15 ярки герои от известни филми, чиито имена публиката не разпозна

Съдържание:

15 ярки герои от известни филми, чиито имена публиката не разпозна
15 ярки герои от известни филми, чиито имена публиката не разпозна
Anonim

Някои филмови герои успяват да разиграят цяла история пред нас, без да имат време да се представят. Решихме да си припомним няколко подобни случая, когато липсата на истинско име на важни герои или замяната на псевдонима им е по някакъв начин вписана в сюжета, а техните истински паспортни данни остават загадка.

Тази публикация споменава 15 филма, но в тях има около 30 безименни герои, тъй като има филми, в които почти всички герои се оказват безименни.

Между другото, тук няма да видите споменаването на Булката от диалога "Убий Бил", тъй като истинското й име, противно на някои митове от Интернет, все още се нарича в тези филми. За разлика от следните герои и героини.

Героят на Мерилин Монро в The Seven Year Itch (1955)

Образ
Образ

Известна просто като "момичето", тя отговаря предимно на "ти" във филма.

Героят на Джеси Айзенберг в Zombieland (2009)

Образ
Образ

Отговаря на псевдонима Колумб.

Героят на Едуард Нортън в Боен клуб (1999)

Образ
Образ

Известен като Разказвача, отговарящ на "ти" или кодови имена, понякога говорещ от вътрешностите и емоциите на определен Джак, за когото е чел в статия в Reader's Digest.

Героят на Джон Дейвид Уошингтън в Tenet (2020)

Образ
Образ

Нарича себе си главния герой.

Героят на Райън Гослинг в Drive (2011)

Образ
Образ

Известен като Шофьора.

Героят на Клинт Истууд в Добрият, лошият, грозният (1966)

Образ
Образ

Безименността на героя се разпростира и върху трите филма от "Доларовата трилогия" на Серджо Леоне. По-конкретно в „Добрият, лошият, грозният“той е известен като Човекът без име, Стрелецът или „Добрият“. Отговаря на „Рус“– така го нарича Туко (този, който е „Зъл“).

Героят на Хюго Уивинг във V като Вендета (2006)

Образ
Образ

Отговаря на V ("V").

Героят на Даниел Крейг в Layer Cake (2004)

Образ
Образ

Известен като XXXX.

Героите на Хийт Леджър и Том Харди в The Dark Knight и The Dark Knight Rises (2008 и 2012)

Образ
Образ

Отговор съответно на Joker и Bane. Има сцена в „Черният рицар“, където се казва, че полицията не е в състояние да идентифицира Жокера по пръстови отпечатъци и други средства за идентификация. Самият Жокер, между другото, никога не се нарича Жокер, други го правят вместо него.

Героите на Джоан Фонтейн и Лили Джеймс в две версии на филма "Ребека" (1940 и 2020)

Образ
Образ

И в двете версии героинята е известна като втората г-жа де Уинтър, с фамилно име, принадлежащо на новия й съпруг, а собственото й също остава неизвестно.

Между другото, "Ребека" от 1940 г. е първият холивудски филм на Алфред Хичкок и в същото време единственият филм на режисьора, получил Оскар като "Най-добър филм на годината". Между другото, имаме селекция с други интересни факти за неговите филми, разгледайте!

Героите на филма "Сталкер" (1979)

Образ
Образ

Главният герой в изпълнение на Александър Кайдановски отговаря на псевдонима Сталкер. Останалите герои са известни като Писателя, Професора, съпругата на Сталкера и така нататък.

Стив Бушеми, Куентин Тарантино и Едуард Бънкър в Reservoir Dogs (1992)

Образ
Образ

Известен като Мистър Розов, Мистър Кафяв и Мистър Син. Във филма бяха обявени имената на останалите участници в обира (освен кодовите).

Героите от 12 Angry Men (1957)

Образ
Образ

Всичките дванадесет съдебни заседатели, които произнасят присъдата на младия мъж в стаята за преговори, са обозначени само с номера, тъй като точно същото се случва в реалните съдилища.

Да нямаш име, но да бъдеш запомнен от публиката е едно, но да станеш ярък герой без никакви реплики е друг въпрос. Говорихме за такива безгласни герои в последната ни селекция от филми, вижте го!

Препоръчано: