10 Лудите роли на Даниел Радклиф след Хари Потър

Съдържание:

10 Лудите роли на Даниел Радклиф след Хари Потър
10 Лудите роли на Даниел Радклиф след Хари Потър
Anonim

33-годишният Даниел Радклиф е далеч от Хари Потър от 11 години. Прекарал цялото си детство и младост в този франчайз и играейки една доста важна роля за неговия сюжет, Даниел стана почти неразделен от своя герой. А за човек с неговата професия това е проблем. Знаем много примери, когато млади актьори остават в същата роля, което между другото се случи с няколко колеги на Радклиф от Потър. Но не и с него.

След като завършва Хогуортс, Даниел продължава своята филмова кариера и като че ли си поставя една от най-важните задачи пред себе си - да измие образа на млад магьосник възможно най-скоро. И тук всички средства са добри.

Кастингът на Даниел Радклиф след 2011 г. е друга история. Актьорът буквално крещи в лицата ни: „Аз съм всичко друго, но не и Хари Потър!“

Акцент върху всеки.

И сега, до 2022 г., вече няма да имаме "P-Potter" (гласът на Малфой), а филмова звезда с една от най-ярките филмографии от всички актьори от неговото поколение.

Днес ще изброим най-отхвърляните роли на „момчето, което е лудо”, от които той е натрупал цели десет. И всички те подчертават една доста изненадваща истина: Даниел Радклиф е най-интересният, разнообразен и смел млад актьор, направен известен благодарение на филмовата поредица за Хари Потър.

Забравете Робърт Патинсън! Даниел наистина е най-добрият постпотериански актьор.

Horns (2013)

Образ
Образ

Даниел Радклиф е собственик на клаксони от нищото, които карат всички хора около него да му казват чистата истина за живота и мислите си. И най-важното, правете това, което искрено искат (включително всякакъв калай). По време на филма героят е зашеметен от такъв живот с изражение на лицето си, както в кадъра по-горе.

Виктор Франкенщайн (2015)

Образ
Образ

Даниел Радклиф- бивш цирков гърбушко, който стана асистент на известния Виктор Франкенщайн.

Абсолютна власт (2016)

Образ
Образ

Даниел Радклиф е неонацист, или по-скоро офицер от ФБР, който прониква в подходяща група, за да предотврати терористична атака. Въпреки факта, че веднага знаем за истинската му самоличност, героят на Радклиф тук е небрежно обръснат, агресивен и постоянно хвърля нещо.

Момиче без комплекси (2015)

Образ
Образ

Даниел Радклиф е собственик на 12 кучета, който се появява във филма във филма. Ролята е малка, но вижте колко готин е образът му тук!

Бягство от Претория (2020)

Образ
Образ

Даниел Радклиф е находчив южноафрикански политически затворникТим Дженкин (истински човек), който е сигурен, че е прав и се готви да избяга от затвора.

Всъщност е по-забавно да започнете да гледате всички тези филми, като представите изскачащото заглавие „Минаха десет години от битката за Хогуортс“.

Akimbo Guns (2019)

Образ
Образ

Даниел Радклиф е интернет трол, идентифициран с IP Оръжията бяха прикрепени към ръцете му и бяха насочени от безмилостен ловец на име Никс. И всичко това в обкръжението на алтернативно бъдеще, където има подземни игри, участниците в които се опитват да се убият един друг по улиците на града. Главният герой просто стана част от такава игра.

Jungle (2017)

Образ
Образ

Даниел Радклиф е пътешественик, който трябва да оцелее в джунглатаАмазонки. Актьорът играе истинския израелски авантюрист Йоси Гинсбърг, чиито автобиографични книги са базирани на филма (мисля, че беше спойлер).

Между другото, в името на ролята Радклиф реши да не яде два дни, за да усети какво е. Дали Ема Уотсън би направила това? Е, кой е актьорът тук!

Чудотворци (телевизионен сериал 2019-…)

Образ
Образ

Даниел Радклиф - Долен ангел/Наследник на трона/Свещеникв зависимост от сезона.

Това е най-добре оцененият проект на актьора (всички останали в компилацията имат оценки от публиката между 6 и 7 точки. Нечестно!). Между другото, Радклиф е и изпълнителен продуцент на сериала.

Swiss Army Man (2016)

Образ
Образ

Филм - мечтата на Волдемор! От самото начало до самия край, героят на Даниел Радклиф е мъртъв. Час и половина екранно време като труп. Вероятно най-известната, безумна и разкриваща роля за възрастни на Даниел Радклиф.

Изчакайте още 10 години и филмът може да придобие култов статус.

Странно: Историята на Ал Янкович (2022)

Образ
Образ

Daniel Radcliffe - Weird Al Yankovic Биографична комедия, която все още не е пусната, но вижте трансформацията! Даниел Радклиф ще влезе в ролята на известния американски музикант пародия. Във филма той ще свири на акордеон и ще изпълнява забавни кавъри на известни хитове от 80-те.

Коя е най-добрата роля на Даниел Радклиф за вас? Отговорът "Хари Потър" не се приема! Един мъж прави всичко възможно повече от десет години, за да ви накара да забравите, че веднъж се е изкъпал със Стенещата Миртъл. Не го разочаровайте!

Препоръчано: