10 сцени от филми, които бяха изрязани и можем да оценим възможната им готина само от кадри зад кулисите

Съдържание:

10 сцени от филми, които бяха изрязани и можем да оценим възможната им готина само от кадри зад кулисите
10 сцени от филми, които бяха изрязани и можем да оценим възможната им готина само от кадри зад кулисите
Anonim

Сцените се заснемат и сцените се премахват безмилостно от финалната версия на филмите. Това е волята на създателите, те имаха свои причини за това, но ние можем, ако ни е толкова интересно, да потърсим изрязаните сцени в интернет. Въпреки това, колкото и да е странно, не всички стигнаха до там.

Днес ще разгледаме тези сцени, които са изтекли онлайн само като неподвижни кадри или дори кадри зад кулисите. Как биха изглеждали на снимките, откъде са изрязани, ще трябва да си представите сами. Някои фрагменти биха могли да променят добре сюжета, докато други просто биха изглеждали готини и неочаквани.

Разгледайте и се опитайте мислено да ги вместите във филмите.

Как трябваше да изглеждат невидимите чудовища от Bird Box (2017)

Образ
Образ

Те не са показани в самия филм, снимката е публикувана в социалните медии от Хауърд Бергер, пластичният гримьор, който е работил по филма. Въпреки това, съдейки по реакцията в интернет, беше правилната идея да се изрежат тези страховити подобни на деца чудовища. Мистиката на злото се играе много по-добре.

Фродо-Голум във Властелинът на пръстените: Двете кули (2002)

Образ
Образ

В сценария на филма имаше сцена на сън на Фарамир, където той мечтаеше за бъдещето на Фродо, чиято душа беше пленена от Пръстена на всемогъществото. Илайджа Ууд дори беше гримиран като голлум версия на героя си, но никога не сме виждали тази сцена.

Сцената от албума от The Shining (1980)

Образ
Образ
Образ
Образ

За филма е заснета сцена, в която Джак Торанс се скита из къщата и се натъква на мистериозен албум с изрезки от вестници за тъмното минало на хотел Овърлук. Естествено, Джак го хареса. Албумът присъства в много изрязани сцени и дори се появи на заден план във финалната версия на филма, но без обяснение, така че малко хора му обърнаха внимание.

Между другото, последният кадър от филма първоначално беше замислен като бавно движение на камерата към отворен албум, където Джак можеше да се види на стара снимка. След като албумът беше почти премахнат от финалната версия на филма, тази идея беше заменена от картина в рамка на стената.

Сцени от албума оцеляват само като Polaroids.

Извънземно в леглото на майката в ET (1982)

Образ
Образ

Доста странна и леко страховита сцена, в която извънземно обикаля из къщата през нощта и влиза в спалнята на Мери, за да стои и да я гледа.

Сватбеното облекло на Харли Куин в Suicide Squad (2016)

Образ
Образ

Както каза Марго Роби, от кадрите с нея и Джаред Лето е възможно да се монтира цял филм само за връзката между Харли Куин и Жокера. Сред изтритите сцени беше булчинската поява на Харли.

Смъртта на Алекс Кинтнер в Челюсти (1975)

Образ
Образ

Най-страховитата от списъка и една от най-лошите изрязани сцени в историята на филма. В самия филм смъртта на героя е показана по различен начин - акулата и нейната уста бяха почти невидими.

Битката за тортата в д-р Стрейнджлав, или как се научих да спра да се тревожа и да обикна атомната бомба (1963)

Образ
Образ

Така трябваше да завърши легендарната черна комедия на Стенли Кубрик. Но режисьорът отряза това парче (не тортата) от финалната версия на филма след предварителния преглед:

Мислех, че е фарс, който не съответства на сатиричния тон на останалата част от филма.

Секс кукла Macreedy от The Thing (1982)

Образ
Образ

Според сценария главният герой държеше надуваема кукла в стаята си и дори бяха планирани две сцени с нейно участие: в едната Макриди я надува, докато гледа няколко видеокасети, а във втората - след появата на чудовището, куклата изскача пред Ноулс, плашейки го и той я спуква. Режисьорът на филма Джон Карпентър обаче очевидно е решил, че присъствието на куклата е по-скоро разсейване от историята, отколкото помага.

Няколко урока от Джон Кийтинг от Dead Poets Society (1989)

Образ
Образ

Кадрите показват наличието на някои изрязани сцени от различни уроци на Кийтинг в неговия уникален стил. В един от тях, според сценария, Кийтинг прожектира изображения на реклама за дамско бельо на екрана и по този начин дава на момчетата тест, като ги съветва да се съсредоточат върху задачата, а не върху жените, и казвайки, че това ще " подготви ги за колежа."

Радост в бара от Blade Runner 2049 (2017)

Образ
Образ

Какво е правила Джой, според историята, изкуствена холографска програма, в бара и с кого е говорила, не е известно. Но точно на тези снимки Ана де Армас демонстрира желанието си да изиграе Мерилин Монро, ако има такава възможност.

И се появи! Филмът "Блондинка" ще излезе скоро, но засега в мрежата се появи тийзър, а сцени от него са сравнени с реални снимки на Монро. Погледнете и вижте дали Ана де Армас се е оказала успешно копие на Мерилин.

Препоръчано: