15 Comedy Wildlife Photography Awards 2022 Снимки, които гарантирано ще ви накарат да се усмихнете

Съдържание:

15 Comedy Wildlife Photography Awards 2022 Снимки, които гарантирано ще ви накарат да се усмихнете
15 Comedy Wildlife Photography Awards 2022 Снимки, които гарантирано ще ви накарат да се усмихнете
Anonim

Фотографията е невероятно изкуство, което ви позволява да улавяте ценни или необичайни моменти от живота. Благодарение на това във всеки един ден можем да преживеем отново епизодите, които са ни направили добро впечатление. Фотографията е едно от най-разпространените хобита, което събира около себе си милиони почитатели. За да ги сближат още повече, бяха създадени Comedy Wildlife Photography Awards.

Наградата се присъжда от 2015 г. до днес. Това е прекрасна възможност за професионалисти и любители да покажат животинския свят по начин, който никой досега не е виждал. Смешно, трогателно, истинско. През годините на своето съществуване състезанието се разрасна и се превърна в глобално състезание, което може да допринесе значително за прекрасния свят на дивата природа и да привлече вниманието към най-належащите му проблеми.

Каним ви да разгледате някои от забавните произведения, които вече са публикувани досега. Състезанието все още продължава. Записвания се приемат до 1 септември 2022 г.

Мамо! Гладен съм

Образ
Образ

Беше толкова хубаво да гледам лъвския прайд на върха на една от скалите в Серенгети. Малките бяха много игриви и просто искаха да си играят с опашките на майките си, но всичко, което майките искаха, беше да спят. Ето едно от малките, което се опитва да събуди спящата си майка.

Трима приятели

Образ
Образ

Три европейски видри почти се скриха под водата.

Лошо дете

Образ
Образ

Мама мечка крещи на виновното малко.

Spider Tango

Образ
Образ

Скачащият паяк изпълнява великолепен танц.

Следобеден сън

Образ
Образ

Пълна зимна сива катерица дреме на удобен клон на дърво.

Страхотен мач

Образ
Образ

Жираф, чешещ ухото си с пръчка в парк Саут Лаунгва, Замбия.

Жокер

Образ
Образ

Докато се разхождах, видях тази игрива кукумявка. Седнах, наблюдавайки действията му. Бухалчето изобщо не се смути от компанията ми, затова започна да намига и да се прозява.

Съжалявам, съжалявам

Образ
Образ

Пате, което се разхожда по дънер, покрит с костенурки в влажните зони Хуанита. Въпреки това той все още падна, след като преодоля няколко костенурки, беше сладко.

Кайджу или чудовище

Образ
Образ

Охлювът се движеше бавно по пътеката. Тя беше изненадана от мен и погледна навън, за да види по-добре всичко, което се случва. В близък план охлювът изглеждаше като Kaiju, гигантско чудовище от японски филм.

А ти какво зяпаш?

Образ
Образ

По време на сафари в Танзания се натъкнахме на газела, на чиято глава някак беше залепена тази „корона“. Газелата изглежда го носеше с гордост, докато другите газели я гледаха с недоумение.

гъделичкане

Образ
Образ

Млади кенгура си играеха и изглеждаше, че едното драска другото.

Смеещ се лос

Образ
Образ

Moose току-що яде. Но когато ме видя, той сякаш се засмя.

Дък идва

Образ
Образ

Бях в North Shore Park в The Woodlands, Тексас, снимах птици и видях зеленоглава патица да идва да кацне. Направих тази снимка и бях изненадан да видя клюна й отворен в такава забавна летяща поза!

Щури и забавни игри

Образ
Образ

Койотчетата станаха независими и прекарваха все повече време далеч от майка си. Тичаха и се търкаляха, гонеха се и имитираха бой. Тези двама братя си играеха, когато единият от тях удари другия в окото!

Неудобна възглавница

Образ
Образ

Тези морски слонове се бориха с надпревари в продължение на много минути, преди да рухнат от изтощение. Едното е по-удобно от другото!

Препоръчано: