12 Неочаквани продукти от известни марки, които удивиха клиентите и успяха

Съдържание:

12 Неочаквани продукти от известни марки, които удивиха клиентите и успяха
12 Неочаквани продукти от известни марки, които удивиха клиентите и успяха
Anonim

В продължение на много години сме свикнали да свързваме известни марки с определени продукти, които те пускат година след година. Но понякога компаниите решават да опитат нещо ново и радикално да променят посоката на своите продукти. Резултатът от този експеримент е купувач, изненадан и объркан от предлаганата му новост. Няма ли да се изненадате, ако Хайнц ви предложи сладолед с вкус на кетчуп вместо кетчуп?

Маратонки Heineken

Образ
Образ

Heineken Brewing Company пусна лимитирана серия маратонки, наречена Heinekicks, преди пускането на пазара на новата марка бира Heineken Silver. Характеристиката на тази обувка е в подметката, която е напълнена със светла бира. Засилва усещането за мекота при ходене и придава на някого приятен аромат на напитката. Но освен тази функция, в езичето на всеки чифт маратонки се крие и маркова отварачка, с която винаги можете да отворите бутилка нещо вкусно.

Подарък за Свети Валентин "ValenHeinz"

Образ
Образ

Какво ще кажете за шоколадови кетчупи от Heinz и от Fortnum & Mason в Лондон?

Още една изненада от Heinz

Образ
Образ

Хайнц обича да глези клиентите си с всякакви сладкиши, които не винаги ще ви оставят със сладост в устата! Ето, например, друг продукт на Kraft Heinz. Този път производителите са подготвили набор от сладолед, който може да се направи у дома с вкуса на предложения сос. Има 5 соса за избор. За да сте сигурни, че всичко ще се получи, всеки комплект включва рецепта с най-добрите съвети.

Versace и барокова спортна екипировка

Образ
Образ

SEPHORA x STABILO Молив за очна линия

Образ
Образ

Ясен пример какво може да се случи, ако индустрия за красота и компания за канцеларски материали се слеят.

Supreme + Orio=хибридна бисквитка

Образ
Образ

KFC Пикантно червило с пилешко крилце

Образ
Образ

Този фондан наречен "bucket red" се предлага само в един цвят - червен. Остава на устните дори след вкусна вечеря с крилца!

Tesla Tequila

Образ
Образ

Корпус на Toyota

Образ
Образ

Toyota не само продава коли, но и строи къщи.

Мед от Porsche

Образ
Образ

През 2017 г. германската компания за продажба на автомобили Porsche осинови 25 пчелни семейства в своя завод в Лайпциг. Резултатът е нов продукт, който е представен на рафтовете на фирмения магазин на територията на завода.

Парфюм Harley Davidson

Образ
Образ

Ново изобретение от Lay's

Образ
Образ
Образ
Образ

Вашето внимание предоставя пералня за вашите пръсти! Това устройство ще ви помогне за няколко секунди да почистите замърсените пръсти от трохи след хапване на чипс.

Бонус: Известните марки също могат да изненадат

Образ
Образ

Брандът на Риана Fenty Beauty, в сътрудничество с марката MSCHF, представиха нов комплект за красота, който се състои от гланц за устни под формата на торбички с кетчуп. И не е само това. Купувачът е поканен да играе руска рулетка или по друг начин играта „Кетчуп или грим“. Все пак никой не знае в коя от 6-те торбички се крие балсамът за устни и в коя кетчупът! Познайте сами!

Препоръчано: