10 известни анимационни герои, чиито ранни проекти не приличаха на нас

Съдържание:

10 известни анимационни герои, чиито ранни проекти не приличаха на нас
10 известни анимационни герои, чиито ранни проекти не приличаха на нас
Anonim

Наскоро видео от 1996 г. с пробна анимация на анимационния филм "Шрек" се разпространи в Интернет. На него определен анимационен герой, смътно напомнящ на известния огър, ходи смешно и пее песента „Чувствам се добре“. Трудно е да си представим, че цялата карикатура на Шрек може да изглежда така. Но такива са всеки творчески период на развитие, когато визуалното може да се промени многократно и крайният резултат определено ще бъде различен от оригинала.

Вдъхновени от появата на Шрек от 1996 г., решихме да си припомним някои по-известни анимационни герои, които някога са изглеждали напълно различно от начина, по който ги познаваме.

Бъгс Бъни

Образ
Образ

Буболечките се появяват за първи път в Porky Hunts a Hare през 1938 г.

South Park Heroes

Образ
Образ

Първият късометражен South Park излезе през 1992 г. и се казваше The Spirit of Christmas (или Jesus vs. Frosty). Героите на 4-минутния анимационен филм не само изглеждат различно, но и имената са объркани. Картман беше момчето с оранжевата качулка, а Кени беше най-широкият и той също умира в края на епизода.

Шрек

Образ
Образ

Външният вид на Шрек от тестови видеоклипове от 1996 г. Самата карикатура е издадена през 2001 г.

Белег

Образ
Образ

В ранен етап на развитие анимационният филм се наричаше "Кралят на джунглата" и рисунката в него беше много по-тежка. Освен това в оригиналния сценарий Скар не беше брат на Муфаса и никой дори не знаеше откъде идва този огромен, жесток лъв.

Хоумър Симпсън

Образ
Образ

Точно Хоумър в първия кратък епизод на Лека нощ от 1987 г.!

чичо Фьодор

Образ
Образ

Както знаете, чичо Фьодор се появява в различни образи и в трите съветски анимационни филма за Троицата от Простоквашино. Така че в ранните етапи на развитие също изглеждаше някак различно. Колко разновидности на чичо Федоров съществуват в този свят?!

BoJack Horseman

Образ
Образ

Рик и Морти

Образ
Образ

Първоначално анимационният филм се казваше „Истинските анимирани приключения на Док и Марти“и изрично се позоваваше на героите от „Завръщане в бъдещето“.

Вълк и Заек

Образ
Образ

Първата поява на легендарния дует се случва през 1969 г. в двуминутен епизод от антологията "Весела въртележка". И там изглеждат съвсем различно. Интересното е, че първият брой на оригиналния анимационен сериал "Ну, чакай!" издаден същата година.

Можете да видите още повече герои, които са се променили в процеса на създаване на анимационни герои тук!

Препоръчано: