14 Най-лошите сериали на Marvel и DC на 21-ви век

Съдържание:

14 Най-лошите сериали на Marvel и DC на 21-ви век
14 Най-лошите сериали на Marvel и DC на 21-ви век
Anonim

Филмови проекти, базирани на комикси, продължават да управляват света - филмите все още се радват на милиони зрители, въпреки че качеството им леко спадна напоследък. Но в допълнение към пълнометражните филми на Marvel и DC, голям брой сериали и мини-сериали се пускат на различни сайтове за стрийминг, които също печелят прилична аудитория.

Време е да си спомните и за тях!

Ако смятате обаче, че искаме да ви запознаем с най-добрите им представители, тогава съжаляваме. Днес ще изброим няколко неуспешни телевизионни проекта, заснети през 21 век, които не бяха спасени от темата за супергероите. Някои дори МНОГО не спасиха и оценките им от публиката са просто катастрофални.

И така, ето 7-те най-лоши телевизионни предавания от Marvel и DC.

Krypton (DC, 2018–2019)

Образ
Образ

Поредицата показва събитията, случили се на планетата Криптон 200 години преди раждането на Супермен.

Затворен след два сезона.

MovieSearch:6.6

IMDb: 6.8

Runaways (Marvel, 2017–2019)

Образ
Образ

Шест тийнейджъри научават, че родителите им са членове на тайно зло общество в Лос Анджелис и имат свръхчовешки сили. Героите решават да се обединят и да избягат, като същевременно откриват и суперсили в себе си.

Сериалът беше отменен след третия сезон.

Търсене на филми:6.2

IMDb: 6.9

Плещ и кама (Marvel, 2018–2019)

Образ
Образ

Двама тийнейджъри от различни сфери на живота откриват, че притежават суперсили (можете ли да познаете само по името?). Това обстоятелство и загубата на близки ги сближават и ги карат да останат заедно.

Сериалът беше отменен след два сезона.

MovieSearch:6.5

IMDb: 6.6

Helstrom (Marvel, 2020)

Образ
Образ

Двама герои, брат и сестра, са деца на мощен сериен убиец, който унищожава най-лошите хора на планетата. Опитвайки се да разберат собствения си произход, те пътуват и постепенно се включват в дейностите на баща си.

Сериалът беше отменен след първия сезон.

MovieSearch:6.5

IMDb: 6.7

Legends of Tomorrow (DC, 2016–2022)

Образ
Образ

Разклонение на доста добрата поредица Arrow, която разказва историята на екип от герои и антигерои, които са събрани, за да могат да предотвратят предсказаната смърт на планетата и да се противопоставят на безсмъртното зло.

Търсене на филми:6.2

IMDb: 6.7

Iron Fist (Marvel, 2017–2018)

Образ
Образ

Главният герой прекарва много години в град K'un-L'un, където изучава бойни изкуства, включително свръхестествената сила на Железния юмрук, и сега се завръща в родния си Ню Йорк. Тук той и неговата суперсила има с кого да се състезават, защото градът се контролира от определена злодейска организация под ироничното име „Ръка“.

Сериалът беше отменен след два сезона.

MovieSearch:6.4

IMDb: 6.4

Безсилен (DC, 2017)

Образ
Образ

Сериалът е с комедийна режисура и разказва за работата на компанията Wayne Security, която разработва продукти за обикновени хора, които са случайни жертви на сблъсък между супергерои и суперзлодеи.

Затворено след 12 епизода.

Търсене на филми:5.9

IMDb: 6.3

Supergirl (DC, 2015–2021)

Образ
Образ

Историята на братовчед на Супермен, който също се озовава на Земята и, както е обичайно сред обитателите на Криптон, е принуден да облече чорапогащи и да участва в многобройни спасявания на нашата планета.

MovieSearch:5.8

IMDb: 6.2

Г-жа Марвел (мини-сериал на Marvel 2022)

Образ
Образ

16-годишната американка от пакистански произход Камала Хан, голяма почитателка на Отмъстителите и в частност на капитан Марвел, внезапно самата се надарява със суперсили.

MovieSearch:5.7

IMDb: 6.2

Birds of Prey (DC, 2002–2003)

Образ
Образ

Хищни птици от началото на 2000-те. Събитията, показани в поредицата, се развиват след като Батман отдавна се е оттеглил.

Барбара Гордън, дъщерята на комисар Джеймс Гордън, Хелена Кайл, дъщерята на Батман и Жената котка, и Даяна Редмънд, дъщерята на Черното канарче, се обединяват, за да се изправят срещу Познай кой! Определена Харлийн Куинзел, разбира се.

Сериалът беше отменен след 13 епизода.

Търсене на филми:5.3

IMDb: 6.3

Черна светкавица (DC, 2017–2021)

Образ
Образ

Главният герой Джеферсън Пиърс отдавна е изоставил своето супергеройско минало, сега той е баща на две деца и директор на училище за трудни тийнейджъри. Но злото, което се появи на хоризонта, го принуди да облече отново костюма на Черната светкавица.

Всички съвпадения с филма за летящата "Волга" са произволни!

MovieSearch:5.2

IMDb: 6.0

Адвокатът на Тя-Хълк (Marvel, 2022-…)

Образ
Образ

Адвокатът Дженифър Уолтърс, братовчедка на Брус Банър, която работи в отдела за свръхчовешки права, получава способността да се превръща в зелено чудовище по време на стрес с помощта на известен роднина. Сега момичето е принудено да комбинира професията на адвокат с вътрешния си Хълк, който постоянно избухва.

MovieSearch:5.8

IMDb: 5.1

Свръхчовеци (Marvel, 2017) 5.1

Образ
Образ

След военен преврат Кралското семейство на свръхчовешката раса е принудено да избяга от собствения си град на Хаваите, където трябва да спаси себе си и цялата Земя като цяло.

Сериалът беше отменен след първия сезон.

MovieSearch:5.2

IMDb: 4.9

Batwoman (DC, 2019–2022)

Образ
Образ

Готам. Батман отново е изчезнал вече три години и неговият братовчед идва да го замести (отново). Главната героиня Катрин Кейн е бивш войник на Готъм, изгонен от армията, а сега се бори с престъпността, помагайки на баща си, който ръководи отряд, наречен Гарвани.

Сериалът беше отменен след три сезона.

Търсене на филми:4.5

IMDb: 3.3

Сериалите са подредени. Но преди това съставихме и списъци с най-лошите игрални филми, базирани на комикси. Отделно за Marvel и DC - изберете сами чии основни провали са ви по-интересни!

Препоръчано: