12 Невероятни премиери на Disney и Pixar предстоят до края на 2024 г

Съдържание:

12 Невероятни премиери на Disney и Pixar предстоят до края на 2024 г
12 Невероятни премиери на Disney и Pixar предстоят до края на 2024 г
Anonim

Студиите на Disney и Pixar никога не стоят неподвижни, а работят неуморно. Те са толкова трудолюбиви. Всяка година студията пускат няколко проекта, които се очакват с нетърпение и се гледат с удоволствие от милиони зрители. Решихме да съберем за вас новите артикули, които се очаква да бъдат пуснати тази година (невероятно добра новина, нали?), както и картините, представени по време на годишния фестивал D23 Expro. Той обяви проекти за 2023 и 2024 г. Те също трябва да бъдат осиновени, включени в списъка ви и не забравяйте да ги потърсите в близко бъдеще.

Филмът Малката русалка

Образ
Образ

Музикалният фентъзи филм ще разкаже на всички познатата любовна история на малката русалка Ариел и принц Ерик. Актрисата Хали Бейли беше избрана за ролята на морската девойка.

Премиерата на филма ще бъде на 26 май 2023 г..

Филм "Enchanted 2"

Image
Image

Образ

Образ
Образ

Филм-продължение, което ще разкаже как протича живота на принцеса Жизел от света на анимационните филми. След като прекарва 10 години в Ню Йорк, на приказното момиче започва да му липсва светът, в който е била заобиколена от магически същества.

Премиерата на филма ще бъде на 24 ноември 2022 г..

Кадри от филми Hocus Pocus 2 от 1993 г. и 2022 г

Тийзър

Сестрите Сандерсън се завърнаха в Салем 29 години по-късно. Три момичета ще трябва да обединят сили, за да устоят на магиите на коварни вещици и да ги победят.

Първата част на филма е издадена през 1993 г. Зрителите ще могат да се насладят на втората част на филма още на 30 септември 2022 г.. Бет Мидлър, Сара Джесика Паркър и Кати Наджими се завръщат като вещици.

Филм "Питър Пан и Уенди"

Предстоящ американски фентъзи филм, режисиран от Дейвид Лоури, който ще бъде заснет по неговия собствен сценарий. Картината е адаптация на анимационния филм "Питър Пан", създаден през 1953 г.

Премиерата на произведението е планирана за за 2023 г..

Карикатура "Елио"

Изображение
Изображение

Pixar обявиха анимационния филм „Елио“. Сюжетът ще разкаже увлекателна история за момче, което се е научило да пътува между планетите. Но един ден извънземните го бъркат с посланик от Земята и историята започва да приема необичаен обрат.

Премиера насрочена за пролет 2024.

Печели или загуби анимационен сериал

Семейна спортна комедия за важността на взаимната подкрепа. Историята се съсредоточава върху училищния отбор по софтбол. Всеки епизод ще показва едни и същи събития от гледна точка на различни герои в различни стилове на анимация.

Нова версия, планирана за есен 2023.

Карикатура "Elemental"

Образ
Образ

Pixar обяви пускането на новия си анимационен филм "Elemental". Той ще разкаже за града, в който съжителстват представители на четирите елемента – вода, огън, въздух и земя. Главните герои ще бъдат очарователни елементали от огън и вода, които въпреки очевидните си различия разбират, че имат много общи неща.

Карикатурата ще бъде пусната 16 юни 2023 г..

Карикатура с желания

Образ
Образ

Disney показаха на феновете първия кадър от анимационния филм "Желание", който ще бъде посветен на стогодишнината на студиото. В центъра на историята е героинята Аша. Тя живее във вълшебното кралство на желанията. Момичето ще трябва да се изправи срещу един от най-страховитите злодеи във вселената и да го победи. Карикатурата ще свърже основната тема на всички филми на Дисни - желанията могат да се сбъднат.

Крис Бък и Дженифър Лий работят върху картината (преди това са участвали в създаването на Frozen). Проектът ще включва уникален вид анимация, която комбинира 3D и акварел.

Публикуване на снимката ноември 2023.

Карикатура Iwaju

Образ
Образ

Нестандартна научнофантастична поредица, създадена от сътрудничеството на Disney с панафриканската компания за комикси Kugali. Ще разкаже историята на трима приятели от Лагос, столицата на Нигерия, и ще повдигне въпроси за класовото неравенство и социалната промяна.

Очаква се премиера през 2022. Въпреки това е възможно то да бъде отложено за 2023 г.

Филм "Муфаса: Цар Лъв"

Образ
Образ

Предисторията ще разкаже историята на формирането на Муфаса, бащата на Симба. Създателите обещават реалистична графика и интересен сюжет.

Картина с планирана премиера 2024.

Анимационен филм "Странният свят"

Образ
Образ

Семейството на легендарните изследователи не може да си представи себе си без опасни и вълнуващи пътешествия. Те отиват в неизследвани земи, обитавани от удивителни и фантастични същества. По време на пътуването избухват спорове между членове на семейството, които застрашават цялата им експедиция.

Премиерата на карикатурата е насрочена за 23 ноември 2022 г..

Пъзел 2 карикатура

Образ
Образ

Продължение на любимата лента от 2015 г. за емоциите, които контролират хората. Сюжетът на картината отново ще върне публиката в главата на момичето Райли, но вече узряло. Карикатурата е написана от Мег Лефов, която работи по първата част на проекта.

Пъзел 2 е насрочен за пускане през лято 2024.

Препоръчано: