Брендън Фрейзър избухна в сълзи по време на овации след прожекцията на новия си филм във Венеция

Съдържание:

Брендън Фрейзър избухна в сълзи по време на овации след прожекцията на новия си филм във Венеция
Брендън Фрейзър избухна в сълзи по време на овации след прожекцията на новия си филм във Венеция
Anonim

The Whale, режисиран от Дарън Аронофски и с Брендън Фрейзър в главната роля, беше представен на 79-ия филмов фестивал във Венеция на 4 септември 2022 г.

53-годишният актьор е много топъл в интернет, изпитва носталгия към франчайза на мумията и му пожелава завръщане в голямата игра. Кариерата на Фрейзър наистина изглеждаше замряла отдавна, защото той не се появяваше в големи филми от нулата. И сега той се завърна!

Новият филм "The Whale" ще излезе на 9 декември, но приемането му във Венеция вече говори много. Филмът и по-специално актьорът получиха 6-минутни овации от публиката. За тази роля Брендън вече се счита за един от претендентите за Оскар догодина.

Вероятно най-голямото актьорско завръщане за годината се случва пред очите ни. Както и да е, изключително приятно е да гледаш Брандън Фрейзър, трогнат от признанието за работата му!

53-годишният актьор Брендън Фрейзър избухна в сълзи по време на 6-минутни овации след прожекцията на новия му филм The Whale

Образ
Образ

Премиерата на филма беше на филмовия фестивал във Венеция на 4 септември. Видеоклип на реакцията на Фрейзър на овациите, публикуван в Twitter, вече има повече от 15 милиона гледания.

Американско-канадският актьор не е имал голяма роля в нашумял проект от 12 години

Образ
Образ

След изключително зле приетия филм Furry Revenge (2010). Последният наистина успешен филм с поне малко участие на Фрейзър излезе през 2004 г.! Това беше награденият с Оскар "Катастрофа", където Брендън изигра една от второстепенните роли.

След филмографията на актьора започнаха да изживяват трудни времена. В края на 2000-те години излиза неуспешната трета част на „Мумията“(без Рейчър Вайс!), както и филмите „Мастилено сърце“(2007) и „Пътуване до центъра на Земята“(2008). И това е. Не са най-ярките попадения, но няма какво повече да се отбележи.

Сега Фрейзър наистина се завръща в големия филм, но със смесен успех

Образ
Образ

Предстоящият филм на DC Batgirl, с участието на Фрейзър като злодея, беше отменен, въпреки че е почти завършен.

От друга страна, през 2023 г. Брендън ще светне със самия Мартин Скорсезе във филма "Killers of the Flower Moon" в компанията на Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро.

Ето как изглежда Брендън Фрейзър в новия си филм The Whale

Образ
Образ

Картината ще бъде издадена от небезизвестното студио A24, което е известно със своите смели и предизвикателни проекти. Режисиран от всепризнатия автор Дарън Аронофски, създател на Requiem for a Dream, The Fountain, The Wrestler, Black Swan, Fighter и Mom!

"Китът" е драматичен филм за 270-килограмов мъж, който буквално изяжда тъжните събития в живота си. Той напусна семейството си заради мъж, който по-късно почина, и сега единствената му цел е да възстанови връзката си със 17-годишната си дъщеря.

Брендън играе вече трудната роля на своя герой в специален костюм, който имитира изключително тежкото му тегло. Актьорът каза, че заради костюма е трябвало частично да се научи отново как да се движи:

Развих мускули, които дори не знаех, че имам.

Ето как реагираха на завръщането на Брандън в социалните мрежи

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Колегата беше подкрепен от Дуейн Джонсън, чиито пътища се пресякоха с Фрейзър в началото на кариерата му

Образ
Образ

Актьорът вече прогнозира номинация за Оскар за тази роля

Образ
Образ

Ако това се случи, подобно признание ще бъде връхната точка в кариерата на Брандън Фрейзър в момента. И това може да проправи пътя за него отново в голям филм и в главни роли.

Можем само да чакаме да видим сами новия, драматичен Брендън Фрейзър в The Whale, който обещава да бъде мощен спектакъл. Е, пожелаваме на актьора да ни радва по-често с присъствието си в нови филми!

Препоръчано: