни с емблематични роли във филми и телевизионни предавания!

Препоръчано: