Netflix пусна тийзър за новия сериал, базиран на Семейство Адамс, и показа кой ще играе главните му герои

Съдържание:

Netflix пусна тийзър за новия сериал, базиран на Семейство Адамс, и показа кой ще играе главните му герои
Netflix пусна тийзър за новия сериал, базиран на Семейство Адамс, и показа кой ще играе главните му герои
Anonim

Услугата за стрийминг Netflix реши да зарадва феновете на Семейство Адамс и да пусне спин-оф, който разказва завладяваща мистична история за тийнейджърка на име Уензди (да, тази, която постоянно измъчваше брат си Пъгсли) и нейното семейство. На първо място, сериалът привлече вниманието с факта, че самият Тим Бъртън бе поставен на неговия режисьорски стол. Не по-малко любопитство предизвика и актьорският състав, участвал в снимките на проекта.

Феновете на семейство Адамс бяха развълнувани да научат имената на онези, които ще се опитат да превъплътят любимите си образи на екрана. Разбира се, имаше и такива, които подкрепиха избора на снимачния екип, и такива, които бяха сериозно вбесени от него. Каним ви да оцените избраните актьори и да предложите в коментарите колко добре ще играят Уензди, Пъгсли, Мортиша и Гомес Адамс.

Уензди Адамс ще играе Джена Ортега

Образ
Образ

Според сюжета на поредицата главната героиня Уензди става студентка в Nevermore Academy. Тук едно мрачно, но очарователно момиче ще трябва да се изправи пред обичайните тийнейджърски трудности. Но изведнъж на територията на учебното заведение се случва цяла поредица от мистериозни убийства. Уензди решава да поеме тяхното разследване. Тя не само ще открие убиеца, ще ограничи свръхестествените си способности, но и ще разкрие странната тайна на родителите си, която те крият толкова усърдно в продължение на двадесет и пет години.

Ролята на Уензди ще бъде изиграна от Джена Ортега, която се помни с филмите Scream, You, From Dawn to Order, Astral: Chapter 2.

Гомес Адамс ще бъде изигран от Луис Гузман

Образ
Образ

Луис Гузман е пуерторикански актьор, който беше обичан от много зрители заради ролята си на Майки О'Шей в Shameless. Той обаче е най-известен с това, че играе нахални герои в многобройните филми на Стивън Содебърг „Извън полезрението“, „Англичанинът“, „Трафик“и „Буги нощи“на Пол Томас Андерсън, „Магнолия“и др.

Мортиша Адамс ще бъде изиграна от Катрин Зита-Джоунс

Образ
Образ

Катрин Зита-Джоунс няма нужда от представяне. Тя е носител на Оскар, БАФТА и две награди на Гилдията на актьорите. Публиката беше особено запомнена след излизането на филмите "Маската на Зоро", "Чикаго", "Дванадесетте на Оушън", "Хиляда и една нощ".

Pugsley Addams ще бъде изигран от Isaac Ordonez

Образ
Образ

Актьорската кариера на Айзък току-що започна. Човекът участва в няколко телевизионни проекта и реклами. През 2018 г. той свърши отлична работа във филма A Wrinkle in Time.

Сладката двойка се промени малко

Образ
Образ

Публиката беше особено изненадана от образа на новия Гомез Адамс. В адаптацията на Тим Бъртън главата на семейството вече не изглежда като внушителен и здрав мъж (преди това Раул Джулия играе ролята му). Той беше заменен от нисък и пълен Гомес със странна прическа под формата на вълни.

Дали сериалът ще ни зарадва с изобилие от чудовища и неземни създания все още не е известно. Надявайте се на най-доброто

Образ
Образ
Образ
Образ

Вероятно в новия сериал Уензди ще продължи да се подиграва на брат си

Образ
Образ

сряда с родители

Образ
Образ

Други членове на актьорския състав включват: Гуендолин Кристи, Кристина Ричи (изиграна в сряда в старата версия на сериала), Хънтър Духан, Пърси Хайнс Уайт, Джой Съндей, Ема Майърс, Рики Линдхоум, Джейми Макшейн, Джорджи Фармър, Наоми Огава и Муса Мостафа.

Официален тийзър за предстоящия сериал

А тук можете да видите как протече снимачният процес

Сериалът се очаква да бъде излъчен през ноември. Все още обаче няма определена дата за излизане на първия епизод. Надяваме се скоро да се появи по-подробна информация по този въпрос.

Ще гледате ли новата адаптация? Какви са очакванията ви за филма?

Препоръчано: