17 Страхотни и необичайни артикули за домашни любимци, които ще ви благодарят за покупката

Съдържание:

17 Страхотни и необичайни артикули за домашни любимци, които ще ви благодарят за покупката
17 Страхотни и необичайни артикули за домашни любимци, които ще ви благодарят за покупката
Anonim

Полезни изобретения са измислени не само за хората, но и за животните. Интересни и функционални устройства ви позволяват да направите живота на вашия домашен любимец много по-комфортен. Кой собственик не се радва на възможността да закупи няколко полезни вещици за своя четириног приятел? Днес производителите предлагат толкова широка гама от продукти за домашни любимци, че всеки собственик ще загуби главата си само като ги погледне. Как да устоите и да не купите всичко наведнъж? Селекцията по-долу съдържа най-интересните позиции, които определено заслужават вашето внимание.

Котешка бягаща пътека

Образ
Образ

Такова чудодейно устройство ще позволи на вашата котка да се поддържа във форма. Трябва обаче да имате достатъчно жилища, за да го настаните лесно.

Колче за драскане във формата на куче

Образ
Образ

Всяка котка ще се радва да освободи цялата натрупана агресия върху такъв стълб за драскане.

Играчка за хранилка

Образ
Образ

За да стигне до лакомството, домашният любимец трябва да помисли малко. Тази хранилка е страхотно забавление за кученца и възрастни кучета.

Висящ диван

Образ
Образ

Автоматични поилки

Образ
Образ

Някои котки пренебрегват вода в купа. Тази функция е доста често срещана. Факт е, че те предпочитат да пият движеща се вода (това обяснява невероятната любов към водата от чешмата или душа). Автоматична поилка с фонтан ще позволи на капризната котка да задоволи нуждите си от течности и да предотврати развитието на заболявания на пикочната система.

Надраскващ ъгъл

Образ
Образ

Ако вашата котка не може да живее без драскотини, тогава ъгловата драскалка ще ви помогне перфектно. Домашният любимец ще може да се забавлява много и в същото време да се отърве от излишната коса.

Хавлия за баня

Образ
Образ

Лакомства от коча билка

Образ
Образ

Сушилня за кучета

Образ
Образ

Тази необичайна сушилня ви позволява да изсушите вашия домашен любимец след къпане бързо и равномерно.

Диван по поръчка

Образ
Образ

Ако вашият домашен любимец не е привърженик на традиционните легла, вземете му мини диван.

Гигантска топка за тенис

Образ
Образ

Охлаждаща подложка

Образ
Образ

Постелката съдържа специален гел вътре, който се активира от натиска на тежестта на животното върху постелката. Уредът е абсолютно безопасен за здравето на домашния любимец, не изисква специални грижи и свързване към електрозахранването.

Пъзел хранилка за котки

Образ
Образ

Такава сложна играчка се състои от няколко зони. Котката може да играе, да яде, да пие вода и да релаксира върху специална масажна постелка.

Суичър с котешки джоб

Образ
Образ

Не искате нито за момент да се разделите с котката си? Вземете суичър със специален джоб. Той идеално се вписва вътре дори в добре охранена котка, а съществуващата вентилационна система ще му позволи да диша свободно, усещайки се в пет точки.

Кучешки фонтан

Образ
Образ

Прекрасният фонтан не само ще утоли жаждата ви, но и ще се превърне в страхотна играчка, с която можете да се забавлявате през топлия сезон.

Проследител на животни

Образ
Образ

Това е аналог на тракера, който хората използват. Устройството ви позволява да наблюдавате здравето, активността и местоположението на вашия домашен любимец.

Илюминатор за кучета

Образ
Образ

Ако вашето куче обича да гледа какво се случва извън притежанията му, не забравяйте да му вземете такъв илюминатор. Това е страхотно забавление за вашето куче да задоволи естественото си любопитство.

Тук можете да разгледате изобретенията, за които трябва да благодарим на животните.

Препоръчано: