Художникът показа как биха изглеждали героите от "Рик и Морти" в изпълнение на различни аниматори от "Союзмултфилм"

Съдържание:

Художникът показа как биха изглеждали героите от "Рик и Морти" в изпълнение на различни аниматори от "Союзмултфилм"
Художникът показа как биха изглеждали героите от "Рик и Морти" в изпълнение на различни аниматори от "Союзмултфилм"
Anonim

Художникът, който се крие под прякора Procchi, работи в студиото Союзмултфилм, като по този начин „унищожава нашето детство“, както казва самият автор. Шегата настрана, но човекът се справи страхотно в областта на преначертаването на съвременни чуждестранни анимационни филми в съветския анимационен стил.

Този път Проки създаде поредица от произведения на изкуството точно навреме за премиерата на новия сезон на анимационния сериал Рик и Морти. Като основа авторът взе известната сцена, превърнала се в мем, „вътре и навън, приключение за 20 минути“, което не вещае нищо добро за героите. Нищо добро, но определено ще има нещо забавно и може би малко неморално?

Рик и Морти Аркади Шер Стил

Образ
Образ

Аркадий Шер има огромно досие. Той действа като художник-постановчик на такива известни анимационни филми като "Ваканциите в Простоквашино", "Приключенията на Вася Куролесов", "Сладка пролет", "Ние сме с Шерлок Холмс" и др. Той също има пръст в карикатурите като карикатурист за "Котаракът в чизми", "В страната на ненаучените уроци", "Кентървилският призрак" и много други картини.

Рик Печкин

Образ
Образ

Тази версия е вдъхновена от Печкин и чичо Фьодор, както и от бандита Курочкин от "Вася Куролесов", един от любимите ми анимационни филми.

Чичо Морти

Образ
Образ

Интересно е, че Аркадий Шер не е работил по първия филм от трилогията за Простоквашино - режисьори там са Левон Хачатрян и Николай Ерикалов. За втората и третата част Шер е преработила доста образите на героите.

Рик и Морти в стила на Леонид Носирев

Образ
Образ

Произведенията на Леонид Носирев могат да бъдат изброени много дълго. Под негово ръководство излязоха много добре познати и обичани от много карикатури. Например „Антошка“, „Червено, червено, луничаво“, „Господин Пронка“, „Тигърче на слънчоглед“и др.

"Червен" дядо

Образ
Образ

Червенокосите дядо и внук от няколко картини на Носирев станаха отличен източник на вдъхновение.

Мортишка

Образ
Образ

Между другото, в по-малко известния филм от 1994 г. "Мечтатели от село Угори" те също се впускат във фантастични приключения.

Рик и Морти в стила на Дейвид Черкаски и Радна Сахалтуев

Образ
Образ

Изпод ръката на изтъкнатите майстори Дейвид Черкаски и Радна Сахалтуев излязоха известни анимационни филми, които вероятно всяко дете, родено преди 2000-те, знае - „Островът на съкровищата“, „Приключенията на капитан Врунгел“, „Доктор Айболит“. Кой не познава тези красиви картини?

д-р Рикси

Образ
Образ

Рик, разбира се, е вдъхновен от д-р Ливси, а Морти от Джим Хокинс.

Морти Хокинс

Образ
Образ

Карикатурите на Черкаски изпревариха времето си - така че не е изненадващо, че през 2022 г. героите на Острова на съкровищата станаха световни звезди, а филмът избухна в мемета.

Рик и Морти в стила на Александър Татарски и Игор Ковалев

Образ
Образ

Кой не знае анимационните филмчета с пластелин „Пластилинова врана“или „Валя миналогодишен сняг“? Между другото, Игор и Александър са автори на също толкова известните, но вече нарисувани картини „Крила, крака и опашки“и „Колобокс разследват“.

20 минути няма да са достатъчни

Образ
Образ

Рик беше вдъхновен от човека от Last Year's Snow.

Тук Морти е много ясен, че е виждал всички през живота си

Образ
Образ

Морти е базиран на животните с големи очи и големи устни от Plastiline Crow.

Процесът на създаване предизвика някои въпроси от абонати

Образ
Образ

Оказа се, че авторът е направил всичко ръчно

Образ
Образ

Бихте ли искали да гледате "Рик и Морти" в изпълнение на Союзмултфилм, близък до сърцата ни? ?

Препоръчано: